reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Hej kobietki a ewelcia86 to czasami nie na porodowce albo juz po rozwiazaniu, bo cos jej na forum nie slychac :-) moze juz gratki skladac trzeba:tak::tak::tak:

Sofik a ty to spakowana do szpitala juz jestes???? to moze daj jakas ściąge hihih:baffled:

witam popoludniowo.
agusiek a po co Ty chcesz czytac o porodach innych:confused: kazdy jest inny i kazdy wyjatkowy.Niepotrzebnie sie naczytasz, nakrecisz, wystraszysz i po co ? posluchaj doswiadczonej ;-):-D
Mnie ani nie nacięli ani tez nie pęklam:-) zadnego szewka.Znieczulenia ZO tez nie miałam i dałam rade.Martysia wazyła 3410 a Niki 3620 :sorry2: No i szybciutko sie zagoiło wszytsko.Takze wiedz,ze z Toba tez bedzie wsio ok:tak: Nie ma co sie wczytywac w historie innych.Boli bo boli,ale do wytrzymania.
aninieczka czego chciec wiecej??/ no ja np. chłopca bym chciała no :sorry2::-D:-D
acha anineczka powiem Ci ,ze nie taka 30-tka straszna :-p:-D:-D:-D

I zamiast papierocha chodz na ciacho :-p toz to jutro tlusty czwartek :tak:

buziale laseczki

sernik_cytrynowy.JPG

Kamcia- jasne, ze robia:tak: Ja mialam robiony u Sempki ostatnio. Ale bylo super! Widzialam wielkie stopy....Pani doktor powiedziala. ze ma dlugasne nogi...Takze tak jak mowie- Polmed robi:-)

A wogole dziewczeta to sie tloczno nam zrobilo tutaj..i cieplutko:-)fajnie:-) Juz nie moge sie doczekac jak za tydzien do Polski pojade i bede chodzic po sklepach..haha...tylko slyszalam, ze u mnie we Wroclawiu wciaz snieg. Jak ja sie znowu pochoruje to koniec!;-) W robocie busy! pelno dzieciakow..acha...dla zainteresowanych..dzis wyszedl nowy katalog Smythsa dla bobasow:-) I nie zapomnijcie mi pomachac jak juz bedziecie odwiedzac sklep:-)

Margaritta kochana,chcesz bym się udławiła :-D
Pyszniutkie ciasto wklełaś.Ale bym zjadła.
Serio jutro tłusty czwartek?Ups.No M będzie musiał skoczyc do sklepu i kupic nam pączusie :tak:
No właśnie....tylko córeczki mi brak.
A według chińskiego kalenarza w tym roku miałabym dziewczynkę :-D:-D

Moniadan mogłaś sobie w Polsce w aptece kupic zestaw do lewatyw.;-)
I znalazłaś już fotelik do wózeczka?

agusiek na szczęście nikt z Ciebie się nie będzie śmiał w szpitalu,ze za wcześnie przyjechałaś.Za drugim razem ( Ale wciąż z pierwszym bobo) jak pojechałam o 6 rano do szpitala to też miałam tylko 1,5cm rozwarcia ale juz mnie nie puścili bo bali się,że nie zdąże w tych Galwayowskich korkach dojechac na czas.:baffled:
anita.ratajczak ale pisac też możesz z nami ;-)
Opowiedz coś o synku.:tak:
misia w sobote pracujesz?
Bo ja znalazłam te saszetki do wyparzania sterylizatora i chętnie Ci je podrzuce :tak:
Tylko niewiem czy będe w sobote czy w niedziele w Galway,bo w sobote wieczorem to na bank na imprezie za Claregalway :-D
I moze wpadne po nowy katalog.A moze kupię dzieciakom po zabawce ,zeby miec je na tydzień z głowy :rofl2::-D:-D:-D

Ide się wykąpac :tak:
Ale jeszcze wrócę :happy:

Anineczka- no nie, w sobote i niedziele mam wolne. Ale nawet jakbys byla w Smythcie to mozesz je zostawic na kasach albo customer service. Przekaza mi:-)

Ja tez nie mam paczkow na jutro....:-(.....a w sklepach trzeba bylo wczesniej zamawiac, zeby miec....a ja nie zamawialam. Ale za to moze bede obchodzic pancake day we wtorek i narobie nalesnikow:-) zawsze to troche mniej kalorii niz paczki:-D

A wy dziewczyny robilyscie sobie same lewatywe przed porodem w Irl?

:-D:-D:-D swietny tekst z ta zabawka
Fotelik znalazlam tzn wiem jaki potrzebuje maxi cosi cabriofix, jak ktoras z was ma do sprzedania to ja chetnie kupie
a z ta lewatywa, to nie wiedzialam ze sa jakies zestawy, i to mozna tak samemu sobie zaaplikowac :zawstydzona/y::sorry2:

Margaritta dobrze powiedziane o porodach, ja przed pierwszym nic nie czytalam i poradzilam sobie, bo tak to czlowiek sobie tworzy rozne historie, ale teraz moglabym poczytac, ale to chyba ze wzg na obawe przed porodem w Irlandii, bo sam porod mnie jako ako nie przeraza, tylko bardziej ze to Irl:baffled:

a ja robie jutro faworki

Ostatnia edycja:
Ok misia namówię męża ,że kolejna zabawka jest bardzo potrzebna i konieczna dla naszych dzieci i może wpadnę do smyth i zostawię to dla Ciebie.Jeszcze tylko powiedz jak masz na imie bo zapomniałam :zawstydzona/y:
No mam nadzieje,że wybierzemy się do Galway bo ostatnio cos mało zorganizowani jesteśmy.

Moniadan
ja nigdy nie kupowałam i nie robiłam sobie lewatywki,ale sporo dziewczyn w ciąży sobie robi.Można kupic taki zestaw i ponoc nie drogi:
Sklep medyczny i zielarski Jednorazowy zestaw do lewatywy
O tutaj jest :-D

Zobaczcie co znalazłam
e-pecik.pl
Z nazwy to się usmiałam przednio :szok::-D:rofl2::rofl2:

O faworki też zrobie!!

reklama
Anineczko moja droga- moje imie to Karolina:-):-)

Moze ja tez zrobie faworki....? Ale tylko pod warunkiem. ze puszcza mnie z pracy wczesniej niz o 21.

Ja mialam kiedys robiona lewatywe w szpitalu i wogole sobie nie wyobrazam jak mialabym sobie ja sama zrobic....:baffled: A wogole to w ktorym momencie powinno sie ja zrobic ?

Do góry