reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

ja nie wiem co jest z Szymem...u Zgagi bylismy i byl grzeczny do Anineczkow jak pojedziemy to tez...ale ,ale,sa to dzieci starsze,bo u Zgagi tylko wlasciwie z Ada sie bawil wiec i nie podskakiwal...tak samo jak Anineczko chlopcy sa starsi.
Ja mam tutaj kolezanki,ale z mloodszymi dziecmi....i tez mlody wtedy szaleje...a o dzisiejszym dniu nie wspomne...
Sa,tam dzieci mlodsze od niego-wiec hulaj dusza....
Madbebe moj jako tako nie bije,wiadomo zdarzy mu sie,ale z ato wyrywa zabawki,popycha,rzuca w dzieci,nawet potrafi wejsc na dziecko coby mu wyrwac zabawke a przy tym nie raz krzyczy!!!Zadne dziecko sie nie zachowuje jak on....nie slucha co do niego mowie,ogolnie jest nie doogarniecia,przynajmniej ja czasami nie daje rady!!!
Wychodzilam z nim na korytarz pare razy coby mu nagadac,ale co ty on dalej to samo:baffled::-(
Asienko nie narzekaj,masz racje:)
Madbebe kurde ja tak dokladnie to nie wiem jak ona przyjmuje,ale w poniedzialek,czwartek i chyba srode to bankowo,ale cos mi sie wydaje ze chyba caly tydzien..od 9-17.jak bede tam to sie dopytam...chyba ze AgaNatalia jest bardziej zorientowana:)
Gdybyscie sie jednak zdecydowali to ja zapraszam,pokoj mam wolny:)

reklama
lubiczanka-seryjnie!Mam kilka siwych,to te które widzę w lustrze,wiec może być więcej,z tylu np. :blink:
anineczko-na bank tego samego dnia można doogladac,tylko nie pamiętam po jakim czasie dokładnie :sorry2:Tam się wyświetla komunikat z reszta jak Ci się limit minut skończy :tak:
Odpoczywaj,poleń się..:blink:A Ty bez TV..:sorry2:hmmm.A na drutach umiesz robić? ;-):-D
ewelcia-dowiedz się jak możesz,please :blink: Wspomnij ze ja z Galway aż przybieżę :-pNajlepiej byłoby w pt.,ze o sobocie nie wspomnę,ale w weekendy zapewne nie przyjmuje :baffled:
Chyba nie bede miała wyjścia,jak skorzystać z jej usług,bo nie damy rady z ta PL.Bilety tanie tylko na styczeń,a my przeprowadzkę w styczniu mamy :baffled:

A Wikta dzieli równo,nie patrzy
-starszy czy młodszy :no::zawstydzona/y:Juz Jej mowie,ze jej ręka uschnie i odpadnie,to mi to ciągle powtarza teraz ;-):-D

Prosiłam mamę,żeby zobaczyła mi za garnkami w PL,bo tu nic znaleźć nie mogłam,a Ona wzięła i kupiła,cały komplet,za ponad 500zl :szok: i jeszcze krzyczy,ze pieniędzy nie chce,bo to prezent na gwiazdkę.Nie powiem,ze się nie ciesze,bo świetne są,5cio warstwowe dno i sporo ich w tym komplecie,nawet z patelnia..A z drugiej strony się wściekam,bo z Nia tak zawsze.Nigdy nie chce pieniędzy,za nic.Musze tu jej coś kupić chyba w zamian i nie będzie zmiłuj :blink:Tylko co..:confused:

ewelcia Szym czuje respekt przed starszymi,to chyba normalne,że się nie podnosi ręki na większego i silniejszego. :sorry2: sama bym nie podniosła :-D
Może drastyczniej? Jak dwa upomnienia nie pomogą to pakujesz do wózka i wychodzisz z imprezy? I nie ulegasz :no:

madbebe noooo właśnie nie potrafię na drutach,ani na szydełku,za co pluję sobie w brodę :rofl2:
Pewnie znowu zaraz będę puzzle układac z chłopakami :-D
Fajnie ,że mamcia taki prezencik zakupiła,też bym chciała :-p Wikta niech zrobi laurkę Babci,najbardziej rozczulają :-D

Lubiczanko aaa tak,nasz polonez fajny jest tylko dziś robiły dziewczyny reorganizację w sklepie,wszystko zmieniło swoje ustawienia i nic znaleźc nie szło :nerd:
A też sobie zakupiłam mydełko i kremik,a ty nie potrzebujesz jeszcze?

anineczko-a co ja mam zrobić z Wikta mi powiedz. Ona respektu nie czuje jakoś i żaden jej nie oddaje,co dziwne.Tzn. świadczy to o dobrym wychowaniu,tylko wolałabym chyba żeby poczuła na własnej skórze jak to jest :sorry2:
Hmmm..ciężko będzie namówić Wiktę do malowania 'na zadanie'.Chyba ze sklecę coś z dotychczasowych malunków ;-)tzn. abstrakcji liniowej :blink::-D

no bo bab się nie bije :-D
nie wiem,nie potrafię sobie wyobrazic jak wychowac córkę :rofl2: wiem,że my z chłopakami naszymi się nie cyrkolimy,owszem też mają swoje za uszami,zwłaszcza Mateusz,ale często jest tak ,że nie ma dyskusji,znają kąty w domu :evil:

Chłopaki mieli za zadanie narysowac laurki teraz dla babci i dziadka.Antek oczywiście narysował kwiatuszki,serduszka...a Matt statek kosmiczny :baffled::rofl2:

Ewelcia, madebe- nie zazdroszcze. U nas tak na szczescie nie ma, jak czasami Asia sie rozszaleje to mowie raz ze pojdzie do kata a za drugim razem juz stoi i biadoli, potem przychodzi i przeprasza:tak::-Dale tez nie da sobie w kasze dmuchac, wyrywa i krzyczy przy tym, wiec jak ma racje to ja wtedy nie ganie, a co potem ja beda tluc w przedszkolu, niech sobie radzi od malego;-):-p

uff my juz po podpisce, oczywiscie polski sklep zaliczylam jeszcze w nim nie bylam i szlak mnie trafial bo nie moglam nic znalexc.
Anineczko ha ha od czego jest You tube moze ci linka podeslac jak zrobic gwiazdeczki sniezynki na szydelku a pozniej mozesz sobie w oknach powiesic na swieta.;-):-D
Moje dziecko od kilku dni apetytu nie ma od rana do 12 wogole nie je, jak przyjdzie z przedszkola je to co miala w plecaczku miedzy 15 a 16 jest obiad a ta ucieka:wściekła/y: a na kolacje dwa razy chleb ugryzie lub ewentulanie danio, dzis mojá zupá grochowá pogardzila:wściekła/y::wściekła/y: (matka bedzie teraz przez caly tydzien te zupe wpierdzielac) ugotowalam jej kilka pierogow z serem bo lubi i tez nie chciala odstaly 2 godziny i teraz dopiero zimne je:wściekła/y:.
Madbebe ale Ci mamcia prezent sprawila super.

reklama
kasiuleczko to ty mi byś musiała jeszcze wytłumaczyc czym ja mam te gwiazdeczki robic :-D
To znaczy szydełko gdzieś mam bo pasemka przez czepek się kiedyś wyciągało,ale w odpowiednim wątku napisz mi co musiałabym kupic,najlepiej wstawiając zdjęcia tych produktów.Szydełka też mają jakieś rozmiary,co nie?

Grochówki nie jadłam wieki :szok::-D
nie umiem robic,ale za to jutro będzie kapuśniak :-)

Do góry