reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Ja tez sie witam!:-)

asienkaM-zdrowka!
asienkar-u nas tez pogoda ladna, oby sie utrzymala jak najdluzej.
Dziewczynki z swords i okolic moze jakies spotkanko bysmy zorganizowaly???? :tak:

Ide kawke sobie zrobic.

Witam się.

Ostatnio mam jakieś kiepskie dni,wiec tylko podczytuje..:sorry2:

U nas pogoda bez rewelacji,myślałam ze będzie ładniej :dry:

wilwia- najlepsze życzenia Kochana w Dniu Urodzin!Duuuzo zdrówka,radości,miłości,spełnienia marzeń i....szczęśliwego rozwiązania!:happy2:

pozdrawiam wszystkie!

dzien doberek:)
Wilwia serdeczne zyczenia urodzinowe:)

czekalam do wtorku,bo mialo byc tak pieknie....a tu kiszkka pada deszcz:baffled::wściekła/y:

przyznawac sie do tego,ktora o tym wspomniala..Madbebe Ty!!!powiesze cie na suchej galezi nad rzeka:-p

asienkar- moje dziecko w przedszkolu od 13 do 16 tak wiec mozemy albo przed albo po, generalnie wolalabym po, chyba, ze jakis weekend.
madbebe- zycze sloneczka no i poprawy humorku!
gliwa-milego dzionka!

Witam

Gliwa lepszego nastroju zycze
Renni swietny pomysl ze spotkaniem
Madbebe oby humorek Ci sie poprawil
AsienkoM ja tez jakas smarkata jestem,oby dziewczynki sie nie zarazily ode mnie,zdrowka Ci zycze
Ewelcia u mnie pieknie sloneczko swieci ;-)
Lubiczanko jak tam wycieczka,udala sie?
Barmanko,Tichonku to jak z niedziela?:-)

Uciekam przygotowc obiad,pozniej do parku jedziemy J od rana w ogrodzie urzeduje kosi trawe
Nic spadam
Milego dnia

reklama
Witam
Wilwia-wszystkiego dobrego w dniu urodzin-100lat!!!!!!
AsieńkoM-zdrówka-oby na katarku się skończyło;)
Ewelcia-biję się w pierś-to ja,ale u nas mimo zachmurzenia przed 8mą było już16 stopni,do tego wiatru brak,więc chyba najgorzej nie jest,co?
Renni-jaka radość dla mych oczu-widzę Cię:)))powiem szczerze,że nie "wyrzeżbił"Was ten fachura...a jeszcze jeśli z gwarancja i dobrze zrobił:)))
Aureliamarcel-oj zatęsknisz za dniami kiedy Marcel nie łaził wszędzie i kładąc go w łóżeczku kontrolowałas wszystko...a teraz jak ruszy to oczy wokół głowy!!!Ale brawo dla niego za postępy:)))
Aaniu-Kochana-ogladaliśmy auto,którego nie kupilismy(to niezbyt udane było),ale ile sie przy tym naśmialiśmy z jego wyglądu,stanu itp(to juz nam nastrój poprawiło::-)A co tam u Ciebie???
AsieńkoR-a co znowu Anulce?Oby wsio oki było,buziak dla Niej:*
Gastone-Tobie też przy okazji chyba z liścia dam;)nie przesadzaj-wyglądasz naprawdę kwitnąco(ja już się nauczyłam nie marudzić i nie narzekać na wygląd-jak sama siebie akceptuję to o wiele zdrowsza atmosfera w domku panuje:)))
Madbebe-co się dzieje???głowa do góry!!!
Uciekam-smyki w natarciu-miłego dnia wam

Do góry