reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Hejoo,
wczoraj pojechaliśmy sobie do lasu na spacer. 1,5h zleciało nie wiem kiedy. Efekt końcowy usnęłam na sofie nie doczekawszy wyników z Must be the music.

Aniaa, mam nadzieję że mężowy po tyłku ci nachlasta za brak wyników.
:angry:
A no nachlastal :-p

Madbebe zdrowka zycze
Ewelcia wspolczuje bolu zeba
AsienkoM przyjdzie czas to i zabki wyjda,buziak dla Zuzienki
Asienko dobrze ze Anulka lepiej,moze miala gorszy dzien i tyle....
Tichonek oby zebulki szybko wyszly
Renni jak tam Natalka?no i Ty jak sie czujesz,lepiej?

Ja juz na swoich smieciach:tak:Mezowskich sie stesknil za swoim babincem:-D,prezenty dostalysmy,Natalia nie odchodzi od tatusia nawet na krok wieczorkiem kolacyjka tylko we dwoje dziewczyny padly po podrozy byly bardzo zmeczone
Podroz ogolnie minela dobrze z tym ze malo brakowalo a bysmy nie polecialyprzez korki ostatnia torbe zdawalam i bylam pewna ze bede musiala doplacic torba wazyla 23 kg babka tylko dala naklejke ze jest ciazsza i tyle takze jakies 240-260 zl w kieszieni i poszlo na szczescie a oprocz tego mialam dwie podreczne i wozek spacerowy.Teraz trzeba sie przestawici wpasc w swoj rytm w kraju pogoda super a tu ciemno szaro:-(
Uciekam obiad konczyc

Milego popoludnia

reklama
Lubiczanko ja dopiero na 14 ale trza byc wczesniej co by sie ustawic w kolejeczce. ha ha ha strasznie bizyyyyyy tzn te wieczory mam bizyyy bo rano jakies sprzatanko albo sklep poxniej trzeba Olive zabawiac i dzis wieczorem skoncze jedna rzecz, a od jutro zabieram sie za Twoje i jeszcze Margarittowá butelké musze gdzies wcisnac:-D i na kolczyki mam zamowienie:szok:

piszecie o sankach, więc spodziewacie się tej zimy duużo śniegu??

Aniaa witaj
Ewelcia spokoju życze.

Pogoda do bani, Zuzia markotna, co chwilę pokrzykuje, naszczęście teraz śpi, sama bym się położyła i zasnęła bo głowa zaczyna boleć.

ooo P przyjechał.

ello!

Margaritta-kto tam za nimi nadąży.. Wcale bym się nie zdziwiła,gdyby wszędzie było inaczej.
Te dwie plomby rocznie,to normalne,białe?Bo dla A. wstawił najtańsze,czarne :baffled:

lubiczanka-u mnie się siwe włosy świecą jak ta la la.Przy skroniach szczególnie. Ale jakoś nie chce mi się farbować póki co :blink:

anineczko-to coś wcześniej musiałaś obgladac czy jak?Bo tam chyba 72min można obejrzeć,później trza poczekać jakiś czas,godzinę chyba i można znowu.Ja obgladnelam,ale tylko końcówkę,bo wtedy mi wywaliło odcinek :confused:
Ogólnie ściągnęłam jakieś 5Gb,a na stronie eircom widnieje,ze ponad 20Gb:szok::wściekła/y: Nic to.Na dniach ma przyjść koleś,zrobić porządek z naszym kompem.

ewelcia86-wiem,ze pisałaś,ale nie pamiętam :zawstydzona/y::sorry2:-W jakich dni i w jakich godzinach ta dentystka przyjmuje?To jest w Newbridge,tak?
Nie chce Ci się zwalać,tym bardziej ze sama nie pojadę zapewne,ale dzięki za propozycje :tak:

Co do Szyma- pomyśl,ze ja mam dziewczynkę i na pewno wiele od niego nie odbiega.Zapytaj Zgagi z reszta,bo ja się wstydzę pisać nawet jak ona się zachowuje:no::wściekła/y: Nie wiem,próbuję rozgryźć dlaczego,ale nic mądrego mi do głowy nie przychodzi.Najgorsze jest to bicie..

