reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Wolfia gratulacje!!!

Ja planów na walentynki nie mam bo chyba bede pracowac:)
Ale jak ktos chce to moge polecic kilka miejsc w Galway:)

Witajcie, ja walentynki spędzę w domku. Napewno zrobie kolacyjke dla mojego Robaczka, kwiaty i winko to jego kwestia:-) i oczywiście rafaello.....jomi..:-).

nie stety ni ma mowy o wyjściu, szkrabki mi nie dadzą, a i sama jakoś nie mam ochoty. Łapie jakiegos doła:-(, to końcóweczka więc-to normalne, nie mam ochoty pokazywać się publicznie[fryzjera i kosmetyczke] potrzebuje, no i jeszcze solarke choć troszeczke. Musze jeszcze troszke wytrzymać:-(

reklama
:-)
Co do moich planow walentynkowych to niestety nie mam zadnych.:baffled: Tegoroczny dzien zakochanych spedze sama bez mojego Kochanie, ach przepraszam zapomnialm ze moj synek bedzie ze mna. Moja Walentynka bedzie w tym czasie w PL.:-( Wiec nic nie szykuje ani siebie:no: ani kolacji ani nastroju:crazy: nic a nic...

Do góry