A... jest juz otworzony watek zamkniety - jakbyc chciala pokazac nam synusia to wejsc mozna przez Galerie w przyklejonych watkach
Ok;-)
WolfiA mozesz napisac cos wiecej, jak ci sie udaje, ze synek tak rzadko choruje
Jak w ogole drugi synus? spokojny jest, nie ma kolek i jakis problemow?
Moniadan pewnie to po części zasługa karmienia piersią i tego, że staram się nie panikować z byle katarku czy kaszlu
Chociaż przyznam szczerze, że raz za na mową teściowej poszłam do lekarza z Vickiem, jak miał chyba 9 miesięcy i kaszel trwał już drugi tydzień, dostałam wtedy antybiotyk, ale stwierdziłam, że poczekam jeszcze z jego podaniem ze 3 dni i tak poczekałam, że antybiotyk stracił datę ważności i wylądował w koszu, a mój Syn z dnia na dzień czuł się lepiej po dawce zwykłego syropu na kaszel;-)
A drugi Synuś dobrze:-) Jest dużo spokojniejszy i cierpliwszy niż jego Starszy Brat
Jak już się porządnie naje to śpi 4-5 godzin i ciężko go dobudzić
Na razie lubi sobie do późna posiedzieć tzn. do ok. 23
Ale jak już zaśnie to pierwsza poudka po 4
Dzisiaj była położna i w tydzień Mały przybrał 450g, więc chyba się najada;-) Muszę przyznać, że wszystko wydaje się być dużo łatwiejsze za drugim razem. Ja się czuję dużo lepiej. Nie mam tym razem nawałów pokarmu i mokrej pościeli, nie mam szwów, hemoroidów i jestem najszczęśliwszą Mamą dwójki Chłopców
I jak jeszcze niedawno byłam na 100% pewna, że to już koniec z dziećmi, tak teraz już wcale taka pewna nie jestem
Ciągle mi po głowie jeszcze córcia chodzi
Gdybym miała pewność, że trzeci nie urodzi się syn to bym się zdecydowała może za jakiś czas, a tak to chyba zostaniemy z dwójką
Miłego dnia Dziewczyny