reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

AsieńkoM o Boszsz...schudłam,ale niestety nie na tyle,żebyś mnie nie poznała:-D:-D:-DBrzuch mam nadal wielgaśny a zleciało mi raczej z pupy (bo majtasy mniejsze wkładam:-DI dżiny na doopę wchodzą:-D),z biustu(hurra:-D)i tak ogólnie,ale grubam nadal więc spoko,poznałabyś mnie:-DWidocznie mnie nie zauważyłaś:tak:

reklama
Witam

ania83 w tym tyg bedziemy ogladac chyba mieszkanka na moylaragh Zobaczymy jak z czasem bedzie :rofl2::rofl2:

to czekam na info od Ciebie kiedy dokladnie:-)

Tichonek to Ty? pasuje Ci naparwde,mnie tez kusi albo czerwien albo jakis rudy nawet J zapowiedzialam ze malne sie jak bede w kraju na taki kolor to jakis zachywcony nie byli mowil zebym sie nie malowala na takie kolory

Ewelcia to zaszalas w next ,super ze zakupy sie udaly
Anineczko fajny kociak

Pogoda super,nie dawno wrocilam byla u Gliwy a pozniej poszlam na zakupy,w koncu kupilam prezent dla J no i oczywscie przy okazji dla siebie i dla dziewczynek tez,takze jestem happy:tak: jakies buty by sie zdaly ale jakos ciezko tutaj dla mnie z butami

Uciekam jesc obiadek
Milego dnia

Aniaa super ze zakupy udane :tak:
Asienka_r ach te zabki, jeszcze troszke Anulce zostało :tak:

ja sie zwielam za zmywanie, a mlody w basenie z pilkami siedział, ja sie obracam a on stoi na srodku pokoju i sie nie trzyma :szok: no myslalam ze na zawal zejde :zawstydzona/y: ja lece do niego a on patrzy na mnie jak na wariatke :eek:

Hejo!

No i znowu jestem, heee..
tichonek-prawdziwa jesienna mamuska, fajnie!!! Nie ma jak to jakas zmiana!
anineczko-slodziutka ta Wasza coreczka! Przynajmniej na chwile obecna macie w domu rownowage damsko/meska:-D
aureliamarcel-a my dzis 210E poplynelismy za naprawe bojlera:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: bo nigdy nie robilismy servisu i w koncu sie rypnal. A o zabkach nic mi nie mow, niedawno wrocilam z PL, bylam oczywiscie u dentysty, zrobil mi jedna dziurke wszystko pieknie ladnie, przyjechalam do IE, kolezanka taka troszke mniej mila:-D poczestowala mnie cukierkiem a ja zamiast go sobie ssac to se ugryzlam tak, ze plomba mi wyleciala:wściekła/y:eee, szkoda nerwow:crazy:
margarita-takiej to dobrze, z wakacji na wakacje:cool: Wypoczywajta, wypoczywajta, my tu tez za pare dni mamy miec upaly:rofl2:

Lece rybe smazyc!

renni widze ze znalazłas troszke czasu dla nas, to dobrze:-) no to tez miałas wydatek nie mały :baffled: ja swojego tez nie servisowałam jeszcze :zawstydzona/y: ale ma rok dopiero takze luz :tak:to ci kolezanka niedobra, no ;-)

mezu wrocił, usmiech pelna geba, wział malego i poszedł na spacer :-D
dziekuje w imieniu Marcela :tak: mam nadzieje ze szybko sobie pojdzie gdzies :-D

Aurelia brawa dla Marcelka...za nim sie obejrzysz mlody bedzie smigal po calym domu:)
Renni a czemu ty musialas placic?a landlord nie odda wam kasy?

my tez nie dawno wrocilismy,bylam z mlodym na palcu zabaw bo ciagle wolal juchu,juchu:):-D
cos sie pogoda zaczela knocic,jakies czarne chmury wylaz i wiaterek sie zerwal:baffled:

reklama
Do góry