reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Aaniu-no gratki dla Lenki:)))
Tak o tych sankach rozprawiałyście,więc i ja się zainteresowałam-w promo ze śpiworkiem znalazłam...tylko zapytałam czy do Ire by mi przysłali:)))I na firanki nowe się też napaliłam-jeśli zechcą tu przysłać to dam im zarobić...jak J mi kaske da;)))

AsienkaM-ja tez myślę,ze z nerwów te bóle żołądka masz. Mniej stresu życzę!
Aniaa-gratuluję ząbala Lence!

Dzieki za 3manie kciukow!
Lekarz zmienił mi leki,bo stwierdził,ze te przepisane od gina nie sa na moje dolegliwości. Czyli że kilkadziesiąt jurkow w błoto poszlo,ale coz,życie.
Te bóle związane są z infekcją,jego zdaniem,bo objawów innych 'chorob'nie mam. Wydaje mi sie jednak ze wyniki moczu nie były satysfakcjonujące,bo kazał mi je powtórzyć u GP za 5dni,ale na moje pytanie czy cos z nimi nie tak,odpowiedział,ze w tej chwili nie ma to dla niego większego znaczenia,hmm..
Ogólnie spoko,bo wyniki krwi OK,wiec moje cukrzycowe podejrzenia sie rozwialy,co nie zmienia faktu,ze troche mnie te bóle niepokoją,tym bardziej ze mieliśmy sie starać o dziecko.. Mam nadzieję,ze tym razem leki pomogą..

aganatalia-dzieki za info!
Macie dziewczyny jakis numer do tej przychodni?dzieki raz jeszcze!

Madbebe to jest nr.do tej przychodni...045431998.
No teraz tylko powtorz wyniki moczu...oby jednak tylko byla jakas drobna infekcja,ktora lekami da sie zwalczyc:)
Ania gratuluje zabka Lence...buziak dla malej;-)

Aniaa to super ze Lence wyszedł ząbek:-)Buziaczek.
Madbebe zdróweczka.Oby leki pomogły.
Dzionek szybko jakoś minał.Po południu odwiedziła mnie AsienkaM.:tak:.Musze sie pochwalić,dzis dostałam juz prezencik urodzinowy od mężusia.Piękny ekspres do kawy.Ale jestem happy.:-):-):-)

Aniu gratuluje pierwszego zabka u Lenki:-)

Tak szybko dla zainteresowanych.Ja splotow uczylam sie z ksiazki.Potem kasiuleczka podeslala mi linki na czapusie i kwiatki i juz:-) Mysle zeby nie zasmiecac watku zerknijcie na watek o hobby:-)

reklama
Do góry