reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Anineczko-dzięki Niunia za pamięć-póki co jest,ale pewnie po sklepach poszukam:)za to ja grochówe jako jedną z niewielu zup potrafię gotować;)
Madbebe-wow-zazdroszczę prezentu...dobre garnki faktycznie ciężko znaleźć...ale jakbyśmy do Pl autkiem się wybrali to może w ojczyźnie poszukam;)

reklama
kasiuleczko to ty mi byś musiała jeszcze wytłumaczyc czym ja mam te gwiazdeczki robic :-D
To znaczy szydełko gdzieś mam bo pasemka przez czepek się kiedyś wyciągało,ale w odpowiednim wątku napisz mi co musiałabym kupic,najlepiej wstawiając zdjęcia tych produktów.Szydełka też mają jakieś rozmiary,co nie?
natchnelo ,mnie chyba na szydelkowanie.....Kasiuleczko ja o to samo chce pytac,wiec tylko przylacze sie do posta Anineczki;-)

Madbebe w sobote tam przyjmuja na bank,bo Aurelia usuwala zeby,ale czy ta moja tez,to nie wiem,ale w piatek powiem m zeby sie zapisal bo on w piatek jedzie a ja dopiero w poniedzialek:)
ooo fajny prezent mamcia Ci zrobila:tak:...ja ze 3lata temu zakupilam garnki w Lidlu i nie narzekam,nie byly drogie,bo jakies 25e ale nic sie z nimi nie dzieje,byly bez pokrywek:rofl2:

Anineczko nastepnym razem tak zrobie,tzn spakuje do wozka i wyjde!!!!
Dzis z dwoch godzin,bawil sie ladnie tylko pol godziny,zaraz na poczatku,pozniej kombinowal:baffled::angry:ech...

ewelcia-ooo,to ja wole sobotę,A. nie musiałby brać wolnego.mi tam rybka do której dentystki.Obie Polki,tak?I chyba obie dobre,co?Dzieki wielkie za info i pomoc w tej sprawie! :*

Ja kieeedys tez kupiłam w lidlu,ale to chyba kiepsciochy były,raczki mi poodpadaly z czasem :rofl2: Poza tym zależało mi na większych nieco niż te ichniejsze komplety :tak:

Hej hej.
U nas sloneczko w koncu zadwiecilo! Odzyskalam dziecko!
Zdrowe, usmiechniete i wesole :-))) Ufff

Kasiuleczka apropo szydelkowania.Zrobilam dziewczynkom czapki z uszami:-)
Proste jak barszcz:-)) Fotka na FB :-) Moze za lilka dni w kIlla dni wrzuce na odpowiedni watek:-)

Gastone to super ze córcia wyzdrowiała.Widziałam foteczke na FB musze przyznać ze super czapeczka.Bardzo mi sie podoba.:tak:
A my wieczorek spedziliśmy miło,byliśmy w odwiedzinkach u Ani:-)pogadaliśmy i czas szybko minał.M własnie pojechał na lotnisko,bo naszego kolegi z którym mieszkamy kobieta przylatuje.A ja siedze na łózku i jem kolacyjke,mężulek mi zrobił kanapeczki.
Dobranoc.

witam
Gastone-super,że od Was płyną dobre wieści:))0Ja nie mam FB-wrzucisz tu focię???:sorry2:
Gliwa-a to macie współlokatorów?Jak Wam się mieszka?Dziecko mu/im nie przeszkadza?
Miłego dnia drogie Panie

witam sie druga;-)
Lubiczanka specjalnie dla ciebie wkradlam sie na kompa do J i prosze:(wszystkie podwojne oprocz trzykolorowej i tej fioletowej malej ;-)

Załączniki

• IMG_2482.jpg
    IMG_2482.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 50
  • IMG_0640.jpg
    IMG_0640.jpg
    33,7 KB · Wyświetleń: 44
  • IMG_0641.jpg
    IMG_0641.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 40
  • IMG_0642.jpg
    IMG_0642.jpg
    36,5 KB · Wyświetleń: 45
  • IMG_0646.jpg
    IMG_0646.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 44
gastone widzialam ostatnio na FB...daj czadu z tymi czapeczkami:)sliczne sa!!!
Madbebe tam oprocz wlasnie tej Ilony do ktorej ja chodze,jest jeszcze Iwona do ktorej moj m chodzi to jeszcze jest tej iwony maz-Polak:tak::-)...wszyscy [podobno sa ok:........masz w czym wybierac:-D

Szym mi o 7 zrobil pobutke:no:

Witam

pogoda do dooopy, buro, szaro, pada i wieje. Więc kolejny dzień w domu.
Zuzia w nocy troche niespokojna była, a o 6 położyłam ja do nas i tak mnie skopała. Asz ta moja wiercipięta.

Gastone fajne czapunie i świetnie, że córeczka juz uśmiechnięta i ty masz sie dobrze.
Gliwa nie ma to jak pogaduchy z koleżanką

Miłego, spokojnego dzionka życze

reklama
U nas zapowiada sie ladny dzien, mam taka nadzieje :-)
Nie bylam na dpacerze wieeeeki:-(

Ewelcia moje krolewny o 7 codziennie wstaja , zreszta Max i tak do szkoly wstaje.
Dla mnie to katorga bo ja nie lubie wstawac przynajmniej przed 9 ale coz wyspie sie chyba na emeryturze:-(

Do góry