reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Ewelcia-a nam Wikta po 5tej i co Ty na to ;-)
Wybór doskonały,rzeczywiscie :-)
Gastone-świetne te czapy!az mi sie zachcialo podziergac. Ty naprawdę nigdy wczesniej sie nie uczylas tego?tylko z youtube?:-o
Ja zaraz jadę do szpitala. Od kilku dni mialam kolki,ale nic silnego,wiec myślałam,ze moze jedzenie,albo leki tak działają. Ale jak dziś mnie zlapalo rano,to sie ruszyć nie mogłam. Nie wiem co to,jajniki,czy nerki.. Jadę moze mi usg zrobią.
Kuzwa ciagle coś :-/

reklama
Gastone-szacun w takim razie! Fajnie ze z Waszym zdrowiem lepiej
Asienka-u nas sporadycznie,ale jednak sie to zdarza. Oczywiscie nie wstajemy na baczność,bierzemy ja do nas i do 7mej uda sie przetrwać w łóżku ;-)

Dziewczyny, gastone, super te czapy :szok: A gdzie kupujesz sprzety [szydelko i wloczke i inne] do zrobienia tego?? Kiedys tez dziergalam, jak bylam mlodsza - czyli wieki temu :-) Teraz troche nie mam cierpliwosci...

Witam się:-)
Gastone jaka pogoda,gdzie ta pogoda?!:errr::-DU nas leje,ciemno,wieje,lampy w domu się świecą:baffled:Idź,idź na ten spacer bo może ta pogoda od nas w wasze strony zaś pójdzie i będzie doopa zbita:rofl2: A czapy cudne,podziwiam,widziałam na FB i uważam,że masz talent,o którym nawet nie wiedziałaś:tak::-D
Madbebe oj to niedobrze,może to faktycznie nery,oby jednak nic poważnego,zdrówka bo faktycznie ostatnio się sypiesz:sorry2:Piękną masz fotencję w suwaczku,wiedźma to i leje wszystkich:-D
Ja sobie teraz nie wyobrażam jakbym miała takie wstawanie jak z Radkiem,5:20 every day przez ponad rok:wściekła/y:Na szczęście Matt po braciszku tego nie odziedziczył:-DIno w dzień jak zając pod miedzą,szybko i po spaniu,ale nie można miec wszystkiego:sorry2:Najważniejsze,że jestem wypoczęta po nocach:tak:
Anineczko ja nigdy Radkowi metalową łyżeczką po dziąsłach nie stukałam,zawsze plastikową i wierz mi odgłos był jak ta lala
:-D
Aniaa witamy na wyspie:-)
A gdzie baby?

Ostatnia edycja:
witam
dziewczyny z Dublina mozecie nam zazdroscic:-D bo po drugiej stronie wyspy wlasnie wyszlo slonko a niebo niebiesciutkie:-)
Gastone no ekstra czapy nooo i idziesz jak burza
Madbebe ja tak samo z filmikow sie uczylam, wczesniej to tylko potrafilam zrobic lancuszek bo w podstawowce sie uczylismy gotowac, szyc,wyszywac krzyzykami itd. rany boskie 5 rano to srodek nocy- dobrze ze moje dziewcze zawsze lubilo sobie pospac

moze mi polecicie jakis syrop na kaszel dla 4latki,mloda od tygodnia ma lekki kaszel cos jej sie tam odrywa, ale nie garaczkuje i ma sie dobrze jedynie apetyt jej sie zmniejszyl.Chyba w piatek sie przejde z nia do lekarza ale jak nie ma garaczki to pewno mi nic nie przepisze.

reklama
hey mamuski
ja wlasnie przez godzine siedziałam i czytałam was, a kuchnia i gary czekają ;)

kasiuleczko exputex jest dobry, wykrztusny
madbebe, zdrowka zycze
Gastone, super czapki, no wlasnie gdzie kupujesz potrzebne rzeczy, a moglabys wrzucić jakies linki od czego zaczynalas, ja tez chciałabym sprobowac
ewelcia, szym, ma taki charakter, musisz byc cierpliwa, wyrośnie z tego
Madbebe Wikta tez
ok zmykam do garów
emma dzis nie spała od 3-5 a pozniej juz o 8 wstala :baffled:
miłego dnia

Do góry