reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

witam
Anineczko-ale poszalała ta Wasza kotka-nie chciała Wam kłopotu robic z całym miotem;)Gratki"babciu";))))JAKA ŚLICZNA PYYYYSIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Asieńko-gratuluję Anuli kolejnego nabytku w buźce;)
Aureliamarcel-no jak się słowa dotrzymuje to wycieraczki omijają;)))
Tichonek-ulala,Kochanie-to na ten english jak się wybierzesz to towarzystwu języka w buzi zabraknie;|)))Pięknie!!!
Ewelcia-no gdybyście Tekla na zlot zabrali pomyślałabym,że Reksia podpatrzył;)))
Gliwa-mam nadzieję,że Igorek już nawet nie pamieta o ostatnich"problemach";)))
przepraszam,ale Młoda kwęka:( Miłego dnia:)

reklama
dziendobry

gdzie Wy macie ta ladna pogode :oo::oo:

ewelcia ah szkoda gadac Dobrze ze wczorajszy dzien juz za mna Wszystko szlo nie tak a na koniec dnia wyskoczylo mi ooogromne zimno na pol wargi :confused2::wściekła/y:

tichonek sliczna fryzurka Bardzo ladnie wygladasz

ania83 w tym tyg bedziemy ogladac chyba mieszkanka na moylaragh Zobaczymy jak z czasem bedzie :rofl2::rofl2:

milego dzionka

Tichonku no właśnie imienia nie ma,chyba boję się nadac bo jeszcze wszystko może się zdarzyc...
No własnie w szoku byłam,ze tylko jedno kocię,zazwyczaj jest od dwóch w górę.Nawet wet był zdziwiony i szukał na usg jeszcze jakiś młodych w brzuchu Dory,ale nic nie znalazł :sorry:
Na początku trochę zawiedziona byłam :-D bo to jak to cały miot,ogrzewa siebie nawzajem,a tutaj jedna kruszyna :sorry:

Aureliamarcel tak,byliśmy w Athy ;-) są najlepsi jak do tej pory :tak::tak:

dobra lecę po Matta :szok:

Tichonek O przepraszam:zawstydzona/y:, ale nie widziałam Cię, a z resztą nowy kolorek, fajny:tak:, a po drugie schudłaś więc jeszcze raz Przepraszam:sorry: Wyglądasz Super.
Anineczka kociak cudny i faktycznie dziwne, że tylko jedno w miocie, ale jeżeli to pierwsza ciąża jej była to zdaża sie i tak. moja kotka w Polsce to zawsze tak okolo 4 miała w miocie. A jeśli chodzi o instynkt macierzyński kotki to się pojawi.

Tichonku ale super zmiana:tak:
Lubiczanko myslałam ze Igorek sie męczyć już nie bedzie,a tu wczoraj wieczorek znów i dziś troche też.
Anineczko gratulacje nowego potomka:-):-)
A dzionek szybko mija,Aniaa83 była umnie na herbatce z mała smerfetka.Za niedługo jedziemy odebrać z M akt urodzenia małego.I trzeba powoli składać papiery o paszport i rodzinne.Dzis dzwoniłam sie umówić na sesje zdjeciowa Igorka ,ciesze się jak małego dziecko.:-)Bedziemy jechać 8pazdziernika.:-)
Miłego popołudnia

witam popołudniowo :tak:
Tichonek włoski masz super :tak: szkoda ze nie wiedzielismy ze w Dublinie taka impreza bo bysmy pojechali ;-)
Anineczka kicia sliczna :-) cena faktycznie ladna :confused2: ale coz zrobic.. echh i mam nadzieje ze next time zajrzycie choc na kawke ;-)
Gliwa no dzieciaczki tak maja na poczatku, dawaj mu cos na kolki to na pewno lepiej bedzie :tak:
Ewelcia a mialam pytac ty ta paczke wyslalas juz?? i jak z pl tu czy na odwrót??

mezu pojechal do dentysty, mam nadzieje ze wroci juz z cala klawiatura :baffled: mlodziak spi a ja se chyba kawuske zrobie bo cos mnie scina :eek:
po prasowac bym musiala ale jakos mi sie nie chce :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry