reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Gliwa biję się w pierś i bardzo przepraszam:zawstydzona/y::-(. Jeśli nie masz nic przeciwko to jutro bym przyszła. Daj znac czy Ci odpowiada.
Lubiczanka wszystko zależy z kim sie mieszka. Ja z P przez 2 lata mieszkaliśmy z jego rodzinką tak na kupie. Czyli byliśmy my, brat męża z żoną, kuzynka P z mężem i synkiem. Nie były to łatwe 2 lata, gdyż brata żona ciągle się czepiała i chciała mieć wszystkich pod swoje dyktando. Nie mieliśmy nic do powiedzenia:sorry2:. Na dodatek mieszkaliśmy w małym pokoiku z jednoosobowym łóżkiem, a płaciliśmy jak za większe. Ale trzeba było sie przemęczyć a teraz od 3 lat mieszkamy sami i jesteśmy zadowoleni.:-)

Ja od wczoraj wieczora jakieś skurcze żołądka mam, tak mnie boli jakby się skręcał. wczoraj nospe musiałam brać i chyba zaraz tez wezme bo znowu boli. Ale boli jak coś zjem:baffled:.

reklama
Witam

Pranie sie kreci obiadek sie gotuje,slonko swiecie wiec nie jest zle :-)

Lubiczanko jak tam Twoja Kruszyna dalej tak czesto macie wizyty u GP?
Madbebe zdrowka zycze,super prezent Ci Mama sprawila
Kasuleczka ja nie mam zielonego pojecia bo w syropy to zaopatrzona jestem ale z Polski,zdrowka dla cory
AsienkaM nie ladnie ale teraz dobrze ze sami mieszkacie...my tez mieszkalismy kiedys ze wspolokatorami wszystko bylo na J ogolnie nie bylo zle ale zawsze musielismy czekac na kase za rachunki tylko z tym byl problem,zdrowka
Gastone bombowe czapy!!!!

W niedziele wybieramy sie razem z Gliwuskami na outlety do Banbridge i Newry ehhh lubie tam jezdzic mam nadzieje ze teraz lowy tez beda udane:-)

Milego dnia

Gastone-przepiękna robota-brawo dla Ciebie:)
Madbebe-zdrówka!!!Mam nadzioeję,że nic Ci tam poważnego nie będzie!!!Trzymaj się dzielnie:)
AsieńkoM-no ja szczerze mówiąc nie wyrobiłabym z kimś na dłuższą metę...ja charakterna jestem i terytorialna-moja kuchnia mą kuchnią,tak samo łazienka czy strych;)))
Gliwa-podziwiam:)
Monidan-a co to Emmie dziś się stało,że takie wariacje na temat spania?
Tichonek-za wczasu-dziś wreszcie powodzenia z referatem!!!
Aaniu-w zeszłym tygodniu nie mieliśmy wizyty,ale dziś już tak-Mała ma 4960(czyli dokładnie 15dkg na tydzień)-i nie ma mocnych więcej być nie chce:/nASTĘPNE WAZENIE 30GO-akurat przy okazji szczepienia:)

Madbebe daj znac co Ci w szpitalu powiedzieli...

U nas pieknie swieci slonko i dosc cieplo jest...ale i tak nie wyjdziemy bo Szym spi i zaraz Nilla bedzie

A my byliśmy na spacerku,z powrotem tylko nas deszczyk złapał.Ale ogolnie zimno nie jest.
Lubiczanko nie narzekam:-)Rosnie Ci córcia.

Asienko zapraszam na kawke.Tylko wtedy daj znac o ktorej będziesz.
Aniaa juz sie doczekać nie moge do niedzieli :-):-):-).
Miłego popołudnia.

Tichonek-za wczasu-dziś wreszcie powodzenia z referatem!!!
Aaniu-w zeszłym tygodniu nie mieliśmy wizyty,ale dziś już tak-Mała ma 4960(czyli dokładnie 15dkg na tydzień)-i nie ma mocnych więcej być nie chce:/nASTĘPNE WAZENIE 30GO-akurat przy okazji szczepienia:)
Widocznie taka jej uroda i wiecej nie potrzebuje moze z czasem bedzie wiecej przybierac

Aniaa juz sie doczekać nie moge do niedzieli :-):-):-).
Miłego popołudnia.
Ba ja tez tym bardziej ze sobie luknelm w necie jakie sa wyprzedaze :tak:

Asienko u nas na szczescie nie ,na spacer myslimy wyjsc po obiedzie...zobaczymy czy tylko nie bedzie padac bo za nim sie wyszykujemy to i moze zaczac padac

reklama
Ja na chwilkę.
Madbebe dentystki przyjmują:
Ilona codziennie od pn-pt i w co drugą sobotę, teraz wypada jej przyszła sobota 19tego.
Iwona pn, śr i pt i w co drugą sobotę, czyli w tą sobotę 12tego będzie przyjmować.
Czyli w każdą sobotę ktoś tam jest.
Jest jeszcze Piotr, ale nie wiem jak przyjmuje.

Zdrówka życzę!!!1

Gastone super czapki

Do góry