reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Hej wieki mnie tu niebyło:zawstydzona/y:.
Lubiczanko ale twoja niunia słodziutka:-)ja juz zapominam kiedy mój Kacperek był taki tyci.
Chorowitkom zdrowka życze.
U mnie tak leci czas,ze niemam kiedy usiaść Kacper nam spac niechce marudzi chyba to przez to ,ze zęby mu idą.(ma juz dwie jedynki dolne) i musze sie pochwalic ze mowi juz mama:-).
Pozdrawiam was wszystkie jak troche pocztam to postaram sie odpisać.

reklama
Asienka, musiałam sobie wygooglać te nazwy bo mi nic nie mówiły :eek: Zaraz pobiegne na górę i sprawdzę jaki dokładnie ja mam ten Elocom. Żadnych z tych kremów co zapodałaś nie używałam. Ja od początku "jade" na Diprobase. Tłusta maść, zostawiająca tłustą powłokę. Ale bardzo dobrze nawilża. Polecam. A do codziennej pielęgnacji używam (teraz w sumie już sporadycznie) Oilatum http://www.chemistdirect.co.uk/oilatum-junior-cream_1_44528.html
Z tej serii jest też bardzo fajny płyn do kąpieli (wygląda jak oliwka, nie musisz już myć mydełkiem, właściwie to nawet mydełko z Oilatum też kupisz ale nie polecam do mycia oczu bo szczypie).

Lubiczanka, ale słodkości :tak: Chyba do męża podobna, co?
Dżem jeżynowy tez może być;-) Zapodaj przepis.

Witam i ja.

Lubiczanko :rolleyes: piękności nam tutaj pokazujesz :tak: Już niedługo wycałuję tą śliczną buzinkę.

Rennii kopę lat :szok::-D
Fajnie,że Nacia zadowolona z przedszkola :-)

Wczoraj miałam serce w gardle po tym jak Antek kazał wejśc Mateuszowi na półkę,która mieści się jakieś 1,5 metra nad ziemią,wlazł po komodzie.No i oczywiście spadł razem z półką,wyrwała się ze ściany :eek::confused2::angry:
Myślałam,ze zawału dostanę...na szczęście Matt cały...Ale Antek miał wczoraj lekko przerąbane od mamuśki,podjudza go do takich rzeczy,że szok. :angry:
A ten słucha starszego brata :baffled:
Oczywiście wiem,że to ma po tatusiu,na niego cała meblościanka się zwaliła,albo w zabawie nożem pocharatał rodzicom fotele i aż strach mnie ogarnia co mnie jeszcze czeka,a M mnie pociesza,że to dopiero początek :sorry::baffled:

witam sie

naskrobalyscie tyyyle od rana ze nie zdarzylam nadrobic:sorry::sorry:

dziecko moje wykombinowalo ostatnio ze moze sobie krzeslo podsuwac jak gdzies nie siega i teraz bez krzesla sie nie rusza:-D:-D wszedzie go ciagnie za soba zeby mogl sie powspinac wszedzie gdzie mu sie zamarzy No i kicha bo do tej pory wszystko co zabronione ladowalo wyzej a teraz to juz nie wiem gdzie mam chowac rzeczy jak on juz taki sprytny:rofl2::rofl2:

reklama
Tichonku nie wiem,nie straszę :-D U Ciebie jest 5 lat różnicy to może Radek nie będzie miał takich pomysłów jak mój Antek :confused2:
cholera wie :-D

Martuśka Sto Lat w szczęściu i miłości z mężowskim :-)

madbebe paczuszka doszła,dzięki wielkie :*

Do góry