reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

To ustalmy jakąś datę tego spotkanka

Lubiczanko młodej kolejna piątka idzie i normalnie jak lunatyk wczoraj po pokoju chodziła i do mamy do łóżka chciała i nie mogła wejść. M mówił, bo jeszcze nie spał:-D:cool2:, co ją odłożył do siebie to młoda za kilka minut to samo robiła, potem spała a nad ranem jęczała.
Wilwia wszystkiego dobrego:-)
Lady dobrego lotu i odpoczynku
Ewelcia u mnie też super pogoda, zaraz z młodą na plaże pójdziemy babki porobić, trzeba korzystać z pogody póki jest

reklama
Ewelcia-grrrr...już się doczekać nie mogę;)))szkoda,że nie mieszkasz bliżej-podrzuciłabym Ci co trzeba na ten krem:)
Tichonek-ale ja miałam na myśli wyłącznie siebie:(...z Ciebie jestem dumna i wstyd mi,że ja nie mogę odpuścić sobie chociażby słodyczy:(((dlatego wolę się pogodzić z faktem-jestem taka i już!
Asieńko-strasznie się Twoja Niunia męczy:(((
Madbebe-co tam chmurzyska-wpadnij do mnie,razem je przepędzimy;)))

Ostatnia edycja:
witam

melduję,że i u nas pogoda fajna.Co prawda słoneczko walczy z chmurami,ale ciepełko jest :-)
szkoda,ze muszę siedziec w domu i czekac na hydraulika,bo się nie określił o której będzie,ważne żeby dziś wogóle dotarł :cool2:

madbebe główka do góry ;-)

Wilwia sto lat!! Szczęścia,miłości i zdrówka :-)

zaraz uduszę tą moją kocicę,możliwe,żeby miała już rujkę? no do pasji mnie doprowadza :wściekła/y: dzieciak w kojcu,a ta o chłopach już myśli :wściekła/y::baffled:

zyje zyje kochana tylko esej koncze bo dzis musze go oddac a przy moim dziecku to ciezko cokolwiek napisac............. moze w tym tygodniu juz bedziemy cosik wiedziej konkretniejszego Trzymaj kciuki
Kciuki zacisniete :tak::-)

Tchionek tak J teraz ma wolny weekend :tak: w takim razie czekam na wiesci

Marcysia humoru lepszego zycze
Lubiczanko cala przyjemnosc po mojej stronie :-)

Ja sie pisze na spotkanko dobrze by bylo jakby J mial wolne to z jedna cora zostanie a ja wezme druga bo jak obydwie wezme to ani chwili nie usiedze bo Nacia bedzie wszedzie chciala wejsc itp
Zaproponujcie jakas date ;-)

A my bylismy w Ardggilan Castle Nacia sie wybiegala, obiadek zjemy i nad morze pojdziemy trzeba koszystac z takiego ciepelka :-)

No to w przyszłym tygodniu wtorek,czwartek,piątek mnie najbardziej by odpowiadały,jak mówię najlepiej z rana,żebym tak ok.12:30 mogła iść po Radka:sorry2:Też wolę być tylko z jednym dzieckiem bo z Radkiem białej gorączki dostanę:dry:Ale co,w shoppingu jak zwykle?

Zuzia śpi sobie, więc pomyslałam, że wpadne tu a tu widze, że spotkanko sie szykuje:-). Mnie tam praktycznie rybka kiedy i o której. Jedynie czego się obawiam to jazdy autobusem:baffled:, bo nie wiem czy wózek zmieściłby sie do bagażnika autobusu na stojaco bo jak nie to z Małą na rekach sama go nie złoże.:dry:
Zawsze musi być ten pierwszy raz.

Zaliczyłyśmy spacerek 1,5 godzinki, może jeszcze raz pójdziemy bo pogoda piękna.

Asienka biedna Anulka, no ale to juz prawie koniec
Wilwia 100 latek
Aniaa zdrówka
Lubiczanka życze owocnych poszukiwań samochodu i mi też jest ciężko zrezygnowac ze słodyczy choć przydałoby sie
Aurelia to jeszcze troszke i Marcel będzie biegał po domku, gratki

Jednak u mnie wtorek odpada bo Zuzia ma bilans na 9 miesiecy.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry