reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Oczywiście wczoraj na angielskim nie byłam:wściekła/y:Mój P wrócił o 21:20:wściekła/y:I taka to moja nauka angielskiego:-(Co gorsza,babka powiedziała,że jest małe zainteresowanie tymi lekcjami i jeśli w przyszłym ,że tak powiem turnusie nie będzie co najmniej 9 osób to ona nie będzie prowadzic już tych lekcji bo to nie ma sensu:-(
A tu klasa mojego Radka:-): Sara's Class - Holywell ETNS
Oczywista,P idzie w sobotę rabotac:sorry2:
Lubiczanko no ale przecież najważniejsze,że Misia przybiera
:tak:A jakie mleko masz do dokarmiania?Bo pono dla dzieciaczków,któe za wolno przybierają dobry jest Aptamil 2 dla hungry baby:tak:...Nasz już na Aptamil 3:baffled:

reklama
Tichonku oby jednak nie było z zębami tak jak u Radka i wyszły szybko i łatwo.
A klasa fajna :-)
szkoda by było gdyby kurs odwołali :baffled:

dobra idę coś posprzątac bo mąż przyjedzie jutro a tu chata zapuszczona :baffled::-D

Tichonek-daję jej sma dla hungry baby,nan1 i aptamil-na zmianę,jak podejdzie pod rękę...wcina,ale nie chce więcej niż 400ml dziennie...no i cycuch poza tym:/.Mam nadzieję,że angielskiego nie zlikwidują-babka nie wie,że lepiej szkolić 3osoby chętnie niż stado niechhętnych???

Lubiczanko podejrzewam,że babce o to chodziło,że nie dostanie dofinansowania na lekcje dla 4-5 osób:sorry2:Coś czuję,że nie będzie tych lekcji:-(
No maleńko Misia pije mlesia,ale widicznie taka jej uroda i mały brzuszek:-)Eeee..czepia się ten GP,przecież jakby przybierała wcale to byłoby nie teges ale tyje,z tym,że pomalutku :tak:
"Magdę M" oglądam:-p

hejooo!!
ja juz kawke zaliczylam u kolezanki:-p:nerd:...bylam tez zaraz z rana zapisac sie na cytologie-za tydzien w piatek mam;-):tak:
Tichonku mam nadzieje ze juz niebawem zebiska sie przebija..wiem jak to jest,moj mlody ma strasznie ciezkie zabkowanie:baffled:
A co do angilelskiego to moze nic nie jest jeszcze przesadzone?moze jednak beda chetni?
Madbebe to i wlasnie o takie wiesci nam chodzilo:-)
Gastone :szok::szok:cale szczescie z enic sie nie stalo...masakra jakas...nie wyobrazam sobie co by moglo sie stac...ja mam kuchenke na prad

u nas tez jest ladnie na dworze...slonko swieci:-)

Hejoo,
wreszcie wolne. Mężowy pojechał dziś samotnie na zakupy, a ja sobie całą górę posprzątałam, jutro planuję wyjść na miasto, muszę się rozejrzeć za kilkoma rzeczami, więc trochę sobie polatam a wiadomo "bez ogona" szybciej mi to pójdzie.
:sorry2:

Madbebe, fajny prezent Ci mama sprawiła.
:tak: Fakt te tutejsze garnki to żadna rewelacja. Raz tylko w Lidl udało mi się jeden kupić, idealnie nadaje się do gotowania ryżu do sushi, dno nic nie łapie. I powiem Ci że ostatnio w Ikea zakupiłam jeden, jak na razie się sprawdza, ma podwójną ściankę, szybko się woda gotuje, dno nie łapie.:tak: Te wszystkie dunsowskie garnki to o kant tyłka potłuc.:baffled:

Ewelcia, współczuje przejść z Szymem. Wyrośnie z tego, miejmy nadzieję że niebawem
:nerd:.

Gastone, a tak orientacyjnie powiedz mi ile włóczki potrzeba na jedną czapkę? A ta włóczka to jaka, wełna, kordonek?
Z czapek najbardziej podoba mi się ta z tymi 3 kwiatuszkami, i ta ostatnia (ona też jest na szydełku robiona?).
:-)
I tak z nieśmiałością zapytam, masz może skaner w domu?...:sorry2::zawstydzona/y:
Boszz jakie przeżycia, masakra!:szok: Mam nadzieję że w takiej sytuacji landlord stanie na wysokości zadania!

Aniaa, gratki dla Lenki za pierwszy zębolek.
:tak:
Udanych łowów na zakupach.

Lubiczanka, a jakie firanki sobie wylukałaś? Mężowy da kaskę na zakupki? Ja sanki mam bez śpiworka, bo sama planuję w tym roku dupkę powozić na nich
:sorry2:.
Moje "się szyją", w sensie ciocia szyje. Troche jej to schodzi..chyba trzeba ją pogonić
:growl:.

Gliwa, a kiedy masz urodzinki? Super że prezencik przypasował.
:tak: Masz ten ostatnio zachwalany Dolce Gusto?

Madbebe, oby nowe leki pomogły.
:tak:

Anineczka, nie otwiera mi się link z prezentem dla męża, w sensie pojawia się główna strona argosu. Co wymyśliłaś dla niego?
;-)

Tichonku, och nacierpi się to biedne dziecko
:-(. Oby ząbki szybko wyszły.

Barmanko link od Anineczki się otwiera,ale musisz na pierwszy z lewej kliknąc a nie na drugi:tak:Szczoteczki do zęboli tam są:-)
Nie ma 864 odcinka M-ki w necie
:eek:Jest 863 i 865 a 864 niet,o co biega?Ktoś mi powie?:confused:

Ostatnia edycja:
Tichonku, podziękował.. bo ja dorda na ten drugi link klikałam.
Z filmem nie pomogę, bo nie oglądam tego czegoś.

Anineczka, polecam Oral. Ja mam jedną z tych najtańszych, więc na prezent to nie bardzo moge doradzić..

reklama
Barmanka-a takie z łukiem-tzn po bokach dłuższe a środeczek kródszy:)No to miłego wałęsania się bez ogonka:)))
Tichonek-tak jak mówisz...domyślam się,że Matiemu zadne żele nie pomagają?bidulek się nacierpi:(

Do góry