reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

witam sie z rana dziewczyny szukam sklepu zeby kupic material na ta sofe i fotel bylam u mnie w sklepie w Athenry i babka powiedziala mi 250e kurcze moze wy wiecie gdzie w galway jest jakis taki sklep?:-)miłego dnia zycze

reklama
witam sie z rana dziewczyny szukam sklepu zeby kupic material na ta sofe i fotel bylam u mnie w sklepie w Athenry i babka powiedziala mi 250e kurcze moze wy wiecie gdzie w galway jest jakis taki sklep?:-)miłego dnia zycze

Galway Square Centrm na 2 pietrze, tam gdzie kiedys byl polski sklep, to obok.

Witam sie i ja:-)
Ja dzis nie mam pojecia co na obiad bo nie mam na czym gotowac!
Wczoraj przezylam szoook.
Siedzimy w kuchni i na gazie stoi garnek z woda na makaron.
Nagle huk! I smierdzi gazem.Zgasilam gas a tam sie pali!
Zdmuchnelam i zgasl.Sprawdzamy palniki a one nie dzialaja(te pstryczki)
I magle buch i sie pala wszystkie. !!!
J polecial na zewnatrz wylaczyc gaz.Zadzwonilismy po pogotowie gazowe.U mnie wszystko na gazie wiec serce mi prawie stanelo ze w powietrze wylecimy.Okazalo sie ze przewody oki a kuchenka przepuszczala od spodu i facet mowil ze pierwszy raz widzi takie cos. Ze nie powinna.I ze gaz sie kumulow i moglo byc wielkie bum!!!
Normalnie nogi mi sie ugiely.Odlaczyl, posprawdzal aparatem, dal potwierdzenie i jutro bedziemy zalatwiac nowa i pewnie sobie poczekamy bo wlasciciela dorwac to masakra.Ja go od trzech lat nie widzialam! Tylko pieniadze wysylamy i tyle go widzieli:-)

Witam

Gliwa to M sie postaral:-)
Madbebe oby leki pomogly
Gastone masakra dobrze ze nic sie nie stalo az mnie ciary przeszly ja na gaz to jestem przewrazliwiona normalnie

Uciekam zjesc sniadanko,pozniej ogarne mieszkanko i na spacer sie wybiore obiad mam wiec luz

Omg! Gastone-az sie boje pomyśleć. Ależ mieliście szczęście. I nic a nic nie smierdzialo gazem? Dzizas,dobrze ze nie wybuchło.. Ja tez mam gazowke i juz nie raz myślałam,co by bylo,gdyby.. Tfu,tfu..
Anineczko-jak sobie radzisz bez M.?pewnie tragedii nie ma,co?;-)

Dzieki,ja juz dzis sie lepiej czuje,tzn.jest mi troche niedobrze,ale to nic nowego w moim przypadku. Kolki brak za to :-)

Miłego dnia!

Ostatnia edycja:
Gastone-strach się bać!!!Całe szczęście,że tak się skończyło a nie tym"bum"...zgroza-dlatego ja się cieszę,że na prąd mamy kuchenkę...
U nas pogoda dziś też zapowiada się spacerowa,więc zapewne po Dadzią dziś podrepczemy:)

Bry:-)
I u nas pogoda spacerowa:tak:Matt już zdążył na spacerze jedną drzemkę zaliczyc:-)
Aniaa gratulację za zębolka dla Lenuśki:-)U nas męczarni ciąg dalszy:-(Nie chcą się przebic skurkowańce:no:A dwie jedynki już widac i dwójki też już w drodze...Radek też miał to samo,jeden ząb się kilka tygodni wyrzynał,męczył go i dopiero wyłaził:sorry2:Póki co mogę tylko Mattowi ból uśmierzac i czekac:sorry2:
Gastone :szok:O Jessssuuu!Ja bym na zawał zeszła:szok:Dobrze,że sama z dziecmi nie byłaś i że tak a nie inaczej się to skończyło:tak:
Madbebe ulga co?Jak nic nie dolega,nie boli:-)Oby tak pozostało:tak:
Renni żyjeta?

Witam
No piękną dziś pogodę mamy :-)

Madbebe widzę,że już lepiej się czujesz,cieszy mnie to.No to teraz tylko wyleczyc i staranka rozpocząc.

A ja dobrze,fakt.Dzięki,że pytasz.
Dajemy radę z chłopakami.:tak:
Nawet plus taki,że chodzę szybko spac,bo tv nie ma,a książki w łóżku mnie usypiają,wczoraj już o 23:00 cięłam komara,co jak na mnie to dośc szybko bo ja nocny marek jestem :-D
Jeszcze tylko ta samotna nocka i jutro będę miała już munża koło siebie.
Miałam mały problem z wykaraskaniem dzisiaj czarnego kosza do wywózki,ciężkie to cholerstwo okrutnie,ale jak emerytka,kroczek po kroczku wyprowadziłam go na ulicę :-D

Lubiczanko no ale gp zadowolony z wagi młodej czy dalej kręcił nosem?
Ja nie wiem,ona taka słodka kruszynka,że nie wyobrażam jej sobie napompowanej wagowo :-)
Miłego spacerku.

julia28 a jakie te sofy masz? Bo w Ikea są pokrowce,ale nie wiem czy by pasowały na twoje kanapy:
Search result - IKEAa bym chciała zakupic takie na moje ikeowskie właśnie sofy,by było na zmianę.

Gastone oooo ludzie :szok:

Gliwa no proszę ,gratuluję prezenciku :-)
Kawka zapewne będzie pyszna.

No właśnie ja już się zastanawiam nad prezentem dla męża pod choinkę...jeden pomysł jak na razie mam...
Argos - [url]www.argos.ie - (21 products)[/URL]ylko muszę wybrac najodpowiedniejszą... :baffled:

Aaaniu Gratki dla Lenki :)))

reklama
Do góry