reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Tichonku chcialam dziesiejszy odcinek,ale juz sobie wieczorkiem obejrze:)
Madbebe tutaj wstawiaja na MC za darmo...moj m bedzie sobie robil ...on ma liche zeby,wlasnie jest w gtrakci robienie dwojki,ktora mu sie kiedys tam ukruszyla,koszt 350e,ale on 90e zaplaci bo reszte MC refunduje...ma jeszcze dwa zeby z tylu do wyrwania,jak to porobi,bedzie mu dentystka brala miare i tyl wstawiala.
MC mamy do konca listopada,ale juz na stronie jest ze nam przyznano kolejna,jeszcze nie wiem na jak dlugo,bo jeszcze mi do domu karty nie dotarly:(.
A co do mojej dwojki,to wyglada coraz gorzej:baffled:powiem wam szczerze ze jestem zalamana....juz widze jak mi ja wyrywa i chodze szczerbata:baffled:
Aga Natalia do ktorej dentystki chodzisz?

Szym daje do wiwatu,jestem zmeczpona jak diabli,wrocilismy ze spaceru i wlaczylam mu bajke,to tak skakal po fotelu ze zje**ł sie z niego i wyl:baffled::baffled:....mental hospital mnie czeka:sorry2:
Malo tego Nilli scisnal palce w drzwiach,myslalam ze do rozszarpie...

reklama
Hejoo,
wczoraj pojechaliśmy sobie do lasu na spacer. 1,5h zleciało nie wiem kiedy. Efekt końcowy usnęłam na sofie nie doczekawszy wyników z Must be the music.

Aniaa, mam nadzieję że mężowy po tyłku ci nachlasta za brak wyników.
:angry:

Wiesienka, zdrówka. Haha ja sanki kupiłam już..uwaga..w lipcu, koleżanka była autkiem w Pl więc mi je przywiozła.
:tak:

Anineczka, weśśś nie dygaj mnie że nie będzie śniegu! Toż to ja się już psychicznie nastawiam na wojne na śnieżki ze starym.
:sorry2:Troche zalazł mi za skórę i muszę sobie ulżyć.:evil:
Dlaczego mężowy zabrał Ci dekoder od tv?

Tichonku, czyli rozumiem że mam już nie iść do sklepu obok swej pracy by sprawdzić cene żyrafki?
:sorry2:
Dziś wzięłam skierowanie dla Marcela na testy alergologiczne, musze wysłać je na adres do szpitala. Jak długo będę czekać to nie mam bladego pojęcia, lekarka mówiła że nawet i do pół roku..

Ewelcia, współczuję bólu zęba. Ale masz z Szymem
:-(.
Ja też spodni nie kupiłam, a byłam w 3 Lidlach, wyruszyłam z domy o 10. Same dziewczęce się zostały. Do h&m w weekend też nie pojechałam, jakoś nie było nam po drodze. Może w tą sobotę się wybiorę.

Madbebe, szybkiego powrotu do zdrowia. Kurcze, a ja myślałam że jak się ma MC to wszystkie leki, te na recepete oczywiście, to płaci się 50c, a tu taki zonk, szczerze to nie bardzo rozumiem łaj...
:confused:.
Ja ósemek nie leczyłam, jak dla mnie to strata kaski.
;-)

Barmanko a ja leczylam ósemki,niby wygladaja dobrze,ale jak juz kiedys pisalam cos mnie pobolewala,dentystka mowila ze najpierw siodemke zrobimy i zobaczymy czy to czasem nie 7,ale jajestem przekonana ze to ósemka mnie boli...bylam umowiona na srode na rwanie,ale dzis zadzwonili ze nie da rady.Jade w poniedzialek na 10:rofl2:
Przy okazji sie spytam co dalej z dwojka:angry:

Margaritta-a no nie malowałam,ale taki zabiegany(bardzo przyjemnie zresztą)dzień miałam:)
Ewelcia-współczuję...ach te zęby:(
Tichonek-Tobie i Matiemu zmagań również-niech moc będzie z Wami:)
Aaniu-witaj"w domku";)
Anineczko-dobre słodycze nie są złe,ale bez tv to nie dałabym rady;)A promy-kto mi pożyczy 450e-bo za tyle na święta znalazłam!!!!!
Madbebe-to co za lekarz porządnej recepty Ci nie wystawił?

Ewelcia ale dlaczego rwanie dwójki od razu,jak się trzyma to może się da wybielic,albo licówkę założyc?

Barmanko bo nasz dekoder już prawie 7 lat ma i niestety zaczynał życ własnym życiem :baffled: po za tym ja go wynajmowałam z cyfry i co miesiąc 10złociszy za wynajem płaciłam,a teraz zrobiłam aneks do umowy i stary dekoder oddaję,a kupuję nowy HD za 129zł już na własnośc :tak:

Madbebe ale,że doktorek nie wypisał recepty na formularzu od MC? Nie miał uprawnień czy mu się nie chciało?
A o kanałówce do ósemki pierwsze słyszę,ale może się nie znam :tak:

Wiecie co z tymi kombinezonami z Lidla to zapewne było tak,że się panie kasjerki jeszcze przed otwarciem sklepu na nie rzuciły,zapewne też miały zamówienia od znajomych na zakup i tak oto tym sposobem zostały ochłapy dla klientów :sorry2:
Choc powiem,Wam,że jak macałam ten przymały na Antka to wcale taki grubo ocieplany nie był :blink:

Ludzie jak mnie plery bolą,się naukładałam z chłopakami puzzli. :baffled:

Anineczko mam nadzieje ze jednak da sie cos z nia zrobic....ja dzis nie w humorze,wiec same glupie mysli po glowie mi chodza:sorry2:...malo tego dostalam @...:crazy:

Ewelcia ja chodzę do polskiej dentystki - Ilony? Też w Newbridge leczycie ząbki?

Anineczko
kasjerka z Lidla przyznała mi się, że wczoraj pracownicy odkładali sobie, a dziś nawet na 200 euro r-ki mieli, więc właściwie wszystko jasne.

reklama
Do góry