reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Na noc to spsikalam woda utleniona i posmarowalam mascia Atecortin a dzis to uzylam masci oxycort. Paluch troszke stechl i juz jako tako sie poruszam.
Co do masci ichtiolowej to zdania sa podzielone - sledzilam dzis temat na necie wiec na razie go stosuje.
O wrzatku tez czytalam a i o mydlinach. Ale jakos nie moglam sie przemoc:no:

reklama
Frog!- Ja jestem stara specjalistka od zastrzalow bowiem naleze do grona obgryzajacych paznokcie (teraz juz nie bo zalozylam tipsy i mam spokoj:-)). W kazdym badz razie mialam to dziadostwo nieskonczona liczbe razy i zawsze to samo dzialalo, a mianowicie goraca woda z mydlem (duzo mydla) i moczenie az woda bedzie letnia i wtedy znow goracej dodac. Na pozcatku bedzie parzylo w palca ale sie przyzwyczai szybko. Dopoki sie nie przyzwyczai to tylko tak zamaczaj i szybko wyjmuj. Nic nie boli a naprawde pomaga. zastrzaly sa bardzo niebezpieczne, wiec nie warto lekcewazyc. Mojej mamie musieli sciagac paznokcia, a to dopiero jest bol! Takze wiesz....dawaj dawaj frog i oby bylo lepiej;-)

A mnie dzis wczesniej z roboty wypuscili. Moj A, jako, ze jutro pracuje i nici z romantycznego wieczoru, zorganizowal kolacje po irlandzku (o la boga....:sorry2:), patrz czytaj supermacs na wynos!!:-D Ale w sumie nie narzekam bo curry & cheese chips to najlepsze co moge zjesc w irlandii :-)Na sama mysl slinka mi cieknie! A teraz nie moge sie ruszyc...czuje sie jakbym tone wazyla:-D

dziewczyny czy któraś z was chodziła do Polmedu (naprzeciw pubu Zagłoba) do dr Roberta Dybkowskiego?
bo właśnie dziś byłam tam na wizycie (notabene on był moim GP) i okazało się że on tam już nie pracuje :szok: :szok: :szok:
czy któraś z was wie może dlaczego?

Dziewczynki, nie wiem czy obchodzicie to milosne swieto ale...zycze Wam milosci...nie tylko dzis ale zawsze :D
images

Ja tez, ja tez zycze wszystki milosciii!!!:-)

Ja spedzam wieczor walentynkowy z moim synkiem w brzuchu i moimi kotami......towarzystwo doborowe...bedziemy balowac do rana:-D

Moj A dzis niestety w pracy....:-(
Ale co tam..romansidla w TV sie pooglada i przynajmniej nie bedzie trul, ze babskie filmy na okraglo leca:-)

No ja też cały dzień pracowałam i wrocilam zmeczona, ale kaczka sie smazy ,winko jest świeczki tez i jakies romansidło sie znajdzie takze nie jest żle jak to trąbia w radiu o kryzysie walentynkowym hihihih
Dużo miłosci:))

No dziewczynki....widze, ze przy niedzieli cisza jak makiem zasial...dobrze wiedziec, ze dzien rodzinny jest wciaz pielegnowany:-)

A ja dzis leniu****e na maxa!! Wstalam o godznie 13....:zawstydzona/y:
Zrobilam obiad- spaghetti;-) A teraz....znow pieke:szok:tym razem buleczki drozdzowe mojej babci z dzemem w srodku. Wlasnie musze leciec zobaczyc, jak mi ciacho rosnie..paaaaa:-)

Witam wszystkie mamuski :) strasznie sie ciesze ze znalazlam takie fajne forum :) szkoda tylko ze tak pozno :) ale mam nadzieje ze pomozecie w ciezszych chwilach ;) pozdrawiam serdecznie

reklama
Fakt dzis jakos cichutko na forum:-)
Widze Misia ze ty wcale az taki leniuszek to nie jestes obiadek i teraz wypieki nio nio...:happy:
A ja zaraz biore sie za pranie dywanu bo wyglada okropnie wrrrr:szok::szok::szok:
Ale to jak sie ma 3 facetow w domu i jasny dywan to cierp kobieto cierp:crazy::crazy:

Jutro w koncu wraca moja druga polowka no i nie bedzie tak pusto w domciu:happy:
Nareszcie... Ciekawa jestem tylko jak nasz synek zareaguje na jego widok bo na skypie to nie chcial z nim gadac-tylko uciekal i nawet nie szukal go przez caly tydzien. Tlumacze sobie ze jeszcze za maly jest by sobie zdawac z tego sprawe ze tata wyjechal:tak::tak: A z drugiej strony wszyscy pytaja - No i co teskni synek za tatuniem?:baffled:Ale durne pytanie nie sadzicie?
Dobra biore sie za ten dywan...
Dobrej nocy laseczki:-)

Witaj Agusiek na forum

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry