reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Hej kobietki a ewelcia86 to czasami nie na porodowce albo juz po rozwiazaniu, bo cos jej na forum nie slychac :-) moze juz gratki skladac trzeba:tak::tak::tak:

Sofik a ty to spakowana do szpitala juz jestes???? to moze daj jakas ściąge hihih:baffled:

witam popoludniowo.
agusiek a po co Ty chcesz czytac o porodach innych:confused: kazdy jest inny i kazdy wyjatkowy.Niepotrzebnie sie naczytasz, nakrecisz, wystraszysz i po co ? posluchaj doswiadczonej ;-):-D
Mnie ani nie nacięli ani tez nie pęklam:-) zadnego szewka.Znieczulenia ZO tez nie miałam i dałam rade.Martysia wazyła 3410 a Niki 3620 :sorry2: No i szybciutko sie zagoiło wszytsko.Takze wiedz,ze z Toba tez bedzie wsio ok:tak: Nie ma co sie wczytywac w historie innych.Boli bo boli,ale do wytrzymania.
aninieczka czego chciec wiecej??/ no ja np. chłopca bym chciała no :sorry2::-D:-D
acha anineczka powiem Ci ,ze nie taka 30-tka straszna :-p:-D:-D:-D

I zamiast papierocha chodz na ciacho :-p toz to jutro tlusty czwartek :tak:

buziale laseczki

sernik_cytrynowy.JPG

Kamcia- jasne, ze robia:tak: Ja mialam robiony u Sempki ostatnio. Ale bylo super! Widzialam wielkie stopy....Pani doktor powiedziala. ze ma dlugasne nogi...Takze tak jak mowie- Polmed robi:-)

A wogole dziewczeta to sie tloczno nam zrobilo tutaj..i cieplutko:-)fajnie:-) Juz nie moge sie doczekac jak za tydzien do Polski pojade i bede chodzic po sklepach..haha...tylko slyszalam, ze u mnie we Wroclawiu wciaz snieg. Jak ja sie znowu pochoruje to koniec!;-) W robocie busy! pelno dzieciakow..acha...dla zainteresowanych..dzis wyszedl nowy katalog Smythsa dla bobasow:-) I nie zapomnijcie mi pomachac jak juz bedziecie odwiedzac sklep:-)

Margaritta kochana,chcesz bym się udławiła :-D
Pyszniutkie ciasto wklełaś.Ale bym zjadła.
Serio jutro tłusty czwartek?Ups.No M będzie musiał skoczyc do sklepu i kupic nam pączusie :tak:
No właśnie....tylko córeczki mi brak.
A według chińskiego kalenarza w tym roku miałabym dziewczynkę :-D:-D

Moniadan mogłaś sobie w Polsce w aptece kupic zestaw do lewatyw.;-)
I znalazłaś już fotelik do wózeczka?

agusiek na szczęście nikt z Ciebie się nie będzie śmiał w szpitalu,ze za wcześnie przyjechałaś.Za drugim razem ( Ale wciąż z pierwszym bobo) jak pojechałam o 6 rano do szpitala to też miałam tylko 1,5cm rozwarcia ale juz mnie nie puścili bo bali się,że nie zdąże w tych Galwayowskich korkach dojechac na czas.:baffled:
anita.ratajczak ale pisac też możesz z nami ;-)
Opowiedz coś o synku.:tak:
misia w sobote pracujesz?
Bo ja znalazłam te saszetki do wyparzania sterylizatora i chętnie Ci je podrzuce :tak:
Tylko niewiem czy będe w sobote czy w niedziele w Galway,bo w sobote wieczorem to na bank na imprezie za Claregalway :-D
I moze wpadne po nowy katalog.A moze kupię dzieciakom po zabawce ,zeby miec je na tydzień z głowy :rofl2::-D:-D:-D

Ide się wykąpac :tak:
Ale jeszcze wrócę :happy:

Anineczka- no nie, w sobote i niedziele mam wolne. Ale nawet jakbys byla w Smythcie to mozesz je zostawic na kasach albo customer service. Przekaza mi:-)

Ja tez nie mam paczkow na jutro....:-(.....a w sklepach trzeba bylo wczesniej zamawiac, zeby miec....a ja nie zamawialam. Ale za to moze bede obchodzic pancake day we wtorek i narobie nalesnikow:-) zawsze to troche mniej kalorii niz paczki:-D

A wy dziewczyny robilyscie sobie same lewatywe przed porodem w Irl?

:-D:-D:-D swietny tekst z ta zabawka
Fotelik znalazlam tzn wiem jaki potrzebuje maxi cosi cabriofix, jak ktoras z was ma do sprzedania to ja chetnie kupie
a z ta lewatywa, to nie wiedzialam ze sa jakies zestawy, i to mozna tak samemu sobie zaaplikowac :zawstydzona/y::sorry2:

Margaritta dobrze powiedziane o porodach, ja przed pierwszym nic nie czytalam i poradzilam sobie, bo tak to czlowiek sobie tworzy rozne historie, ale teraz moglabym poczytac, ale to chyba ze wzg na obawe przed porodem w Irlandii, bo sam porod mnie jako ako nie przeraza, tylko bardziej ze to Irl:baffled:

a ja robie jutro faworki

Ostatnia edycja:
Ok misia namówię męża ,że kolejna zabawka jest bardzo potrzebna i konieczna dla naszych dzieci i może wpadnę do smyth i zostawię to dla Ciebie.Jeszcze tylko powiedz jak masz na imie bo zapomniałam :zawstydzona/y:
No mam nadzieje,że wybierzemy się do Galway bo ostatnio cos mało zorganizowani jesteśmy.

Moniadan
ja nigdy nie kupowałam i nie robiłam sobie lewatywki,ale sporo dziewczyn w ciąży sobie robi.Można kupic taki zestaw i ponoc nie drogi:
Sklep medyczny i zielarski Jednorazowy zestaw do lewatywy
O tutaj jest :-D

Zobaczcie co znalazłam
e-pecik.pl
Z nazwy to się usmiałam przednio :szok::-D:rofl2::rofl2:

O faworki też zrobie!!

reklama
Anineczko moja droga- moje imie to Karolina:-):-)

Moze ja tez zrobie faworki....? Ale tylko pod warunkiem. ze puszcza mnie z pracy wczesniej niz o 21.

Ja mialam kiedys robiona lewatywe w szpitalu i wogole sobie nie wyobrazam jak mialabym sobie ja sama zrobic....:baffled: A wogole to w ktorym momencie powinno sie ja zrobic ?

Do góry