Tichonkowa gdzie ten link?
Anineczko u nas bylo ponad -3...laski maja racje,zagladaj na bb..bedziemy cie tulic-cmok;-)
Asienko duzo cierpliowsci..moj sZym lubi sie kapac wiec nie wiem co poradzic.
Margaritta snilas mi sie

alez Ty ostra mamuska dla Niki jestes-odpusc kapeczke

Ogolnie snilo mi sie ze autobusem do Ciebie pojechalam,ale ze do Radomia

mialam w torbie pilmienki(te al'a uszak,o ktorych pisalam)nie moglas wyjsc z podziwu ze takie to dobre.
A chate jaka mialas wielka,chyba 6 pomieszczen naliczylam,ale jakos w niej smutno,ponuro,zimno,okna pozaslaniane itp

....czestowalas mnie jakims ciastem chwalac sie ze Ty upieklas,a potem G wparowal i mowi ze to jego dzielo
Tichonku no to widze ze Matt bedzie mial ciezkie zabkowanie.....u nas jedna 5 juz jst,a na gorze mlodemu na dziasle zrobila sie sina gorka,meczy sie straszni,nie chce mu sie przebic ten zab i tez mamy meksyk,tylko tyle ze spi w nocy,a w dzien daje czadu

wlasnie ryczy!!!!!
a ja jestem bez humoru,zab mnie napierdziela....pisalam wam o tej nieszczesnej dwojce i co?od wczoraj zmienia kolor,dzis juz bardziej jakby fioletowa...

i tak mi pewnie zostanie...masakra..jestem wsciekla
aaa bylamw lIdlu kolo 11 i dooopa,po kombinezonach...byla jedna kurtka,ale zamala,spodnie kupilam,ale dla dziewczynki,czarnesa wiec nie widac ze damskie

mialam rano jechac,ale zab mnie bolal strasznie,a potem po 9 kolezanka mi corke podrzucila na 1h,pozniej kawka i tak zeszlo...zaraz mam Nille