reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
hejka
mmmm znowu zapowiada sie ladny, sloneczny dzionek:-) Wlasnie zupke wstawilam, pranie musze powiesic, mlodego z przedszkola odebrac i pojade do lidla po te kombinezony. Mam nadzieje, ze jeszcze beda:blink:
asienkoR-u nas na szczescie mlodzi lubia sie kapac ale mycie glowy tez jest problemem, zwlaszcza u Nataniela:baffled:
milego dnia:-)

Witam się:-)
U nas ząbkowanie całą parą:baffled:Matt się w nocy darł przez godzinę bez przerwy,zasnął u P na rękach,gdy ten próbował go odłożyc do łóżeczka,Matt znów w ryk:baffled:Dziąsłą ma jak balony,ząbki widac,ale się nie przebiły:sorry2:Do tego ma masakryczny katar i przez to też nie mógł spac:-(Ten katar to chyba od zębów bo innych oznak przeziębienia brak:no:Skarbeczek mamusi biedny:sorry2:
Madbebe obejrzałam cały odcinek M-ki,bez problemów:tak:Jak chcesz to Ci linka podeślę:tak:
My wczoraj nawiedziliśmy Margarittów.Fajno było,dziękujemy za deser,kolację (dlatego do Ciebie nie jeżdżę w czasie diety:-D) i za prezenty dla Mateuszka.I jeszcze za pomoc G no i oczywiście za towarzystwo:-)
Sofijka miała do mnie jutro z Limerick dojechac ale w piątek wieczorem pojawiła się w Smythie w Swords:-DMamy ją,a co!Matt już kopytka podgryza na całego:tak:

Witam się i ja.
Oj mroźno rano,mroźno. -2 było i odgrzewanie auta by coś przez szybę było widac.
No ale dzieciaki w szkołach,koniec laby.

M już pojechał na lotnisko,siama będę :sorry2:
W dodatku zabrał dekoder cyfry i 5 dni bez tv :baffled:

Tichonku oj to się zaczęło,współczuję.Dobrze,że Sofijka dostarczona do zainteresowanego:tak:

AsieńkoR nie wiem co poradzic bo moje chłopaki to tam nie mają i nie mieli nigdy problemu z wodą i myciem włosów. :sorry2:

Wiesienko zdróweczka życzę,no i oby w tym roku był śnieg,bo słyszałam,że krucho z nim będzie.:sorry2:
No ale warto miec w zanadrzu ten sprzęt.:-)

marcysia a to stołówkę sobie znaleźli?A co matka ich na to?

dobra,zaraz po Matta lecę.

helloł

anineczko nie siedz siama:sorry2: zaglądaj na kompa cały czas :tak: i juz nie będziesz siama;-) oć no Cię utule

Tichonkowie owszem zagoscili w mych skromych progach - dziękujemy my za fajne popołudnie. Zapomniała Tichonkowa dodać jakże istotną rzecz - ze ciociusia uśpiła Matika na swych rąsiach :cool2: i spał nie 20 min a 40 :-p jest zaje*****fajny

wiesienko droga - kuruj sie kuruj- oby to juz końcowka była i szybko nic nie wróciło;-) sanki z PL- to malej się wypas bryka szykuje:-D

lubiczanko a Ty dalej uskuteczniesz malowanie na ścianach - gdzie TY :confused:?

zbajerzylam czas na skype i o ! :sorry2: zaraz po Niki pozniej obiad i tyle z tego dnia:sorry2::nerd:

Margaritta ano widzisz tyle tego dobrego,że zapomniałam jeszcze o uśpieniu Matta:-D...Ale ręce wcale nie bolą od noszenia takiego okruszka,co?:-p:-DMiałam tę przyjemnośc w nocy:baffled:
Madbebe a proszę Cię bardzo:tak:
Anineczko żuczku Ty biedny,czort tam,że M nie ma ale bez tv?!:szok:Jak tu życ?!:-D:-D:-D

reklama
Do góry