reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

:-)
Co do moich planow walentynkowych to niestety nie mam zadnych.:baffled: Tegoroczny dzien zakochanych spedze sama bez mojego Kochanie, ach przepraszam zapomnialm ze moj synek bedzie ze mna. Moja Walentynka bedzie w tym czasie w PL.:-( Wiec nic nie szykuje ani siebie:no: ani kolacji ani nastroju:crazy: nic a nic...
Ja tez nic nieszykuje bo moj M tez bedzie w polsce:-(.

reklama
No to ladnie ladnie...zapowiada sie dzien jak co dzien co? Ja mojemu kupilam dzis specjalny voutcher do Fat Tonysa. Pojdzie tam na poltora godziny i bedzie mial: Serie zabiegow na twarz (takie kosmetyczne), potem masaz relaksujacy szyi i ramion, nastepnie bedzie mial golenie twarzy i glowy(bo nosi lysa) metoda Hot Towel. Mysle, ze bedzie zadowolony z takiego relaksu w salonie tylko dla mezczyzn:) Super tam zrobili te zestawy prezentowe. Oczywiscie pod warunkiem, ze facet pojdzie i sie podda takim zabiegom upiekszajacym. Ale moj pojdzie :) Inaczej go dzgne...bo slono za to biora....hihihi....

Misia to do mojej konkurencji pójdzie :-D:-D
Ja pracowała w Kozzys w Tesco i normalnie tak tęsknie za chłopakami,że szok.Nawet dziś dzwoniłam do nich bo mi teskno do pracy tam :tak::sorry2:
U nas tez pewnie dzień jak codzień.Jednak zatrzymali nam zasiłek,a tak liczyłam,ze za niego zrobię niespodziankę M.No cóż :dry:
Już wyjaśniliśmy co i jak i za miesiąc nam wyrównają,no ale...

Ja się doszkalam,bo chciałabym skorzystac w końcu z Rent Relif bo ponoc można do pięciu lat wstecz sie starac i sobie doczytuje co do tego.Czy wy się staracie o to?

Anineczka- to nie taka calkiem konkurencja bo wlasciciel Fat Tonys zaczynal wlasnie w Kozzys. Jak otworzyl Fat Tonysa to zabral ze soba wiekszosc Staffu :-) Fakt. Teraz sie nie lubia za bardzo no bo wiesz....generalnie bez porownania....Fat Tonys to strzal w dziesiatke! Boski salon, swietni fryzjerzy i swietna oferta. Ja pracowalam naprzeciwko nich przez prawie 2 lata i znam ich tam wszystkich. Tez fajna ekipa. A nie chcesz wrocic do zawodu?

Szczerze nie obchodzą mnie koligacje Fat kontra Kozzys bo jak szef Fat-a odchodził to i pewnie mnie w Irlandii jeszcze nie było.:sorry2: Choc słyszałam co nieco na temat szefa Fat-a :sorry2:
Ja w Kozzys bardzo lubiałam pracowac bo kto jak kto ale oni dbali o prawo pracy, kobiety a zwłaszcza w ciaży.No i atmosfera nie do porównania.Moja najlepsza praca w życiu :tak:
Chce wrócic i juz niedługo pewnie to zrobię.Właśnie pracuję nad moją Cv.Mam propozycję na początek na weekendy popracowac a jak mi się spodoba to idę na full time,ale wtedy jakąs niankę trzeba będzie z Polszy sprowadzic bo nie wyrobię na przedszkola :baffled:

A co by nie było.Twój facet będzie w niebie bo kto jak kto ale turcy i ich hot towel shave robią furorę i faceci to uwielbiają. :-):-):-)

Hej
A wy gdzie kobitki? No tak niedziela i pewnie rodzinnie u Was.
A mój M w pracy czuję jakby to był normalny dzien tygodnia.Cały weekend pracuje :angry:
Idę ogarnąc chatkę i może andruta zrobię dla dzieci :tak::tak:
Rano padał śnieg,ale teraz wyszło słoneczko i pewnie stopi to co napadało.
Miłej niedzielki kochane :tak:

Witam:-) Jeszcze raz dziękuje Wam za gratulacje:tak: Tak się zbieram, żeby w końcu coś więcej napisać, ale nie mam zbytnio weny na razie:sorry2: Może jutro do tego usiądę, bo mąż idzie już do pracy, a ja zostaję sama;-)
Dzisiaj byliśmy w szpitalu z Oliverem na tzw. "heel prick test" (test Guthrie'go), gdzie pobierane są próbki krwi z pięty w celu wykonania badań przesiewowych w kierunku wykrywania chorób metabolicznych tj. fenyloketonuria, galaktozemia, homocystynuria, niedoczynność tarczycy, choroba syropu klonowego. Dzielny był:tak:

Miłego popołudnia/wieczoru Dziewczyny:happy:

A i chciałam Wam miłość od pierwszych dni pokazać;-):-D

anineczka co to ten "andrut"?:confused: Moja Martysia lubi jak cos pieczemy - a jak juz robimy ciasteczka to jest niezastapiona.:tak:
WolfiA jaki cudnyyyyyyyy maluszek:rofl2: normalnie sie napatrzec musze:zawstydzona/y:

Ciao dziewczynki!
A ja tez wczoraj pieklam:) tym razem ciasto krowke. Co prawda takie z paczki ale dobre wyszlo. ostatnio cos mam nastroj na pieczenie i co tydzien cos robie...szkoda tylko, ze zazwyczaj zabieram sie do tego po polnocy...
A teraz objadam sie truskawkami. W Aldim byla oferta i truskawki za 79 centow!! Kupilismy 5 paczek. A jakie dobre!! Nie wiem jak to im sie oplaca....

reklama
Ja mialam tesciow na obiad dzis wiec obiad byl polsko irlandzki troche polszczyzny no i cos tam irlandziego,moja tesciowa uwielbia polska kuchnie i wogole zaskoczeni sa jak przychodza do nas i stol jest pelny sa jedzenia ,salatek ciast,itp.nie mowiac o vodeczce,jednak my polacy potrafimy sie pokazac,
a wogole to nas dzis zasypalo tak pieknie spad u nas snieg ze za mala i mezem bawlana zlepilismy ze hej.
jutro juz poniedzialek nowy tydzien.pozdrawiam.

Do góry