reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam.
Dziś troszke miałam ciezko noc,Igorek obudził sie o 2.30 zjadł mleczko i marudził,płakał do 4.Pozniej przysnął.Nie mogł kupki zrobić i dlatego sie męczył.
Ale dziś juz o 7 zrobił,i odrazu lepiej.
Lubiczanko buziaki dla Twojej małej smerfetki na 2miesiące,jak ten czas szybko leci.:-)
Kamcia
korzystaj korzystaj.:tak:
Dziś pogoda sie zapowiada słoneczna,oby była taka przez cały wekeend.
Pozniej trzeba spacerek zaliczyc z moim Skarbem.
Miłego Dzionka.

reklama
Witam

Lubiczanko buziak dla Twej ksiezniczki
Gliwa dobrze ze Igorek lepiej

Mielismy jechac do next ale ciezka noc mielimy Nacia sobie wedrowki urzadzala a Lenka jakas niespokojna byla takze sobie odpuscilam wyjazd zakupowy bo ledowo zyje J zaraz do pracy a jutro ciagnie dwie zmiany od 5 do 21 jestem wsciekla na maksa ale coz zrobic

Udanego weekendu zycze

witam :-D
ja tylko na sekunde
Ewelcia dzieki raz jeszcze za goscine ;-)
Lubiczanka buziaczek dla Dominisi :tak: woda dotarła :-D
a ja co do tych klockow duzych : sa takie w argosie,:tak: w katalogu pod koniec, miedzy namiotami i slizgawkami na garden :tak:
no chyba ze nie o taki chodzi :sorry:

mykam zmywac, milego weekendu

EDIT:
no tamte klocki sa ogromne :szok: te w argosie sa mniejsze :sorry:

Ostatnia edycja:
Lubiczanko woda dotarla:-p
Aurelio my dziekujemy za orzybycie:-)milo bylo nie!?:-D
daj mi meila to postaram sie wyslac pozniej fotki,teraz nie mam czasu,nie dawno wstalam a posciel chce zmienic i wyprac bo pogoda fajna:)

ja kompletnie nie wiem o jakie klocki chodzi???pewnie nie doczytalam...

milego dnia zycze

mnie sie teraz przypomnialo ze wyprzedz w next,ale ja nie ogarnieta i nie chce mi sie na szybkiego szykowac...po poludniu jedziemy na zakupy to zajrze tam,moze cos jeszzce bedzie:)

Musimy kupic mlodemu kask na rower,bo jezdzi jak szalony...:no::no:wczoraj na podworku nie zla glebe by zaliczyl....popisywal sie przed Aurelia...masakra z nim:baffled:

Ostatnia edycja:
Dzięki Dziewczynki-ale szczerze Wam powiem,że wcale mi tak szybko nie zleciało:/wręcz się ciągnie...ale to dobrze-można się cieszyć każdą chwila spędzoną z Malutka:)))
Ewelcia-a to mały zalotnik z Szymka-chce być podziwiany przez płeć piekną:)))A klocki-Monidan zapodała link z mega dużymi i świetnymi klokami:)
Gliwa,Aaniu-a co z tymi Waszymi pociechami?Pełnia była?Oby dzień szybko zleciał,a dzieci nie dokazywały-i oby już dobrze było:)
Aureliamarcel-to wycieraczka Cię omineła-a właściwie siedzenie na niej;)))

Lubiczanko moj sie męczył bo nie mogł zrobic kupki,tak pierwszy raz mu sie zdarzyło ze w nocy płakał.Mam nadzieje że bedzie już oki.
Wybieram sie na spacerek i do sklepu,ale czekam aż mój mały książe sie obudzi.M jeszcze w pracy,niewiem o ktorej dokładnie bedzie.A jeszcze mu troche zostało do zrobienia.Pozniej mamy jechać do Tesco bo chciałam kupic małemu kosz na ciuszki brudne.
Kurcze czekam na przesyłke z allegro i jeszcze niema,mam nadzieje ze w poniedziałek juz mi poczta przywiezie.Bo to bedzie juz tydzień czasu.
Miłego popołudnia;-)

Lubiczanko wlasnie sie wrocilam zeby zobaczyc te klocki:)dzieki za wyjasnienie o co lotto ztymi klockami:)
Fajne,a jakie duze:szok:ja jeszcze takich nie widzialam:no:

Ale pogoda :szok: aż żyć się chce :rofl2:

Lubiczanka, ciasto zajebi..e! Fajnie wygląda w środku ;-)
Buziak dla najmłodszej niuńki :tak:

Aniaa, uu współczuję takiej niedzieli :-(
Next'a nie żałuj :sorry: noting speszajl :sorry: Choć dla mnie w sumie to dobrze bo pierwszy raz się nie spłukałam w Next :-D

Gliwa, a co zamawiałaś z allegro?

U nas dzionek spokojnie mija.
Zuzia dzisiaj robiła 3 rzeczy po raz pierwszy:
-jechała w nowym foteliku
-na zakupach siedziała w sklepowym wózku
-pierwszy raz huśtała się na huśtawce na placu zabaw.
Była taka zadowolona, a najbardziej jej się podobało, że Ania huśtała się obok.

reklama
U nas dzionek spokojnie mija.
Zuzia dzisiaj robiła 3 rzeczy po raz pierwszy:
-jechała w nowym foteliku
-na zakupach siedziała w sklepowym wózku
-pierwszy raz huśtała się na huśtawce na placu zabaw.
Była taka zadowolona, a najbardziej jej się podobało, że Ania huśtała się obok.

A z tego ostatniego Ania też bardzo zadowolona:-D:-D:-D, Asienko dziękuję za dzisiaj:-), Ania mi opowiadała, że Zuzia jechała w wóziu a Ania robi tap tap nóziami z panią za rączkę. Dzięki za balsam i szampon:-).

Do góry