my już po obiadku,fryty z paluszkami rybnymi,dzieciaki mają radochę,ja też że nie muszę stac przy garach :-p:-D

madbebe no tak,musiałam obejrzec jeszcze odcinek poprzedni,ale że po godzinie już można oglądac? myślałam,że po 24h :-D

Barmanko nie wiem jak to jest w N z tym dekoderem,a płacisz coś za wynajem miesięcznie?
M właśnie dzwonił,że bierze dekoder na własnośc za 100zł i dołączył do pakietu multiroom za 15zł miesięcznie,nie będę musiała się z dzieciakami telewizorem dzielic :zawstydzona/y::-D
myślałam,że będzie miał problem z tym wszystkim bo umowa jest na mnie,ale napisałam mu upoważnienie i bez problemu załatwi to :tak:

Aaania83 fajnie,że już jesteście razem,no i prezenty od męża fiu fiu.:rofl2:

Lubiczanko a nocka ok,dziękuję.
Jakoś mam tak w tej ciąży,że śpię jak zabita.Żadne tam chodzenie na siusiu czy coś.Nic a nic,normalnie aż dziwne w ciąży :-D

ewelcia ja nie wiem co poradzic na Szymona,aż tak źle?
Głowa do góry :sorry2:

Tichonku super,że młody pospał.A odpowiedni dźwięk to się chyba srebrną łyżeczką sprawdza ha ha.
Mój Antek to tylko kupskami dawał znac,że idą zębiska,no i podwyższoną lekko temp.A Matt to chyba wogóle nie dawał znac,wychodziły znienacka.

No i co tu robic? Dzieciaki oglądają bajkę Alosza,a ja nie wiem co z sobą zrobic :baffled:

Kasiuleczko-olej inne zamówienia;)))nie no żartuję;)))fajnie,że znajdujesz ochotę i siły na robienie wieczorami-ja zazwyczaj jestem wypompowana-wczoraj np.jak zasnęłam o 20tej to mnie J przebudził o 23,że idziemy do sypialni:sorry2:Ja na szczęście podpisik mam od 9.30 do 11-zawsze po odstawieniu dzieci do szkoły jadę:)
Madbebe-nie mów!!!Już ja Ci w siwe wlosy uwierzę-mhmm:no:
Ewelcia,Madbebe-marne pocieszenie,ale pomyslcie sobie,że Wy macie takie zywiołowe dzieci i jakoś dajecie radę,a mamki,które w porównaniu do Waszych pociech mają spokojne dzieci w jakieś depresje popadają i włosy sobie rwą z głów(to już wolę być siwa niż łysa;)))
AsieńkoM-niby ma być zima stulecia,ale ja tam w nia wierzę,jak w to najcieplejsze lato,które miało byc tego roku...ale śnieg chyba zawsze choć kilka dni nawet tu jest;)
Madbebe-o ile kojarzę to te białe plomby to chyba do czwórki"przysługują"...no chybaze zapytasz dentysty ile za biała z tyłu sobie zażyczy:/
Gliwa-ja tam w taką pogodę stronię od spacerów-moja Mama zawsze mówiła,ze takie"zgniłe"powietrze najgorsze dla dzieci jest-tzn najszybciej się przeziębiaja
A u nas otworzyli pl sklep-do bani:/Mało towaru-cena nie powala-a własciwie powala...wolę do clonmel sie wysilic...a najlepszy pl sklep to w port laoise jest-prawda Anineczko?

Lubiczanko my też w taka pogodę stronimy od spacerów, nic przyjemnego, jak nie muszę to nie wychodzę:rofl2:
Madbebe, Ewelcia to ja chyba przestanę na moją Anię narzekać:-p, ona żywiołowa i temperamentna, ale jednak dzieci nie bije i nie muszę się za nią za często wstydzić, że bardzo w towarzystwie rozrabia.

reklama
Lubiczanko,pogoda nie jest aż taka zła.Ogołem zimno nie jest.
Byłam sie z mały przejść,troche świezym powietrzem po oddychać.Kurcze dosyć pikantne wyszły mi Łazanki,ale bardzo dobre.Właśnie jadałam,troche mnie paliło.:tak::-)
Miłego podwieczorku.

Do góry