reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Dzionek szybko minał:-)Mój M już w domku,zjedliśmy obiadzik.Teraz odpoczywamy.Wcześniej byłam na mieście i u Ani83 na kawce .:tak:
Igorek śpi w wózeczku jeszcze jak wróciliśmy z dworu,słuzy mu świeze powietrze.
Miłego wieczorku zycze.

reklama
Dzień pełen wrażeń :-) a teraz późna kolacyjka :sorry: leeeczoooo:-D:-D

Martuśka, wszystkiego dobrego z okazji Waszej rocznicy!

Anineczka, no dzieci to mają pomysły :baffled: niezależni od płci ;-) Ja mam brata młodszego, i pamiętam że w dzieciństwie podpuszczałam go do różnych głupich "zabaw" :-D

Dzindusia, ja się już przyzwyczaiłam że w kuchni mam pomagiera :cool:

Lubiczanka, dzięki za przepis, już spisałam. Tylko kuśwa ostatnio robiłam Marcelowi kokosanki i wiórków nie mam:baffled: muszę coś pokombinować. A ja mam przepis (na ciasto) gdzie się używa...cukinii :-):-) jadłam je jak ktoś robił, sama jeszcze nie robiłam.

Moniadan, ale fajowe klocki. Nie widziałam jeszcze takich.

Kamcia, hihi to pewnie psiapsiółę oprowadzasz po wszystkich nocnych klubach, coo? :-) brałaś wolne w pracy?

Tak szybciorem wpadłam dać znać zainteresowanym,ze jutro wyprzedaż w Next,od 7am.

Plecy mnie naiwaniaja :eek: Ale jeszcze ciasto na wieczór zmąciłam ;-) jakby mi mało sadła urosło..:confused2:

Idę się legnąć.Dobrej nocy!

hejka:-) jakos rano czasu braklo, zeby sie przywitac a i teraz niezawiele. Pol dnia w miescie na zakupach, bo lodowka pusta a ze to piatek to w korkach polowe tego czasu :/ Teraz siedze w kuchni i szykuje sie na jutro, pewnie pozna nocka mnie zastanie zanim legne w wyrku :oo:
No tak zawsze gdy kaski brak to jakas wyprzedaz sie szykuje wrrrrr:angry:
Lubiczanko-Dominisia jest urocza :)) i suwaczki sliczniutkie
madbebe-Ty i sadlo?? prosze Cie przeciez Ty szczuplutka jak przecinek jestes ;-)
anineczko-OMG dobrze, ze sie nic Matowi nie stalo. Wez nie opowiadaj o takich historiach. Moi chlopcy sa w takiej samej roznicy wieku co Twoi, nawet nie chce myslec co moga wykombinowac albo do czego namawiac :szok:
kamcia-szalej,szalej a co:tak: odpoczywac bedziesz pozniej ;-)
Katrina-obys nie zapomniala, ze mala z przedszkola trzeba odebrac :-D nie no tylko zartowalam, az do takiego stanu Twoja pamiec nie zaszwankuje ;-)
Gliwa-moi chlopcy tez uwielbiali spac na dworzu :tak:
koniec relaksu czas wziasc sie do roboty :confused2:a tak mi sie nie chce

marcysia - akurat godzina 9-ta i 12-ta to dla mnie świętość!!!! mogę zapomnieć o zjedzeniu śniadania (teraz to niemożliwe, bo głodomór przypomina), ale nie o dziecku - nigdy mi się to nie zdarzyło

Hej
wpadlam tylko powiedziec ze dzis jest wyprzedaz next od 7 hi
a szalejemy imprezy, kregle, gokarty,kino hi do poniedzialku a wolnego nie bralam tylko koncze szybciej prace.
Milego dnia

Dzień dobry:)
Wpadłam Wam miłego weekendziku życzyć:)))
Barmanka-zaciekawiłas mnie tym ciachem-smaczne???
Kamcia-dajesz czadu niunia-jak mozna to czemu nie;)
Katrina-tak jak mówisz-ja sama mogę nic nie jeść,ale o dziecku-nie ma bata zapomniec:)
Monidan-rzeczywiscie baaardzo fajne te klocki-a jak zobaczyłam cenę(1zł),to pomyslałam po co tu szukasz...potem dopiero doczytałam,ze to cena"pokazowa":/Jak znajdziesz tu to daj cynka,bo sama chętnie kupie:)))
Madbebe-ja natomiast ostatnimi czasy weny na pieczenie nic a nic nie mam:(A zdałoby się coś upichcić:)
Margaritta-to dziś popołudniu chyba Martyśkę uświadomicie?Trzeba się zacząć pakować:)))Znalazłas tę maść???
Ewelcia-dotarła woda;)))))))))))))))))))))))))??
No brykam,bo J mi wyjca zniósł:)

reklama
Do góry