reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
anineczko- może zakodował,może nie.Tzn dziś tak,ale za 2dni zapewne zapomni,jak zwykle..:baffled:
Ha,mam dokładnie jak Ty,z tym miękkim sercem.Dobrze zrobiłaś anyway,masz dość swoich 'spraw',tym bardziej teraz.Niech se dziewczę radzi.My tez się nazalatwialismy i co,nawet szacunku się nie doczekaliśmy,bo na wdzięczność nawet nie ma co liczyć.
Niech sobie gadają.Nie bierz do głowy.Na szczęście nie musisz tego słuchać :blink:

Aaa,się przypomniało mi,pamiętasz jak Twój M nam radził z FISem,coby iść po siano do HC?-nie ma szans,mamy cierpliwie czekać na decyzje
:blink:Moze i daliby,gdybyśmy oboje nie pracowali..Bzdura,bo wtedy przecież FIS by się w ogóle nie należał. Kazal nam za to składać o rent allowance..:-D
gliwa-nie no,to był przykład mojej 'cierpliwości' do wypadających włosów..;-)Przejdzie,ale może potrwać :sorry2:

madbebe aaa mój też ma taki krótki czas kodowania,nie da się przeprogramowac na dłużej,taki system jakiś ma na zwojach,że jarzy przez chwilkę.A co do fisu,to mój M tak podpowiadał? się nie zna chyba.

Dziś dziewczę miało miec w Carlow rozmowę kwalifikacyjną do Aldiego,ale skwitowała to tylko słowami "Eee to tylko rozmowa..." :szok::angry: no nie no,oczekiwało to to,że czerwony dywan rozłożą i zaproszą z pocałowaniem ręki na stanowisko kierownicze.:wściekła/y:
A propo ewelcia,jak widzisz jest vacant do Aldiego,może ktoś od was będzie chciał składac cv,to jak coś do Aldiego :tak:

I tak,powiem Wam,że praca jest i to sporo,tylko że no właśnie,trzeba chciec bo widziałam po niej,że dzwonią do niej z propozycjami,no ale po pierwsze trzeba chciec się dogadac i byc zdeterminowanym:sorry2:

anineczko zapomniałam ze z L nie mozna:baffled:

lubiczanka lepiej nie wchodz do mnie do ogrodu:-Djeszcze nieskończone a wygląda super:tak:

Nooo Martuś jakoś mi nie po drodze teraz iśc na egzamin,ale po nowym roku trza będzie.
A co robisz na ogródku?

Aaa wczoraj zaszczycił nas landlord swoją obecnością.
Jaja jak berety.Ten hydraulik to jego sąsiad,landlord dał hydraulikowi kasę na części do wymiany w naszej chacie (baterie nowe do kranów,jakieś tam części,kaloryfer ) w sumie za kwotę 600euro.No i hydraulik ukrywał się :baffled: a jak go Landlord w końcu dorwał w którymś pubie to ten mu powiedział,że Vana mu okradli z tymi wszystkimi rzeczami :szok::-D
Ale jutro landlord za uszy ma przyprowadzic pana plumbera,no zobaczymy :rofl2:

anineczko-to się uśmiałam z tymi zwojami:-D:-D Powtórzyłabym A. ale się nie wkopie przecież,ze mu d**e obsrywam publicznie:-p
No coś tam kiedyś gadaliśmy,ze ponoć ktoś z Waszych znajomych,czy rodziny długo czekał n FIS i poszedł do HC,sprawdzili,ze mu się należy i dali coś tam,co później odliczono od wyrównania..

To widzę chce jej się robić,jak nic :blink:
Taaa,tego Vana to pewnie w pubie barmanowi sprzedał
laugh.gif
Irole..

Ostatnia edycja:
nie nie ma co powtarzac M bo się jeszcze obruszą,w końcu oni są naj.:-p
Ale to M chyba popierdzielił wątki,czekali na JA a nie Fis :baffled: on się tak zna na tych socjalnych sprawach jak ja na autach :sorry2:

Sam nasz landlord już nie ma sił do tego plumbera,już mu głupio nas przepraszac,ale zobaczymy efekty jutro,hydraulik naściemniał go,że ubezpieczalnia odda kasę za sprzęt,ale mój M go wczoraj z błędu wyprowadził,bo żadna ubezpieczalnia nie zwraca za to kasy,no na tym to mój M się akurat zna :-D

Marta aaa to fajnie,koniecznie zdjęcia wrzuccie.Nam też by się przydało jakieś zadaszenie nad patio...

Marta-jak skończy to poproszę go zeby i u mnie zrobil;))))))))))))))
anineczko-no nie dziwię się,że średnio chciąłoby się Ci ruszać-godzina jazdy jakby nie patrzeć...a "pracownica"-wow...naparcie(na niepracowanie;)))
Ewelcia-no niby takie tandetki,ale serio jak sie na dziecię zaloży to wygląda całkiem,całkiem...zrobię fotkę i zobaczysz:)))
madbebe-jak to o rent allowance?Jak ja chciałam to powiedziała mi,ze z pracującym J :crazy:pomarzyć.ale jeśli sam Wam podpowiedział,to się starajcie:)

reklama
hejka
AsienkaM reklame mi zrobila:-D:-D:-D A Zuzia fajnie wyglada w czapusi:tak:nawet nie widac ze jest ciut wieksza.

Anineczko, Gliwa pytalyscie czy dla chlopakow robie czapy? wiec jeszcze nie robilam ,tak mysle ze dla chlopca to by musial byc jakis chlopiecy kolorek i nie wiem czy ten wzorek ktory jak umiem pasowal by tez chlopcu.

Lubiczanko hmmmmm powiadasz pszczolke? a widzialas cos takiego w necie jakoms fotke takiej czapy?

ja znalazlam cos takiegoczapka-_zwierzak_pszczolka__218_696_small.jpg

hmmm tylko nie wiem czy takie czolenka bym umiala wydziergac bo paseczki tak, wiesz zerkne na cene wloczki i ci poxniej napisze.

Ostatnia edycja:
Do góry