reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Ewelcia-ale się na shopping wybrałaś;))))
Aaniu-za wczasu przyjemnego lotu życzę:)))
a wczoraj jak byliśmy na zakupkach to widzieliśmy tą machinę"dolce gusto"do kaweczki...i wyobraźcie sobie Panie(zwłaszcza te,które się skusiły na kupno-Margarittko np)-że są u nas za jedyne 50eee!!!i ja choć kaw nie pijam ciągle o tej maszynce myślę-nawet J się śmieje,że dziś skoczymy po to ustrojstwo;))

reklama
A my wrociliśmy z Tesco,zdjęcia odebrane.Pendrive kupiliśmy,więc dzis pozgrywam wszystkie zdjecia z laptopa.:-)A musze sie pochwalić,M mi kupił torebeczke ,ale jestem szczęśliwa.Bardzo mi sie podobała jak tam chodziłam ja oglądać.:-):tak:i oczywiście podoba.Pogoda fajniutka na dworzu,zaraz znow wychodzimy z domku.Idziemy do kościółka.
Lubiczanko też kiedys wywoływałam zdjęcia w aptece,ale jak otworzyli Tesco to tam chodzimy.
Miłego popołudnia.

Aniaa Szczęśliwego lotu na Zielona Wyspe.

hejka!
sliczna pogoda:tak:,wlasnie wrocilismy z miasta,pochodzilismy troszke po promenadzie,dzieci sie wyszalaly na placu zabaw,super mily dzionek :-):-)
ewelcia- no crazy house malo powiedziane:-D:-D
lubiczanko-i jak tam ekspress zakupiony?? ja go mialam ale po tyg oddalam jak dla mnie malooplacalny bo ja pijam 2-3 kawy dziennie wic drogo by mnie te kawy wynosily:-(ale prawde mowiac sa pyszne:rolleyes:
Zgadnijcie kogo mam w domu:crazy: ledwie wrocilismy, podalam chlopcom zupe a Ci mowia, ze sa glodni no to ja do nich ze moze zupy zjedza a oni ze lepiej jakies ciastka by zjedli lub chrupki :wściekła/y::wściekła/y:nozesz ty........:eek:

witam, a ja nadal w domu:-D,ale we wtorek do kontroli i pewnie w srode bede musiala wrocic do pracy:wściekła/y:
tak piszecie o tych kurtkach a ja zakupilam dzieki Margaricie kombinezon i kurtke i niedlugo przyjda sanki z PL wiec czekamy na snieg i zime. w Lidlu chyba tez maja byc sanki ale cena 60€ troche przesadzili:szok:

Marcysiu-nieee...oczywiście ja jak zwykle wychodzę z założenia"po co kupować jak ja nie piję-będzie się kurzyc"
Wiesieńko-zdrówka!!!ale w tesco są saneczki za 26e...w lidlu masakfra cena:/

lubiczanka- a no widzisz nie wiedzialam, ale siorka mi juz naszykowala pake wiec niedlugo beda:-D poza tym nie tylko sanki ale jeszcze inne rzeczy wiec sanki to tylko taki dodatek:-D:-D:-D

Bry:-)
I znowu poniedziałek
Aniu spokojnego lotu
AsienkoM jak tam weekendzik minął??

Chyba też sobie muszę meliskę kupić:baffled:. Ania tak daje do wiwatu wieczorami, a przy kąpieli to w ogóle wysiadam, to, co kiedyś tak lubiła jest horrorem, nie daje się do wody włożyć:baffled:, mycie głowy to dawno był wyczyn, ale teraz to jakaś masakra:baffled::crazy:. Nie mam pojęcia z czym to jest związane, kąpiemy ją w lekko ciepłej wodzie, bo inaczej krzyczy, że gorąca, że ją nóżki bolą, a teraz to nawet nie chce zobaczyć, że nie jest gorąca. Czy to AZS tak się jej daje we znaki czy co, ale mam dość:no:

Miłego dnia

reklama
Do góry