reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

helloł

ewelcia
ale sen miałaś :baffled::-D no i ten Radom :confused: zaciemnione, puste, szare - to jakby nie moje :-D ale chwila- w Radomiu mam mojej ś.p. babci rodzoną siostre- moze jakiś spadek w postaci kamiennicy się szykuje :szok::-D udanego dnia w center;-)

lubiczanko ze jaki zlot czarownic?? i juz dawno miałam pytać - masz instruktorke fitnes pod ręką i nie wykorzystasz tego? jak sie miewa najmniiejsza ślicznotka?

anineczko jak pierwsza nocka bez mężowskiego? jeszzce tylko 4 ;-)

julia28 to zalezy czego szukasz - tam raczej takie tkaniny - zaslonowo, firankowe. Bo na kanape i fotele to mi sie jakis grubszy materiał kojarzy nie? ale zajrzec do Ikea nie zaszkodzi- zawsze cos kupisz :-Dniekoniecznie to co chciałaś:sorry2:;-)

madbebe o widzisz - i ja identycznie od swojej dentystki sie dowiedziałam- 2 uzupełnienia 1 wyrwanie i limit na rok wyczerpany. Chociaz... czy kazda przychodnia moze rządzic się swoimi prawami odnosnie MC? no bo jak za free robią rózne takie to ja tez chce;-) implant nie dośc ze drogi to ... musiałabys zobaczyc "filmik" albo magazyny które pokazywał mi dentysta w PL na temat tego, jak taki implant sie mocuje - o rajuśku:baffled: never:baffled:

czy ja Wam juz wspominalam ile nauki jest w pl szkole :confused2: szok

Tichonkowa obejrzałam 863 i niby nic a i tak wylam :sorry2: zwłaszcza jak Mateusz spał z butami-:sorry2: jak Mati Twój- lepiej tej nocki? przebiło sie coś?

dzis juz pranie na zewnatrz nie poschnie... nic to - udanego dnia

reklama
Bry
Wczoraj obyło się bez kąpielowej histerii, uff, zagadałam ją, pośpiewałyśmy troszkę i po 5 minutach od ubrania już spała:-p

Margaritta dużo nauki mówisz:-p. U nas w sobotę Akademia na 11 listopada:-p, dyro już ma stresa od soboty, ja dopiero zaczynam:-D. M-kę i ja oglądałam, ale ten o śmierci, szału nie było:-p

Szaro, buro i ponuro:angry:

Dziń dobry
jakie pędzące jeże z Was dziś;)))
Byłam dziś w lidlu-i u nas sa te kombinezonki,ale...szczerze powiem nie wydają mi się super jakościowo( o grubość mi np chodzi),więc się cieszę,że zakupiłam Młodemy w tym heatonsie-zwłaszcza,że tam za komplet zapłaciłam mniej niż tu za same spodenki;)))
Margaritta-a Marta zorganizowała i mnie zaprosiła:)))))A fitness-to nie instruktorka a własciciel obok mieszkqa...natomiast ja się za kinecta wzięłam i od paru dni mnie mięśnie "nawalają";)))Młoda-jutro ważenie:)a tak poza tym-super:)
Madbebe-a to kicha z tym ginekologiem:/Ale oby leki poskutkowały:)I nie siwiej mi tam-za młoda jesteś na przypruszoną "śniegiem"czuprynę;))))
No idę-Trzeba się Młodymi pozajmować(nie mówiąc o pokoju Dadzi,tzn o ścianach w jej pokoju,które na malnięcie czekają;)))Do miłego i miłego Wam

Dzień ponury, niby sie wyspałam ale taka jakaś zmęczona jestem. Dobrze, że tylko zupe musze ugotować.
Zuzi ubranka wyprane. Chyba kawke wypije.

Asienka_r jak tam Ania
Tichonek a jak Matti, jakas poprawa, coś wyszło??
Gliwa a kiedy lecisz?? Napewno wszyscy czekaja ze zniecierpliwieniem na Was, a przedew wszystkim na Igorka.

Asienko a dziękuję, jakoś leci. Wczoraj ładnie dała się umyć, szybciutko zasnęła, rano poleżałyśmy w łóżku, poprzytulała się do mnie, poczytałyśmy książkę. Uczulenie raz lepiej, raz gorzej, dużo chyba od pogody zależy. Jak już w końcu te ostanie piątki wyjdą chociaż troszkę to może będzie dobrze

Witam.
Dzis juz od 8 na nogach,obiadzik powoli robie.Dziś Łazanki.:tak:Ponuro na dworzu,bedzie chyba padać.
AsienkoM lecimy w grudniu na Swieta,ale dokladnie ktorego to niewiem.:-)Oj czekaja na Igorka babcie i dziadek i rodzeństwo moje.:tak:
Tichonku jak tam Mateuszek,przebiły sie ząbki.
Miłego Dzionka.

Witam

I ja próbowałam wczoraj obejrzec ten 863 odcinek M jak... na necie,ale zabrakło mi darmowych minut :-D

Margaritta w zasadzie to 3 nocki bo w piątkową już będę miała męża w łóżku :blink::tak:

Lubiczanko o widzisz,czyli dobrze prawiłam,że te kombinezony to tak średnio grube.Trza szukac dalej :baffled:

ponuro na dworze,ale +9 stopni było,nie trza rozgrzewac auta przed jazdą :-D

Bry:-)
Ciemno jakuś:baffled::errr:
Dzięki dziewczynki,Matt dziś spał pięknie całą noc,tak spokojnie,że aż zagladałam czy żyje:baffled::-DDostał na wieczór czopek i Nurofen i dał radę:tak:Katar nadal ma po pas i wieczorem rzadką kupkę zrobił więc ząbki w natarciu:tak:Ząbek ruszył bo widzę go coraz wyraźniej,ale nadal się nie przebił:no:Stukam co rano łyżeczką plastikową jak nienormalna ale odpowiedniego odgłosu brak:sorry2::-D
Idę obiad kończyc bo Radka ze szkoły o 13:10 odbieram a na 14:10 z powrotem go do szkoły prowadzę na art and craft:tak:Niech się dziecko rozwija bo gad nie cierpi rysowac,wycinac może jakąś motywację będzie miał:tak:Tym bardziej,że tanio jak barszcz:-)
Anineczko dlatego ja nie oglądam on-line tylko ściągam odcinki na kompa
:tak:

Witajcie :) Kiedyś tu do Was zaglądałam i wywiad robiłam w sprawie wyjazdu do Irlandii :) Niestety z wyjazdem nie wypaliło, ale mam do Was wielką prośbę o głosik dla mojego synka w konkursie. Jeśli nie macie swojego faworyta, to prosimy o klik na nas :) Mam nadzieję, że mnie nie wyklniecie :D Ale bardzo nam zależy :) Pozdrawiam Was :)

Calgel

[URL]https://www.babyboom.pl/konkurs_calgel//index.php?link_do_zdjecia=28

reklama
Gliwa no my tez lecimy na święta i to ma być niespodzianka więc lecimy 22 grudnia:-) i wracamy 8 stycznia w Zuzi urodzinki:-)
Lubiczanko też zastanawiałam się nad komblinezonikiem dla Zuzi ale ona narazie nie chodzi tylko jeżdzi w wózku, a ma śpiworek:blink:. Ale jedziemy do Polski na 2 tygodnie, na sanki też byśmy poszli jak będzie śnieg i się zastanawiam. Za to mój P zastanawia się nad kupnem takich sanek jak pokazywała wiesienka a tam jest śpiworek więc chyba kombinezon nie potrzebny.

U P w pracy troszke lepiej bo już zostali w trójkę więc troszke dłużej był w pracy do 15.

Do góry