reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

witam
Mam pytanie do was czy wiecie cos na temat lekcjii angielskiego w Galway (darmowe lub w miare tanie)poziom podstawowy
Dzięki za informacje
Pozdro

reklama
kamcia darmowe sa w headford gdzie ja mieszkam, a w galway nie mam pojecia

misia jak bylam wysoko w ciazy to akurat bylo upalne lato, wiec jak moj maz pil piwko, to ja czasem bralam lyczka od niego.troszke nikomu nie zaszkodzi!

magda HA wiem o ktorym lumpie mowisz, przypomnialas mi, bylam tam kiedys i wykopalam cala kupe zajefajnych ubranek dla dziecka, moze przejade sie tam znowu. A swoja droga to jak juz jestes w galway to do headford na kawke moglabys juz dojechac te 15 minutek!Nie obrazilabym sie :-)

Widzisz Larcia, tylko że ja zawsze z kierowcą, jako że jeszcze prawka nie mam. A ciagnąc mojego A lub Tatę na babskie pogaduchy... :confused: O nieee :-) Mam nadzieję, że się w tym roku wyrobie z prawkiem, i tak już jeden provisional mi przepadł :baffled:. A dopóki prawka nie będzie to jak już się ładniej troszkę zrobi umówimy się na kawę w mieście, co Ty na to? Hmmm, albo może nawet na pifko jakieś :-)... (zróbmy smaka Ciężarówkom :-D )

Magdalena- wrrrr....ja tez bym chciala troche pifkaaaaa....:wściekła/y:;-)

Jak sobie pomysle, ze dzis znow do roboty musze isc, gdzie nie ma NIC do roboty....to mi sie odechciewa wszystkiego. Dziewczyny robcie zakupy w Smythcie to przynajmniej sobie cos pokasuje...:-D Caly dzien siedze na tylku albo kraze miedzy polkami jak zjawa....brak ludzi, brak pracy....dobrze, ze chociaz placa...

Milego dnia dziewuszki :-)
Moj A. mowil ,ze dzis bedzie piekna pogoda, a ja widze za oknem...NIC....bo wszystko jakby w mleku plywalo...no nic, moze cos sie zmieni. Zazwyczaj jego prognozy sie sprawdzaja. Dobra lece..paaaa....:-)

Hej
My już w Galway, podróż w porządku, Eryk spał większośc lotu, tylko wkurza mnie to że cały czas było duże oświetlenie i przez to te dzieciaki nie mogły zasnąć

Kamcia są darmowe lekcje angielskiego w Galway, mój M ostatnio rozmawiał na ten temat w FASie jak był ze znajomym, który właśnie nie zna ang. napiszę ci więcej jak chłopaki wrócą ze spacerku

Misia to chyba taki martwy okres zabawkowy, bo święta, wyprzedaże się skończyły...
a ty masz zamiar pracowac do konca ciązy?

Nasze auto u mechanika, a lodówka pusta, Eryk dziś nie poszedł do przedszkola, ale mam nadzieję ze dzis już będzie gotowe
Miłego po południa pa

Witam i pozdrawiam:-)

Kamcia ja kiedys chodzilam na kurs angielskiego do VEC Adult Education. Na Merchants Road (tam w kierunku Dockow). Bylo zupelnie za darmo.

magda jak ja mialam provisional to jezdzilam ciagle sama, nigdy nikt mnie nie zatrzymal!A potem stwierdzilam,ze zdejme L i jezdzilam bez L i tez jakos mi sie upieklo :-D Teraz to juz mam full, wiec problem z glowy. A ze spotkaniem, to jak najbardziej, daj znac jak bedziesz w galway i bedziesz miala chwile. Piwko to niestety musze odmowic, jako ze tylko ja prowadze!Ale kawke jak najbardziej!

Dziewczeta - musze napisac do Ryanaira wniosek czy tam prosbe o zwrot kosztow za niewykorzystany bilet.Powod - odwolany lot. Pisalyscie juz takie cos ? Nie wiem jak sie z to zabrac, czy pisac normalnie tzn poczta papierowa czy e-mailem, co trzeba zalaczyc... i jeszcze - za lot placilam za pomoca karty 3V..i czy oni ewentualnie zwroca mi kase na normalne konto czy na konto 3v...

reklama
Ja slyszalam plotki ze do Rajanera ciezko sie dodzwonic. A mam zabukowany bilet na 10 marca. Mam nadzieje ze nie bede miala takich niespodzianek:no:. Ale jesli kturas ma sprawdzony kontakt do nich to tez bym skozystala:tak:.
Dziewczyny jak to jest z tym waszym zamknietym forum? Nie bedziecie sie juz pokazywac na tym?:sad:
Bo ja nie chcialabym sie narzucac, ale zkim ja bede wtedy gadac i kogo o rady prosic?

Załączniki

• IMG_0105.jpg
    IMG_0105.jpg
    12,7 KB · Wyświetleń: 28
  • IMG_0138.jpg
    IMG_0138.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 29
Do góry