reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Ewelcia Zuzia codziennie wstaje pomiędzy 6 a 7
Anineczka Gratuluje kiciaka
Gliwa to fajnie, że Igorkowi lepiej

Byłam dzisiaj na zakupach ale niczego konkretnego sobie nie kupiłam, nic na mnie nie ma. Wszystko jest jakieś nie w moim guście, wszystko krótkie, a ja musze swoje udziska zakrywać. Jedyne co kupuje z checią to buty, mogłabym za każdym razem jakieś kupować, tylko czasem z rozmiarem ciężko.
Dzisiaj kupiłam jedna pare, a jeszcze jedne mi sie podobają ale to mega szpilki, na niezłej platformie.

reklama
witam wieczorem :-D
no ja jak zwykle zaleglosci mam :zawstydzona/y: to chyba ta pogoda tak muli ze sie nic nie chce :dry:

Tichonek mam nadzieje ze Mateuszkowi beda wychodzic zabki bez bolesnie :tak:
Barmanka czasami dobrze sprzatac u kogos, to sobie człowiek podpatrzy co nieco :-D mnie sie podobaja takie dywany, ale one na pewno nie sa czyste :-p no chyba ze sie je wytrzepie :tak: zakupiłas ktorys?? pochwal sie :-ptez uzywam tego kremu i jest super :tak:a zeby fakt, tak lzej na serduchu ze dzieciak nie cierpi :tak: a i ja sie nie mecze z nim :-p
martuska23 gratki dla Kacperka :tak:
Anineczka dobrze ze Matowi nic sie nie stało :szok: mam nadzieje ze nie beda tak juz łobuzowac ;-) Gratulacje!! Babciu :-D byliscie u Nas u Veta??:blink:w athy??
Margaritta jak tam Twoj nosek?? mam nadzieje ze juz lepiej sie czujesz ;-) spokojnego lotu i super wakacji zycze :tak:
Lubiczanka cudowna ta wasza Ksiezniczka :tak: wycieraczka mnie omineła :cool2:
Ewelcia zakupiłas małemu kask??;-) bosssz na sama mysl ciepło mi sie robi, dobrze ze sie nie przewrócił :szok: kupiłas cos w next??
a Twoj M dał mojemu gre na komóre i co?? i gra teraz non stop :wściekła/y::growl: ma juz 17 level :confused2:a co jest we wtorek??:-p
AsienkaM super ze Zuzia zadowolona :tak:ja jak mam kase na zakupy to nigdy nic nie ma, a jak nie mam to jest tyle super rzeczy :nerd: ja to sie ostatnio pogubiłam w swoim "stylu":-(
Gliwa dobrze ze Małemu juz lepiej :tak:

no to nadrobilam :-p jesli kogos pominelam to sorki :sorry2:
ale serdecznie pozdrawiam :-D

u Ewelci było mega super :-D a tak poza tym to weekend nudny :-p ale mlody sie juz taki fajny zrobił ze super sie siedzi :tak:
a jak sie przekomarza :-D
Ps Ewelcia dostałas zdjecia ??

milego wieczorku :tak:

Edit:
jeszcze raz dziekuje za gratki za zebule Marcela:tak:

Ostatnia edycja:
Aurelia dostalam zdjecia:)dziekuje...zapomnialam napisac ze mam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:sorki,ale jakas ospala jestem...a we wtorek podobno ma byc ladna pogoda:-p:-)..sie zobaczy.
Kupilam w next sandalki na lato,przecenione z 20e na 10e,kupilam dwie koszulki za 8e i buty na zime,ale nie przecenione.
Mlody nie dal sobie przymierzyc,wzielam na "oko"w razie w moge oddac lub zamienic na inny rozmiar,czekam az mlody bedzie mial ochote na mierzenie:)
Wczoraj ciagle gadal "mama nie potsieba""mama nie tsieba"":-D:-D:-D
Kupilam tez dwie pary dresow,tak do latania po domu,ale w pennym i tez nie chcial zalozyc..
Tekiel pilke ujerzdza:-p:baffled::sorry2::-D
A kasku nie kupilismy...przypomnialo nam sie w Lidlu,ze mielismy zakupic,ale bylo juz po 18 wiec wszstkie skelpy pozamykane..ale na tygodniu skoczymy i zakupimy:)

Margaritto udanego lotu,wspanialego wypoczynku,zimnychg drinkow..sexu do rana:-pbuziak dla was...

Edit:
Aurelia to chocia zmas spokoj bo G zajety:-p...moj szukal tego fiszingu i nie moze sciagnac na swoj telefon...moze to i dobrze bo ja bym tych ryb nie przejadla chyba:-p:-D

Ostatnia edycja:
Ewelcia aaa pogoda ma byc, ciekawe :cool2: no to cos tam kupiłas :tak: to super, to teraz czekac az mierzyc bedzie ;-) postaw mu lustro i zrob wybieg, moze to pomorze:-D moze modelem bedzie :-D ach ten Tekiel :rolleyes:

ta spokuj:dry: tylko od krzyku tych ludzi bo most sie wali juz mi w uszach piszczy :baffled: czekaj powiem mojemu to znajdzie dla Twojego :-p
a ryby mrozic bedziesz :-D

Ostatnia edycja:
Ewelcia nie dziekuje :-D:-D:rofl:
zamrazarke moge pomóc opróznic :-p:-D a co do kotka to szymuś bedzie szczesliwy :tak:musze Marcelowi powiedziec ze Szymko bedzie miec "cici";-)
mam nadzieje ze tym razem juz bedzie ok :tak:

Witam

Aurelia ja też ostatnio nie moge odnaleźć swojego stylu, kompletnie jestem zdezorientowana. Załamka kompletna.
Ewelcia ale Ci fajnie, będziecie mieli kotka, ja uwielbiam kociaki.
Margaritta spokojnego lotu i udanego urlopu

Ja jakaś nie wyspana i mdli mnie po śniadaniu:baffled:

Ostatnia edycja:
Bry

jak minął weekend? bo u nas jako tako, chociaż z soboty na niedzielę młoda wędrowała do nas do łóżka, płakała co chwilkę i w końcu spadła z naszego łóżka, a wczoraj w kościele to przeszła samą siebie, jeszcze nigdy taka niegrzeczna nie była

Anineczko
kocia mamo gratuluję
Margaritta spokojnego lotu

reklama
Do góry