reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Wiesienko sanki bajeranckie:-), niech Wam dobrze służą
Anineczko biedna Ty, 5 dni szybko minie:rofl2:. A co do Ani to mycie włosów kiedyś nie było problemem, a jak się zrobiły dłuższe to okropnie się zaczęło dziać, ale to akurat nie problem, bardziej martwi mnie to, że nie chce do wanny i całą kąpiel płacze, jakbym jej krzywdę zrobiła:baffled:
Margaritta i po co było tyle na skype siedzieć:rofl2:

reklama
Tichonkowa gdzie ten link?
Anineczko u nas bylo ponad -3...laski maja racje,zagladaj na bb..bedziemy cie tulic-cmok;-)
Asienko duzo cierpliowsci..moj sZym lubi sie kapac wiec nie wiem co poradzic.
Margaritta snilas mi sie:-palez Ty ostra mamuska dla Niki jestes-odpusc kapeczke:-D
Ogolnie snilo mi sie ze autobusem do Ciebie pojechalam,ale ze do Radomia:szok::-D:-Dmialam w torbie pilmienki(te al'a uszak,o ktorych pisalam)nie moglas wyjsc z podziwu ze takie to dobre.
A chate jaka mialas wielka,chyba 6 pomieszczen naliczylam,ale jakos w niej smutno,ponuro,zimno,okna pozaslaniane itp:-p:-D....czestowalas mnie jakims ciastem chwalac sie ze Ty upieklas,a potem G wparowal i mowi ze to jego dzielo:-D
Tichonku no to widze ze Matt bedzie mial ciezkie zabkowanie.....u nas jedna 5 juz jst,a na gorze mlodemu na dziasle zrobila sie sina gorka,meczy sie straszni,nie chce mu sie przebic ten zab i tez mamy meksyk,tylko tyle ze spi w nocy,a w dzien daje czadu:baffled:wlasnie ryczy!!!!!

a ja jestem bez humoru,zab mnie napierdziela....pisalam wam o tej nieszczesnej dwojce i co?od wczoraj zmienia kolor,dzis juz bardziej jakby fioletowa...:angry::angry::angry:i tak mi pewnie zostanie...masakra..jestem wsciekla

aaa bylamw lIdlu kolo 11 i dooopa,po kombinezonach...byla jedna kurtka,ale zamala,spodnie kupilam,ale dla dziewczynki,czarnesa wiec nie widac ze damskie:-p
mialam rano jechac,ale zab mnie bolal strasznie,a potem po 9 kolezanka mi corke podrzucila na 1h,pozniej kawka i tak zeszlo...zaraz mam Nille

kochane wy :-):-)
,kupiłam sobie czekoladki na osłodę samotnych nocy :baffled: i chyba again przeczytam całą biblioteczkę,bo filmów to nie umiem ściągac z neta :-D

Kombinezonów niet w Lidlu,tzn.był jeden na 2-4 lata,ale taki mi nie potrzebny tylko większy,ale on nawet na mojego 4 latka za duży,tak więc Szym ewelcia by się utopił :sorry2:

Współczuję ząbka,mi też jedynka ściemniała kiedyś po kanałowym leczeniu,ale już nie ma problemu,połamała się na kostce lodu i mam inny ząbek.Takie ciemniejące ząbki są bardzo delikatne tak więc uważaj :tak:

Kurcze jakie tanie są promy na kwiecień,kto ma pożyczyc 436 euro?? :confused::-D

AsieńkoR może jakieś nowe zabawki do wanny? Albo są takie gadżety,jak np.mazaki do wanny? Może to ją skusi? A może jakąś lalę weźmie do kąpania i powiesz,że ją też trzeba wykąpac??

Margarett wiem,że byś mnie wytulała,już lecę :-)

Tichonku biedny synuś oby jak najszybciej mu wyszly ząbki,to sie nameczy.
Ewelcia współczuje bólu zeba,twojemu synusiowi takze zycze oby wyszedł szybko ząbek,
A ja siedze i kawke spijam,mam dzis dobry humorek:-)Igorek na ogródeczku,sprzyja mu swieze powietrze,spi.:tak:
Miłego popołudnia.

Ja byłam po 9tej i u nas w Lidlu już nie było już kombinezonów.

Pojechałam do Kildare i udało mi ostatnie spodnie kupić dla Natalki.

Ewelcia współczuję bólu zęba i łączę się w bólu. Ja w środę leczyłam i dziś zaczął boleć.

U nas na szczęście ząbkowanie w miarę bezproblemowe.

Ostatnia edycja:
hej!
szybciorem,bo nie mam za wiele czasu :sorry2:
Z ginekologicznych wiadomości:mam poważniejszą infekcje :baffled:Dostałam leki,zostawiłam 60e i tyle.Jeszcze jak głupia miałam nadzieje ze chociaż leki na MC wykupie,a tu zonk.Musza być wystawione na specjalnej recepcie,a nie na podstemplowanej kartce papieru,wiec 50e nie moje:nerd: Mam nadzieje,ze pomogą.

Chyba bede musiala lecieć do PL,zrobić porządek z moja ósemką,bo wrażliwa na zimne/cieple,wiec pewnie kanałówka się kłania.Jestem w kropce,bo po tej samej stronie nie mam 6ki,wiec gdybym chciała wyrwać 8ke,na bank trza by wstawić 6ke,choć i bez tego by się przydało...Macie jakieś doświadczenia z wstawianiem zębów?Czytałam co nie co,ale niewiele się dowiedziałam.Nie no jedno wiem-na implanty mnie nie stać :blink:
anineczko-tulam w Twej 'samotności'..Szybko zleci:tak:
Tichonek-dzieks raz jeszcze:tak:

Za tymi ciuchami w lidlu,to chyba trza sterczeć od rana,przed otwarciem sklepu.Co się nalatałam swego czasu za przeciwdeszczowymi kompletami,to moje :baffled:

reklama
Do góry