reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Dobrze,że na orzechy a nie na nabiał,pszenicę czy jaja bo tego wszędzie pełno a bez orzechów da się życ:-D

kochana, ja bym sie tak nie cieszyla, orzechy sa niemal wszedzie ;) Przyjrzyj sie etykietom na opakowaniach, czesto jest napisane, ze zawiera sladowe ilosci orzechow... Fakt jest taki, ze fabryki czesto czyszcza maszyny orzechami - czy jakos tak... stad sladowe ilosci orzechow w produktach, w ktorych bys sie nigdy tego nie spodziewala :confused::sorry2:

reklama
Anineczko,Dranissimo nie mam aż tak silnej alergii na nie:no:Ostatnio mnie wysypało po 3 dniach jedzenia orzechów po mniej więcej dwie garstki dziennie:sorry2:Ale ostatnio się zapomniałam i wciągnęłam Snickersa (skoro nie mogłam dietowac przez 10 dni to hulaj dusza:-D:-D) i nic się nie wydarzyło:no:Ba,nawet po Halloween zjadłam ze 3 fistaszki z Radkowych zdobyczy i też nic:tak:
A wczoraj na śniadanie jadłam płatki z miodem i orzechami na mleku i jest ok
;-)
A że praktycznie na większości produktów pisze:może zawiera śladowe ilości orzechów arachidowych to wiem,co Wy,ja nie taka ciemna:-D
Widac nie mogę jeśc w większych ilościach:sorry2:

Ostatnia edycja:
Anineczko-no ja bym pokombinowała żeby tym razem umowa była na J.Kupimy dekoder a ten,który mamy jest na własność,więc o drugi nie musiałabym się martwić:)
Tichonek-ja tam nie za bardzo wierze w te alereny i testy.Kiedys widziałam program,że praktycznie każdemu pokazuje jakies uczulenie na cuś,a w rzeczywistości ten ktoś je wszystko:/tak więc pewnie gdybym sobie zateściła to pokazałoby mi uczulenie na horalky,tudzież inne słodycze-a jem i nic mi nie jest:)

Lubiczanko ale jak macie już jedną umowę to wystarczy dodac do niej opcję multiroom.Najlepiej zadzwoń do nich na infolinię i podpytaj.

Tichonku ależ wiemy,żeś nie ciemna,tylko tak to napisałaś,że myślałam,że nawet śladowe ilości mogą Ci szkodzic :-p tym bardziej,że dopiero później uświadomiłaś nas,że jadłaś i nic nie było :blink:

Hej Wam!
Ja lenia hoduje. Obiady z wczoraj,a sprzątać mi sie nie chce :p
Brzuch mi sie juz daje we znaki od tych antybiotyków. Dzis se normalnie len wypilam i myślałam ze zwrócę. Dobrze to robi na flaki ale wypić to to..:-/
Gastone-zdrowka Maxowi! Mam nadzieję ze resztę Was chorobsko oszczędzi..
Lubiczanko- ja juz dziś buziakuje urodzinowo Danielka,bo nie wiem czy jutro uda mi się cos skrobnac. Zdrowka i wiele radości Twemu 2latkowi życzę!
Nie wiem co tu jeszcze,bo jak zwykle piszę jakis czas po nadrabianiu..

Miłego weekendu!

Ostatnia edycja:
O i jeszcze mi się wspomniało,że w zeszłą niedzielę Margaritta poczęstowała mnie chlebem z orzechami,własnoręcznie wypieczonym przez jej G (nie wiem-wiedziała coś i dobic mnie chciała czy co:-D:-D:-D)zjadłam 3 kromeczki i też nic się nie wydarzyło więc źle nie jest;-)Aczkolwiek nie pokuszę się o przegryzanie sobie garstki orzechów przed tv:no:Masakrę miałam po tych 3 dniach z orzechami:szok:Nie wspomnę o poprzednich 2 miesiącach z pokrzywką:baffled:Nikomu nie życzę:no:Straszne pieruństwo:sorry2:
Dobrze,że mam 2 odcinki M-ki ściągnięte,zaraz sobie z palucha obejrzę i będę miała namiastkę telewizji bo ja nie przyzwyczajona do takiej ciszy w domu:baffled:No szlag trafił dekoder,jak nic:angry:Trza się za jakąś ofertą świąteczną rozejrzec:sorry2:A to wszystko przez to,że mi SKY co chwile swoje oferty przysyła i chce mi na chatę wejśc...no i się wzięło i spierdzieliło,no!:-D

Tichonku a może jakiś pan od sky kabelki wam poprzecinał? :-D:-D
szczerze współczuję,wiem od poniedziałku co to brak tv,nie oglądam właściwie przez cały dzień,ale coś musi mi chodzic za uszami,najczęściej programy informacyjne :blink:
Ale to umowę macie dalej? Może trzeba odesłac do N (chyba N macie,tak?) i przyślą nowy?

pojadłam i co bym napisała? że przed tv idę się walnąc,no ale ....:baffled::-D
Ale już M jedzie na lotnisko,o 18:30 ma wylot.

zrobiłam popcorn...w sam raz na posiedzenie przed tv :baffled::rofl2:

Anineczko-ale akurat nam się umowa w listopadzie kończy...a dla nowych użytkowników zawsze najlepsze oferty mają:)))))
Madbebe-prześlicznie dziękuję za pamięć:tak::-)pamiętam jak mój Tatuś musiał pić siemię lniane na żołądek-namówić go do wypicia graniczy z cudem;)))Zdrówka i o niebo lepszego samopoczucia życzę:)

reklama
Do góry