reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
witam :-)
Wilwia wszystkiego Najlepszego !!!
AsienkaM zdrowka :tak:
ewelcia pada?? gdzie ??:eek::-p u nas jest dosyc ładnie. to znaczy slonca nie ma ale nie pada i cieplo:tak:
Madbebe, Gliwa lepszegosamopoczucia!!;-)
Lubiczanka na pewno tak, ale teraz to ja chce aby juz chodził :-D

my spacer zaliczony, na poczcie bylismi i nawet ludzi nie było :tak: zaraz jakis obiad zrobie jak młody spac pojdzie ;-)

milego dnia

Lubiczanko a mam Cie:-prozprawie sie z Toba w sobote;-):-D
nie no laski,gdzie ta piekna pogoda:baffled:u mnie ciagle mrzy:baffled:...prania mam sporo i kisze na suszarce w szopie..
szymko wola tort:sorry2:...i nie chce odpuscic...a ja nie mam z czego kremu zrobic..:sorry2:

Witam się:-)
OMG,jak gorąco!:szok:U nas ciepło,że się zgrzałam pranie wieszając:baffled:
Dopiero teraz jestem bo Zgagusia z rodzinką u mnie była:tak:Lecą do Polski i u mnie auto zostawili,posiedzieli troszkę,przesiedli się do taxi i pojechali na lotnisko:tak:
Wiliwia Wszystkiego co się szczęściem zowie:-)
Aniaa J ma wolne w niedzielę?Muszę spytać P,może Was nawiedzimy:tak::-)Zapytam dziś i dam Ci znać:-)
Spotkanko,czemu nie i też wolę w tygodniu:tak:Poza środą bo mam angielski może być każdy dzień...A i w przyszły poniedziałek też nie dam rady bo ja i Matt mamy szczepienie:baffled:
Też wolę albo rano,żebym na 13-tę była po Radka pod szkołą albo popołudniu:tak:W sumie to chyba nawet lepiej byłoby mi rano bo ciężko mi samej ogarnąć Radka i Matta...Radek się nudzi na moich kawkach:baffled:,miauczy,nie da porozmawiać,a już iść gdziekolwiek to mu się wcale nie chce,najlepiej by się u Matta w wózku położył:-D:-D:-D
Gastone,Lubiczanko ja się już nie użalam nad sobą,cieszę się,że się wzięłam za siebie,jestem po prostu obiektywna;-)Schudłam trochę,ale do szczupłości mi jeszcze daleko;-)

Dzindusia zyjesz?

zyje zyje kochana tylko esej koncze bo dzis musze go oddac a przy moim dziecku to ciezko cokolwiek napisac............. moze w tym tygodniu juz bedziemy cosik wiedziej konkretniejszego Trzymaj kciuki

Dziendobry wszystkim Moze potem cos poczytam i wiecej napisze narazie nie mam czasu:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: milego dnia wszystkim

witam sie i ja:tak:
Oj widze, ze nie tylko mnie humorku brak, jeszcze jakis czas w domu posiedze to krecka dostane:oo::rofl::dry: normalnie juz mam dosc tej dziury wrrrrrrrr:wściekła/y::wściekła/y:
Anineczko-sliczne kociatko i szok ze tylko jedno:szok:
Wilwia-Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :-)
Tichonku-sliczny kolorek i musze Ci powiedziec, ze na tym zdjeciu Mateuszek jest do Ciebie podobny :-)
Gliwa, madbebe-poprawy humorku zycze :tak:
aureliamarcel-no juz najwyzszy czas, zeby maly zacza chodzic i uciekac mamusi :-D:-D teraz to Ci sie zacznie.
Gastone-ale sprytne masz coreczki, nie daja sie mamie ponudzic;-)

reklama
ewelcia- a wieszaj..:blink:Nie no,pada chyba tylko u Ciebie :-pPisząc nieciekawa,miałam na myśli brak słońca,ale 19st gości:tak:,z tym ze powiewa,choć wiatr ciepły.
Tichonek- zapomniałam - ładnie Ci w tym kolorze :tak:
lubiczanko-samo naszło i nie chce przejść.Tak mam czasem :blink:Strasznie to męczące,bo nie da się przegonić tych czarnych chmur za bardzo:dry:

Oglądałyście DDTvn?Masakra jak się ta Salma trzyma :szok: Szacun normalnie

Do góry