reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Ufff, napisalam juz z pomoca kuzynki te reklamacje, jutro wysylam i zobaczymy co i jak. Tym moim znajomym ktore mialy przyleciec powiedziano ze moga sie starac o zwrot za cala rezerwacje w obie strony... No ciekawa jestem jak to bedzie bo w sumie odwolany byl tylko lot do Dublina...powrotny pewnie nie, no ale jak one mialy wracac skoro nie przylecialy... Ciekawa jestem co Mi odpowiedza :/

Misia - nie zagladasz nic a nic na czerwcowki...nu nu niedobrze...

reklama
Tak czytam o tych liniach lotniczych i mnie szlag trafia. Też nie raz miałam "przejścia", szczególnie z ryanairem. Że nie wspomnę o (braku) punktualności. Cóż, pozostaje mi latac z Corku Wizzairem. Trudno, ładnych parę godzin będzie trzeba spędzic w drodze na lotnisko, ale przynajmniej mniejsze szanse, że na kilka dni przed odlotem dowiem się, że mój lot został odwołany.

Frog, Ty się kobieto siesz, że Twoje Dziecko ząbkuje bezobjawowo :tak:. U nas właśnie ząbki na tapecie i kolorowo nie jest...

Magdalena ja bron boze nie narzekam na te zabki, tylko ze to sprawia ze przegapilam kiedy zaczal sie pojawiac kolejny. Dzis mignelo mi cos w buzce bialego, ja zagladam, a tam juz dobrodny zabek:-p.
Zycze wysztkim spokojnej nocy
:-)Pa

Kasia Irlandka- ja czasem podczytuje czerwcowki ale jakos nie moglam sie nigdy wgryzdz w temat...:zawstydzona/y:

Nie moglam w nocy spac tak mnie ciagnelo w brzuchu...chyba przechodzimy na kolejny etap rozrostu!:-D

A dzis w robocie do 21....:eek: Wcale mi sie to nie podoba. Na dodatek dostalam wyplate i po odliczeniu wszytskich zaleglych i niezaleglych rachunkow zostalo mi na zycie dorodne 5 euro! Zalamka...;-)Dobrze, ze walentynki mam juz przynajmniej zalatwione (ze sie tak nieromantycznie wyraze):-D. Milego dnia dziewczynki!!:-)

Hej dziewczyny często się nie udzielam na forum ale zawsze was podczytuje
i wiec jak czytam wasze posty o rajanerze to mnie krew zalewa poprostu sa bezduszni a zwlaszcza jeszcze jak leci matka z dzieckiem i to sama do wszystkiego sie doczepia.osobiscie wole latac aer lingusem(mam taka mozliwosc) chociaz jest troche drozej ale tak przynajmniej jest kultura i przymykaja oczy na wiele spraw.Za to moja kolezanka lata czesto do wrocławia rajanerem i opowiada mi rozne rzeczy np ze kazali jej wyrzycic picie dla dziecka alboze nie moze miec w podrecznym nic poza ubraniami(ja zawsze mam jakos wedline kielbase itp)i w aerlingusie nic nie mowia,przeciez to jest nienormalne niesc na plecach 20 kg bagazu podrecznego dziecko i wozek a do tego nie wlozyc tam nic konkretnego.

Jak widzę albo słyszę tylko słowo "Ryanair" to już jestem ciekawa co wymyślili:sorry:
My chcemy jakoś czerwiec/lipiec lecieć do Polski. Jak zobaczyłam cenę za bilety do Warszawy AerLingusem na naszą czwórkę to odechciało mi się lecieć:no: Pomyślałam wtedy, że może by do Łodzi Ryanair'em lecieć, ale oni ostatnio są niepewni, bo co jak mi odwołają lot:confused: Jeszcze trochę i nic nie będzie latało:eek:

:-)
Misia ja podobnie jak ty cala nocke mam nieprzespana.
Tyle ze z innego powodu otoz zrobil mi sie zastrzal u duzego palucha u nogi i MASAKRA:baffled::szok:
Bol niesamowity, ciagnelo mi i pulsowalo w tym palcu cala boza nocke.
A jak wstalam 100 razy gorzej, teraz chodze jak pokraka bo tak mnie boli.
Ale jestem wsciekla na siebie ze wycinalam tego choler....go paznokcia:wściekła/y:
Najgorsze ze jak na zlosc tego palca non stop urarzam a to kopne w stolek albo potkne sie o schodek - chodzaca ze mnie lamaga.
Ale mam nadzieje ze wy macie bardziej udany dzien:-);-)

:-)
Misia ja podobnie jak ty cala nocke mam nieprzespana.
Tyle ze z innego powodu otoz zrobil mi sie zastrzal u duzego palucha u nogi i MASAKRA:baffled::szok:
Bol niesamowity, ciagnelo mi i pulsowalo w tym palcu cala boza nocke.
A jak wstalam 100 razy gorzej, teraz chodze jak pokraka bo tak mnie boli.
Ale jestem wsciekla na siebie ze wycinalam tego choler....go paznokcia:wściekła/y:
Najgorsze ze jak na zlosc tego palca non stop urarzam a to kopne w stolek albo potkne sie o schodek - chodzaca ze mnie lamaga.
Ale mam nadzieje ze wy macie bardziej udany dzien:-);-)

wspolczuje...ae wiesz ze musisz ta ropke co zbiera sie w tym zastrzale wycisnac ja wiem z to nieprzyjemnie i zajeb...e mocno boli..ale niestety trzeba bo pozniej z tego co wiem to jak niepozbeziesz sie jej moze w jakis sposob miec to wplyw na spik kostny..no i polecam masc ichtiolowa..

A ja jak do tej pory nie mialam zadnych przejsc z rajanerem,nigdy jeszcze nie trafilam tak ze mialam lot odwplany-ale pewnie mialam szczescie
A wam tylko moge wspolczuc.

Zastrzal kiedys tez mialam bolalo jak cholercia i jedyne co mi pomoglo to slonina.Zakladalam na palec i zawijalam bandazem.Masc i chtiolowa jest tez dobra albo sparzyc goraca woda-ale to ostatnie bardzo boli ale wiem ze pomaga.

reklama
Ja też sie wypowiem na temat ryan air ja osobiscie nigdy nie mialam problemów odwołanych, opóznien lotów itp a wrecz nie raz miałam wiecej bagazu i sie nie czepiali tylko raz w Polsce kazali mi probowac wszystkich pic Oliviera to bylam w szoku ale ogólnie jestem z nich jak narazie zadowolona.
Wiem ze mojej mamie i znajomym kazali przepakowywac walizki itp ale mnie narazie to omija :)

pozdro

Do góry