Margaritta
MamaDwóchKsiężniczek
helloł
ewelcia ale sen miałaś
no i ten Radom
zaciemnione, puste, szare - to jakby nie moje
ale chwila- w Radomiu mam mojej ś.p. babci rodzoną siostre- moze jakiś spadek w postaci kamiennicy się szykuje 
udanego dnia w center;-)
lubiczanko ze jaki zlot czarownic?? i juz dawno miałam pytać - masz instruktorke fitnes pod ręką i nie wykorzystasz tego? jak sie miewa najmniiejsza ślicznotka?
anineczko jak pierwsza nocka bez mężowskiego? jeszzce tylko 4 ;-)
julia28 to zalezy czego szukasz - tam raczej takie tkaniny - zaslonowo, firankowe. Bo na kanape i fotele to mi sie jakis grubszy materiał kojarzy nie? ale zajrzec do Ikea nie zaszkodzi- zawsze cos kupisz
niekoniecznie to co chciałaś
;-)
madbebe o widzisz - i ja identycznie od swojej dentystki sie dowiedziałam- 2 uzupełnienia 1 wyrwanie i limit na rok wyczerpany. Chociaz... czy kazda przychodnia moze rządzic się swoimi prawami odnosnie MC? no bo jak za free robią rózne takie to ja tez chce;-) implant nie dośc ze drogi to ... musiałabys zobaczyc "filmik" albo magazyny które pokazywał mi dentysta w PL na temat tego, jak taki implant sie mocuje - o rajuśku
never
czy ja Wam juz wspominalam ile nauki jest w pl szkole
szok
Tichonkowa obejrzałam 863 i niby nic a i tak wylam
zwłaszcza jak Mateusz spał z butami-
jak Mati Twój- lepiej tej nocki? przebiło sie coś?
dzis juz pranie na zewnatrz nie poschnie... nic to - udanego dnia
ewelcia ale sen miałaś

lubiczanko ze jaki zlot czarownic?? i juz dawno miałam pytać - masz instruktorke fitnes pod ręką i nie wykorzystasz tego? jak sie miewa najmniiejsza ślicznotka?
anineczko jak pierwsza nocka bez mężowskiego? jeszzce tylko 4 ;-)
julia28 to zalezy czego szukasz - tam raczej takie tkaniny - zaslonowo, firankowe. Bo na kanape i fotele to mi sie jakis grubszy materiał kojarzy nie? ale zajrzec do Ikea nie zaszkodzi- zawsze cos kupisz

madbebe o widzisz - i ja identycznie od swojej dentystki sie dowiedziałam- 2 uzupełnienia 1 wyrwanie i limit na rok wyczerpany. Chociaz... czy kazda przychodnia moze rządzic się swoimi prawami odnosnie MC? no bo jak za free robią rózne takie to ja tez chce;-) implant nie dośc ze drogi to ... musiałabys zobaczyc "filmik" albo magazyny które pokazywał mi dentysta w PL na temat tego, jak taki implant sie mocuje - o rajuśku

czy ja Wam juz wspominalam ile nauki jest w pl szkole

Tichonkowa obejrzałam 863 i niby nic a i tak wylam

dzis juz pranie na zewnatrz nie poschnie... nic to - udanego dnia