reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Mnie chyba też wtedy pasuje, może być i 10w shopingu

Asienko jak nie będzie innego wózka, znaczy jak wsiądziesz to stawiasz wózek tam, gdzie jest miejsce dla wózków i nie musisz składać.

My wróciłyśmy z plaży, młoda się wybiegała i bardzo zgłodniała hihi:-D:-D:-D i zmęczona jest bardzo

Ostatnia edycja:
no i w piekarniku siedzi ciasto:sorry2:Szym mi nie dawal zyc,wiec...
Lubiczanko jakiego auta szukacie tym razem?a co z tym co macie?

widze ze wam sie spotkanko szykuje:tak::-)...szkoda ze ja daleko mieszkam:baffled:

wynioslam pranie na dwor z pol godziny temu a za 5min chowalam...ja nie wiem gdzie wy macie ta ladna pogode:sorry2::confused::confused:

Nam tez piatek pasuje i o 10 moze byc!
Lubiczanko-buzka!!!
wilwia-100 lat!
ewelcia-no szkoda...

a margarita kiedy wraca??? Na spotkanie chyba dotrze, nie??? Tichonek wiesz cos???

Ostatnia edycja:
hey
smutaskom zycze poprawy humoru
mi dzis brak powera, obiad miałam zrobiony, jedynie kasze ugotowalam, makaron do rosolu i barszczyk czerwony zrobiłam, poza tym sie obijam ;-)

Madbebe ja oglądałam DD TVN , Salma fakt swietnie wyglada, a ile ona ma lat?
Antonio tez niczego sobie
ale ci ochroniarze, masakra, biednej Salmy o mało nie zgnietli a widać bylo ze chciała dac jeszcze troche autografów

wiedzialyscie ze w necie handluje sie mlekiem matki :szok:
jak dla mnie nie do przyjecia :baffled:

Ewelcia co upichcilas, podrzuc troche ;-)
lubiczanko, autko zmieniacie?

Anineczko, ja na kotach sie nie znam wiec nie pomogę

Wilwia,

big

Hej powoli wracam do zywych:)jelitowa mnie dopadla bleeee,co za pogoda wow az chce sie zyc:)juz planowalam jak weekend spedzic ale pogoda standardowo w wtedy ma byc deszczowa :(
Widze ze spotkanko sie szukuje tylko gdzie je planujecie bo jak w centrum to ja b chetnie sie spotkam:)kurna moj maly cos maruda sie zrobil i niewiem o co kaman dobra lece bo zaraz sie zadrze

reklama
Moniadan-Salma ma 45lat :-o Ja odnioslam wrażenie,ze to raczej ludzie tak napierali i owszem chciała rozdać kilka autografów ale w tej sytuacji..nie bardzo miała jak. Z tym ze ja jednym okiem oglądałam bo mnie Wikta do zabawek ciągnęła,wiec moge sie mylić ;-)

Ja juz lepiej,ale dzionek przebimbany,bo tez zupa z wczoraj,tylko racuchów z jabłkami dobawilam i tyle. Malz wybyl na masaż,Wika Kubusia ogląda,a ja kanapę grzeje :*)
Dziecko mi dziś powiedziało,ze jestem wspaniała,więc i przez to obijanie się moze zbytnio w jej oczach nie stracę ;-) :p

miłego wieczoru!

Ostatnia edycja:
Do góry