reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

AsiwńkoM-dobry pomysł z tymi saneczkami:)Buziak ogromny Zuzieńce na 10miesiączków:***
Anineczko-no właśnie!!!miałaś rację i nie masz co żałować,że rozmiarówki Waszej nie było:)Jak nocka Ci mineła?

reklama
Tichonku to super ze Mateuszek przespał cała noc,oby jak najszybciej mu wyszły te ząbki.
Asienko to też napewno jsteś zadowolona że lecicie,ale niespodzianke beda mieli dziadkowie.:tak:
Igorek zasypia,a ja koncze robić obiadek.Zaraz trzeba kawke wypić.Mężulek w pracy.

witam..
poczytałam was troszkę
ale sama jakoś nie mam weny na pisanie..
pogoda do bani , zimno... ja jakaś zmęczona..
więc korzystając z okazji ze D w domu a młodsza śpi to się chwilę położę i odpocznę :-)

miłego dnia

Gliwa juz sie nie moge doczekać, może dlatego też taka nerwowa jestem. Choć musze przyznać, że od niedzieli jest dużo lepiej. Więcej bawie się z Zuzia a mniej przejmuje się domem, porządkiem. Obiadki robie jak idzie na drzemke. Ja spokojniejsza to i ona ma dłuższe drzemki

Ja już tyle czekam na te górne jedyneczki Zuzi, dzisiaj kończy 10 miesięcy a ma tylko dwie jedyneczki na dole. Wiem, że nie ma reguły kiedy mają wychodzić ale już długo ją męczą.

Lece bo zaraz zaczadziejemy taka kupe walnęła.

hejka
ehhh ale dzis pochmurnie dobrze ze nie pada, zaraz lece po mlodá do przedszkola a poxniej podpiska w socjalu
wlasnie Lubiczanko pamietasz?;-)

Asienko M buziak dla Zuzanki
Asienko r chyba prawie kazde dziecko chyba przechodzi taki okres ze nie lubi myc wlosków. Moja tez miala taki okres az w koncu zobaczyla jak nasza znajoma myje corce wlosy i ona chciala tak samo podpatrzyla ze dziewczynka odchyla glowe do tylu i od tej pory jest wszystko oki. sprobuj moze kupic kredki do kapieli sa w Tesco mojej kupilam i teraz uczy sie na plytkach pisac literki bo na kartce nie chciala.

AsienkoM- ja jak bylam na macierzynskim to tez chcialam zeby bylo wszystko zrobione na tip top, ale sie nie da,mysle ze jak sobie odpuscilas to lepiej bedzie dla Ciebie i Zuzi:tak:;-)a zabki poczekaj wyjda:-)
Tichonek - dobra jestes z tym stukaniem i sprawdzaniem:-D
a ja juz wszystko wiem odnosnie przedszkola, u nas nie ma takiego cisnienia

reklama
wrocilismy nie dawno...
jestem zla...kurde wstyd mi za moje dziecko:-:)-:)sorry2:
jest najbardziej niegrzecznym dzieckiem w grupie:baffled:...i co ja mam robic? ja sie wykoncze:sorry2:

AsienkoM calusek dla Zuzi..jak to szybko zlecialo...zabkami sie nie martw,wyjda niebawem/
Margaritta moze i Ty do Newbridge zaczniesz jezdzic do dentysty;-)...

jestem tak wypruta,ze dzis na obiad tylko krajanki z kefirem:sorry2:...a mialam wyciagnac kotleciki rybne z zamrazalki albo golabki ,ziemniakow dogotowac i sosik machnac,ale....hmmm nie mam mocy..
chyba musze zaczac jakies pilsy na uspokojenie brac i mlodemu toze podawac:baffled::sorry2:

Do góry