reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam
Lubiczanka
wszystkiego najlepszego dla syneczka
images

Miłego dnia życzę, ja lecę bo robota czeka, a zmęczona jestem bo Zuzia w nocy jęczała, rozkopywała się więc co chwilke wstawałam do niej.
Anineczka nie ma to jak mąż w domu:)

Marcel wstał z tak "boskim" humorze że normalnie mam ochotę z powrotem do wyra wysłać wrrrr.

Madbebe, zostawił ptasie dla mnie - jego szczęście. Ja ogólnie nie przepadam za słodkim, ale mam ten typ osoby, co jak ma zje :zawstydzona/y: więc jak dla mnie lepiej żebym nie kupowała, ale niestety mężowy za słodkie oddał by życie, więc bez słodyczy w domu nie da się obejść. A najśmieszniejsze jest to że on "ciągle na diecie" :-D

Gliwa, fakt, bardzo smutne opowieści. Kiedyś też się wydarzył wypadek...ale to Anineczka wie lepiej ode mnie.

Anineczka, faktycznie dziewczyny kiedyś pisały o tych elektrolitach.

Kamcia, bilet taniocha!

Lubiczanka, wszystkiego najlepszego dla synusia.

dw3xjr.gif

Dziewczyny wytłumaczcie mi jak krowie na rowie pewną rzecz...
(Ewelcia Ty pewnie obcykana w tym temacie
;-))
Mówi się że na MC można w ciągu roku zrobić 2 białe plomby - ale o jaki rok chodzi? Rok kalendarzowy czy rok posiadania karty?
Przykładowo mamy karte od sierpnia do kwietnia przyszłego roku, nie wiem czy nam przedłużą czy nie, ale przyjmij że NIE przedłużą nam - to ile tych przykładowych białych plomb mogę zrobić jeszcze w tym roku, a ile w kolejnym (do tego kwietnia)?

Lubiczanko wszytskiego najlepszego dla Danielka:)

ale mnie potwornie glowa boli:baffled::wściekła/y:..pol nocy trzeslam sie z zimna....nawet z lozka nie moglam sie zwlec,tylko m obudzilam zeby zapodal mi jakies tabsy...

zjem coc i na zakupy trza leciec..

milego dnia

EDIT:
Barmanko my mamy karty stare do konca listopada,ale m mowi ze gadal z dentystka i powiedzial jej ze mamy juz nowe,a ona mu na to ze nic nie szkodzi,kolejne dwa zaleczymy w styczniu...bo na ten rok limit wyczerpany..wiec wydaje mi sie ze rok kalendarzowy chyba...dopytam w poniedzialek :)

Ostatnia edycja:
Witam się:-)
Młodszy zasnął,starszy bajki na dvd ogląda to przeleciałam podłogi i mam chwilę wytchnienia:-)
U nas dziś znów wiosennie,co za pogody...Najlepsze,żeby się rozchorowac:baffled:Raz ciepło,raz zimno:sorry:Na szczęście jak na razie wszyscy zdrowi:tak:
...O tej dziewczynie,która w wypadku zginęła też już wczoraj rano czytałam,masakra,z jej auta miazga została:-(Niesprawiedliwe to życie:no:Młoda mama,raptem rok po ślubie,z drugim dzieciaczkiem w drodze i tak ją okrutnie los potraktował:-(Od razu mi się Paula przypomniała (chyba o niej piszesz,Barmanko?)Też młoda,ładna,dwóch synków osierociła i zginęła z upragnioną córeczką w brzuszku:-(
A ten Jaś to po porodzie zmarł czy jak?Biedaczek:-(
...Zmiana klimatu bo mi się ryczec chce:-(
Jak byłam w Polszy w zeszłym roku to też masę leków dla Matta nawiozłam:tak:Viburcol,Tormentiol,czopki Paracetamol w różnych dawkach,wit.C,Lakcid,Nasivin,Rubital,Flegaminę,żele na dziąsła,Acidolac baby,Espumisan i dla siebie maśc na sutki Pure Lane:tak:Wolę coś nie wykorzystac i wyrzucic,niż nie miec w razie potrzeby:sorry:A tu do ukończenia przez dziecko roku praktycznie żadnych leków na przeziębienie,kropli do nosa nie ma:sorry:
...P w pracy,raczej do wieczora:wściekła/y:Jeszcze się wczoraj z nim pożarłam okrutnie i poszłam wściekła spac:confused2:O 22 już byłam w łóżku:sorry:Ale nie wiem co mu się stało,zaraz rano mnie przeprosił:szok::-DAle to była ewidentnie jego wina więc ja nie miałam zamiaru się pierwsza odezwac:no:
Lubiczanko pamiętam jak dziś gdy Danielka rodziłaś a to już 2 lata strzeliły,szok:szok:

Wszystkiego najpiękniejszego dla niego
urodziny.jpg

Ostatnia edycja:
Lubiczanko dla naszego kochanego Twix-ika wszystkiego co najlepsze :

0202880078_2.jpg

danials%u00252Bbirthday%2Bcake.jpg

Tichonek Pati,a nie Paula :sorry: z mojego listopadowego wątku.

Ewelcia choróbsko Cię bierze? A co to? M za słabo grzał?
Zdróweczka kochana.I ty masz jeszcze siłę na zakupy jechac :eek:

Załączniki

• danials%u00252Bbirthday%2Bcake.jpg
    danials%u00252Bbirthday%2Bcake.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 26
Ostatnia edycja:
reklama
A mojego małego bąka wystawiłam na ogród,i zasnął.A ja spijam kawke,i maluje paznokietki.M w pracy,jak przyjedzie to jedziemy do Swords,a pozniej do Nas na pawilon zobaczyc co tam ciekawego maja.Dziś otwarcie bylo sklepów.
Ewelcia zdróweczko,aby Cie choróbsko nie rozłożyło.
Tichonku masz racje niesprawiedliwe to życie,ach te wypadki chodzą po ludziach.
Miłego popołudnia.

Ostatnia edycja:
Do góry