reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Aurelia mozesz wpasc na pierogi...ja tam z tych,co jak maja to czestuja, a nie z tych co maja i nie czestuja:-p
a co Ty we frani bedziesz ??moja Krysia wlasnie robi to za mnie:-p;-)
a co do pogody,to slonko widze sie brzebija,podejrzewam ze dzis bedzie z 15 stopni a jutro na bank 20:-p:-D:-D:-D:-D
a gdzie Twoj m do dentysty pojechal?
AsienkoM rob kawe,napijemy sie razem,ja wlasnie spijam!

trza sie za obiad po malu brac;-)

milego dnia zycze:)

Ewelcia :-D:-D nie tez Kryche zatrudnie :-D ale mam koce do prania i musze je najpierw recznie przeprac a potem do Krychy na hand wash:tak:
G pojechał do Newbridge i własnie dzwonił ze koszt 250 euro :szok: i znowu bedziemy spłukani :-(
licze na te 20 stopni jutro :-p pierogi next time :-p
bosssz za 2 tygodnie moje tesciowka bedzie :szok: trza sie za robote brac :confused2:

ide bo mlody buczy :confused2:

Witam się:-)
Co tam do wtorku czekać,u nas piękna pogoda już dziś:-D
A my w sobotę byliśmy w Dublinie na Octoberfest:-)Piwo się lało strumieniami,golonka w kapuście,kiełbachy,naleśniki,ale mój P niepocieszony bo browara nie mógł spić a ja,że nic wtrząchnąć nie mogłam:-D:-D
Anineczko
to jednak jakaś dziewuszka maleńka w domu będzie:-DGratulacje;-)
Margott
udanych wakacji,opalnij się za mnie;-):-D
aureliamarcel
OMG!250Jurków:baffled:Współczuję:eek:
Lubiczanko
cmokasek dla Dominisi na początek 3 miesiąca:tak:
AsieńkoM
widziałam Cię wczoraj w Penneysie:-pNawet się cieszyłam do Ciebie jak głupi do sera ale chyba mnie nie widziałaś,tudzież nie poznałaś:-p:-D
Może dlatego;-):-D:
...Wiewiórka w natarciu:-D:-D

Załączniki

• SDC15215a_800x600.jpg
    SDC15215a_800x600.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 51
Tichonku powiem ci ze pasuje Ci ten rudy:)mnie tez kusi i to bardzo,szczegolnie teraz gdy moje wlosy sie znow prosza o polozenie farby:confused2:..wiem,wiem czesto,ale ja codziennie myje glowe i sila rzeczy farba sie spiera:sorry:

Aurelia to takie buty:baffled:

Ewelcia u mnie to taki odpał tylko jesienny:-DTakie przejście pomiędzy blondem a ciemniejszymi włosami,które chcę zrobić następnym razem:tak:Zaszalałam,ale nastepnym razem już będzie spokojniej:-D
Ja mam jasną karnację więc rudy się dopasował:tak:

reklama
Witam

A wiecie,że w radiu mówili,że w Anglii będzie na dniach cieplej niż na Hawajach? :-D
U nas też ma byc mniodzio przez kilka dni,np.jutro całe 20 stopni :-)

Tichonku o jaka wiewióra :-) fajnie :tak:

Aurelia no to ładna cena,ale ja 6 lat temu płaciłam 200e za jedyneczkę,też mi się złamała :confused2:

Kotka przeżyła nockę,trochę się martwię o nią bo Dora jakoś nie specjalnie poczuwa się do matkowania :crazy:
Ucieka z posłania i trzeba jej dzidziocha podstawiac pod cycka :-( Chyba muszę jakieś mleko na wszelki wypadek kupic? :eek:
A ciotka Mila z pełnym zainteresowaniem i zaciekawieniem przygląda się maluszkowi,nawet łapką sprawdza czy to coś się rusza,no i chyba lekko zazdrosna jest,że ona tego nie ma :-D
a tutaj jednodniowa mała,nie mam pojęcia jakie imię jej dac :confused2:

mhzzhs.jpg

Do góry