reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam nowe mamusie, grono nam sie powieksza.

Dawno mnietu nie bylo chyba ze 2 dni i lektura obszerna

Agusiek jesli bedziesz potrzebowala pomocy prawnej sprawdz link /www.polishconsulting.com/ kontakt z Weronika Wilczak biuro znajduje sie na Tuam Rd. (w budynku gdzie znajduje sie Agencja Mieszkaniowa Remax)
tel. 0877403300
Mam nadzieje ze wszystko skonczy sie dobrze dla ciebie
A i ja rowniez mieszkam na Knocknacarze wiec moze nam sie uda umowic na kawke albo ewentualnie herbatke Zapraszam

Ostatnia edycja:
reklama
dzieki frog4 napewno skorzystam jesli bedzie trzeba, na razie czekam z utesknieniem na poczte:-Di wcale sie tym nie przejmuje.....
frog4 a tak wogole mam wrazenie ze ciebie kojarze:-)bo tak sobie mysle ze Ty mieszkalas kiedys z iwonka j. moją kolezanka za czasów pracy w hotelu jeszcze:-) nie wiem czy pamiętasz ale to ja mądra jej odstąpiłam ta fajna prace baby sitter u tego miłego pana :-Dhahaha teraz sie mozna z tego posmiac.
daj znac czy sie nie myle:tak:

No to pewniee kawka musi byc:-)

Ja juz dziewczynki zmykam bo juz mi sie nawet strona zacina cos chyba za duzo dzis sie uzielalam:tak: spokojnej nocki zycze Wam i waszym skarbkom paaaaaaaaa

witam nowe Mamuśki :)

agusiek, w razie czego jest right commisioner, ale myślę, ze Twój pracodawca już wie, że nie dasz sobie w kaszę dmuchac. Ale oni mają tupet... Ja jakieś 2 i pół roku temu "wydębiłam" odszkodowanie z hotelu, w którym wówczas pracowałam, za pracę w niedzielę bez podwójnej stawki (dla zainteresowanych-każda niedziela przepracowana w hotelu powinna byc liczona x 2).

co do choróbsk- ja podaję Młodemu tran z witaminami o smaku pomarańczowym (kosztował w aptece bodajże 4 euro) i jest (odpukac) w porządku. W dodatku nawet Mu smakuje.

Anineczka, no moje gratulacje :) Ja jalk tylko od cyca odstawiłam, to wróciłam do nałogu (zdecydowanie mniej niż przed ciążą, ale jednak....). Ale ja to lubię po prostu... :confused: Widziałam Twoje zdjęcia w galerii. Wyglądasz bardzo młodo, ile masz lat? Poza tym masz sympatyczną twarz i zajefajne włosy ;-). Dzisiaj nie zaglądałam do galerii, ale jutro coś swojego wrzucę.

Teraz już padam na ryjek i idę spac...

WolfiA - ja rodzilam w Rotundzie i nikt mnie butelki nie dawal... Stasiek karmiony byl cycem przez ponad rok, nie mialam problemow...moze mi sie udalo bo nie potrzebowalam pomocy... Trudno stwierdzic...A niedawno moja kolezanka miala cc i tez karmi piersia ...

Kasiu to się właśnie w Rotundzie stało :-:)-( może z tobą było tak jak sama powiedziałaś że ci się udało bo nie potrzebowałaś pomocy, może od samego początku miałaś dużo mleczka...

A czy mogę zapytać o tą twoją koleżankę która miała cc? to cc było tu w Irlandii? i czy było ono planowane? (pytam gdyż sama powinnam mieć cc... no i chciałabym się dowiedzieć na temat jak najwięcej :tak:)

Dzieńdobry.
Się nie wyspałam :baffled:
Magdalena no ja też lubię palic,ale jak narazie się trzymam:dry:
Młodo?Powiem nie skromnie wiem :-D
Do tej pory muszę z dowodem po piwo chodzic :angry:
Za 8 dni stuknie mi 27 lat ;-)
Dziekuje za komplemenciora ;-)
Czekam na Twoje i Frania zdjęcia.
No i na zdjęcia dziewcząt ;-)
agusiek to prawda możesz zadzwonic do Right Commisioner po formularz do wypełnienia.To jest taka trochę inspekcja pracy po polsku.:tak:

reklama
Do góry