reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

kochana lubiczanko jesli w tesco to trza tak było od razu mówić :-) podjade dzis. Dziękuje za oferte kupna,ale ja potrzebuje na wczoraj :sorry: no zaraz sobie ukręce ten nos no:confused2:

reklama
Martuska- najpiękniejsze życzenia rocznicowe! :tak:
anineczko-polecam się na przyszłość! :-p
Niezłego stracha Ci chłopaki napędziły :sorry::confused2:
asienko- zdrówka Anulce!Oby leki pomogły!
lubiczanka- piękne masz dziewczątko! ;-)
Katrina-oby tak dalej z ta ciążą. Tak to można żyć,co? :-p
Margaritta-nie mam wyjścia,muszę se odpuścić na razie ..:sorry::confused2:

I ja bym coś upiekła,ale ciężko mi się zabrać.Generalnie najgorzej z czasem.Wikta idzie na drzemkę co 2gi dzień przy dobrych wiatrach :eek: wiec ledwo z obiadami się wyrabiam,a gdzie inne rzeczy - wszystko po łebkach.
Tacie pozwoli się wykąpać,ale spać położyć musi mama i koniec.

Cos mi komp szwankuje.Szczegół,ze system od kilku lat bez przeinstalowywania :zawstydzona/y:Nie ma komu się zabrać..Az się wyłoży całkiem :confused2:

miłego dnia!

hey
lubiczanko mówisz ze koleżanka zachwala, hmm nie pozostaje mi nic innego jak kupic i wypróbować :-)

u nas ok, choć mam ciężki dzien z dziemi bo sie nie potrafią dogadać
wieczorem ide z Erykiem do teatru, na " Czerwonego kapturka" :-)

wiecie moze czy dostane w Irl duze klocki, cos takiego
Duże Klocki KOGGI

Hejo
Ja zalatana , z moją kumpelą aktywnie spędzamy czas:)
Ale Was czytam oczywiście:)
Anieczko dobrze że nic gorszego sie nie stało.
Martuśka sto lat w miłości Wam życze:)

reklama
Jestem!

madbebe - no tak to można byc w ciąży, ale poprzednie tez były w porządku,

Umówiłam się na wizytę do lekarza na poniedziałek, założą mi kartę i tyle, a pewnie jeszcze upuszczą trochę krwi.
Czyli same "przyjemności" od poniedziałku.

Do góry