reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

hejka:-)
katrina-gratuluje jeszcze raz i zycze spokojnej ciazy:tak:
biola-oj tez bym chciala znalesc "zloty"srodek zeby Norbert przesypial noce :dry:U nas jest tak, ze budzi sie (ale nie z placzem) i przydreptuje do nas do wyrka, wiec my go spowrotem do pokoju odprowadzamy i nieraz jest tak 2-3 razy, najczesciej ktores z nas laduje u chlopcow w pokoju(maja wspolny pokoj) bo jak nie jeden to drugi sie budzi. Dzis w nocy przyszli obydwaj wiec zostali u nas w wyrku z J a ja poszlam do nich spac. Rano sie budze a chlopcy spia razem ze mna:baffled: i co tu zrobic?? widocznie chlopcom dobrze sie spi z nami ale ile mozna:confused::unsure:

reklama
witam sie wieczornie

katrina jeszcze raz ogromne gratulacje :-):-)

biola ooo rany to faktycznie nocki ciezkie macie Ja niestety nie pomoge bo na szczescie patryk od 6 tygodnia zycia spi sam (w swoim lozeczku) i w zasadzie sie nie budzi - czasem jak mu raczka scierpnie albo jak koszmarka ma A tak to nawet sam w lozeczku swoim zasypia bez spiewania, czytania itp..... Mam nadzieje ze to sie nie zmieni
a Tobie zycze zebys wreszcie znalazla jakis sposob zeby maly spokojnie mogl przespac nocke
AHA wszystkiego naj naj z okazji rocznicy :)

anineczko doswiadczenia w dawaniu kieszonkowego niemam jeszcze ale mysle ze te 5e bedzie w sam raz :-)

Ostatnia edycja:
Biola wspolczuje nocek, wytrwalosci i sily zycze
Katrina to gratuluje jeszcze raz

Dzisiaj Zuzia tez byla jakas nerwowa, na druga drzemke to musialam ja polulac bo az z placzu sie zachodzila. Okazalo sie, ze nie mogla sie odgazowac i dopiero jak podalam jej starte jabluszko to takie baki poszly, brzuszek od razu miecutki sie zrobil. Nie wiem czym to bylo spowodowane.

reklama
A co ja mam o Macie powiedzieć?:baffled:Ten to dopiero sobie wygląda:szok::-D:-DJa mu zakładam bodziaki,w któych Radek urzędował jak miał pół roku i już są ciasne:szok::-D:-D
Od wczoraj zaczęłam wprowadzać słoiczki,mało z leżaka nie wyskoczy jak widzi żarło:-D:-D:-DAle na razie jeszcze słabo mu idzie to jedzenie;-)Boszsz...a jaki on ciężki:baffled:
Biola Radek swojego czasu tez tak się darł,teraz czasem mu się też zdarzy,ale czasem.Z tym,że on ma włączoną maleńką lampeczkę,taką do gniazdka wkładaną całą noc bo się boi ciemności:baffled:No ale śpi dość dobrze,a Matt tak jak Nikoś:tak:W nocy śpi jak zabity,budzi się rano na mleko ale w dzień jak zając pod miedzą:baffled:3 drzemki po 20 minut i to z bujaniem,jak tylko odejdę na moment już ma oczy otwarte:wściekła/y:I chce,żebym koło niego siedziała,gadała do niego albo najlepiej wzięła go na ręce,jak tylko mnie nie ma chwilę przy nim to już zaczyna marudzić,głośniej i głośniej:dry:Za to na spacerach,na zakupach,w wózku potrafi 3 godziny spać:-p
Gartuluję takiego stażu:-)

Ostatnia edycja:
Do góry