reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Gliwa biję się w pierś i bardzo przepraszam:zawstydzona/y::-(. Jeśli nie masz nic przeciwko to jutro bym przyszła. Daj znac czy Ci odpowiada.
Lubiczanka wszystko zależy z kim sie mieszka. Ja z P przez 2 lata mieszkaliśmy z jego rodzinką tak na kupie. Czyli byliśmy my, brat męża z żoną, kuzynka P z mężem i synkiem. Nie były to łatwe 2 lata, gdyż brata żona ciągle się czepiała i chciała mieć wszystkich pod swoje dyktando. Nie mieliśmy nic do powiedzenia:sorry2:. Na dodatek mieszkaliśmy w małym pokoiku z jednoosobowym łóżkiem, a płaciliśmy jak za większe. Ale trzeba było sie przemęczyć a teraz od 3 lat mieszkamy sami i jesteśmy zadowoleni.:-)

Ja od wczoraj wieczora jakieś skurcze żołądka mam, tak mnie boli jakby się skręcał. wczoraj nospe musiałam brać i chyba zaraz tez wezme bo znowu boli. Ale boli jak coś zjem:baffled:.

reklama
Witam

Pranie sie kreci obiadek sie gotuje,slonko swiecie wiec nie jest zle :-)

Lubiczanko jak tam Twoja Kruszyna dalej tak czesto macie wizyty u GP?
Madbebe zdrowka zycze,super prezent Ci Mama sprawila
Kasuleczka ja nie mam zielonego pojecia bo w syropy to zaopatrzona jestem ale z Polski,zdrowka dla cory
AsienkaM nie ladnie ale teraz dobrze ze sami mieszkacie...my tez mieszkalismy kiedys ze wspolokatorami wszystko bylo na J ogolnie nie bylo zle ale zawsze musielismy czekac na kase za rachunki tylko z tym byl problem,zdrowka
Gastone bombowe czapy!!!!

W niedziele wybieramy sie razem z Gliwuskami na outlety do Banbridge i Newry ehhh lubie tam jezdzic mam nadzieje ze teraz lowy tez beda udane:-)

Milego dnia

Gastone-przepiękna robota-brawo dla Ciebie:)
Madbebe-zdrówka!!!Mam nadzioeję,że nic Ci tam poważnego nie będzie!!!Trzymaj się dzielnie:)
AsieńkoM-no ja szczerze mówiąc nie wyrobiłabym z kimś na dłuższą metę...ja charakterna jestem i terytorialna-moja kuchnia mą kuchnią,tak samo łazienka czy strych;)))
Gliwa-podziwiam:)
Monidan-a co to Emmie dziś się stało,że takie wariacje na temat spania?
Tichonek-za wczasu-dziś wreszcie powodzenia z referatem!!!
Aaniu-w zeszłym tygodniu nie mieliśmy wizyty,ale dziś już tak-Mała ma 4960(czyli dokładnie 15dkg na tydzień)-i nie ma mocnych więcej być nie chce:/nASTĘPNE WAZENIE 30GO-akurat przy okazji szczepienia:)

Madbebe daj znac co Ci w szpitalu powiedzieli...

U nas pieknie swieci slonko i dosc cieplo jest...ale i tak nie wyjdziemy bo Szym spi i zaraz Nilla bedzie

A my byliśmy na spacerku,z powrotem tylko nas deszczyk złapał.Ale ogolnie zimno nie jest.
Lubiczanko nie narzekam:-)Rosnie Ci córcia.

Asienko zapraszam na kawke.Tylko wtedy daj znac o ktorej będziesz.
Aniaa juz sie doczekać nie moge do niedzieli :-):-):-).
Miłego popołudnia.

Tichonek-za wczasu-dziś wreszcie powodzenia z referatem!!!
Aaniu-w zeszłym tygodniu nie mieliśmy wizyty,ale dziś już tak-Mała ma 4960(czyli dokładnie 15dkg na tydzień)-i nie ma mocnych więcej być nie chce:/nASTĘPNE WAZENIE 30GO-akurat przy okazji szczepienia:)
Widocznie taka jej uroda i wiecej nie potrzebuje moze z czasem bedzie wiecej przybierac

Aniaa juz sie doczekać nie moge do niedzieli :-):-):-).
Miłego popołudnia.
Ba ja tez tym bardziej ze sobie luknelm w necie jakie sa wyprzedaze :tak:

Asienko u nas na szczescie nie ,na spacer myslimy wyjsc po obiedzie...zobaczymy czy tylko nie bedzie padac bo za nim sie wyszykujemy to i moze zaczac padac

reklama
Ja na chwilkę.
Madbebe dentystki przyjmują:
Ilona codziennie od pn-pt i w co drugą sobotę, teraz wypada jej przyszła sobota 19tego.
Iwona pn, śr i pt i w co drugą sobotę, czyli w tą sobotę 12tego będzie przyjmować.
Czyli w każdą sobotę ktoś tam jest.
Jest jeszcze Piotr, ale nie wiem jak przyjmuje.

Zdrówka życzę!!!1

Gastone super czapki

Do góry