reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Lubiczanka dziekuje:-))) Moje dzieci grzeczne?Hmm..
Co do interesow mysle ze jeszcse sie nie skonczyly:-)))
A waga? Wez ty kopnij tego Gp jakis nawiedzony??
Moje dzieci majac 9 tyg mialy 4200 i nigdy nie uslyszalam ze jest zle:-)

Vikamcia podobaja mi sie te kurtki ale jak mowilam 48 euro razy dwa za kurtki to dla mnie za duzo..A gdzie reszta? No ale jak mowilm kupilam sliczne w tesco, fioletowe z wyszywanymi kwiatuszkami na kieszonce, nie za grube, nie za cienkie.Ja mam jeszcze spiworki wiec kurteczki sa akurat.
To Emcia wazy ladnie! Klocuszek slodki! Moje dziewczynki waza tylko 1.10 wiecej hihi

Ostatnia edycja:
reklama
Vikamcia-spokojnej i sprawnej przeprowadzki:)
Gastone-no takie wrażenie odniosłam(że grzeczne i spokojne):)I też liczę na więcej transakcji z Toba:)))
A ja chatę wysprzatałam-z myciem podłóg włącznie,obiad do nastawienia gotowy,ech-jak ja lubię gdy Maluszki spią zsynchronizowane:-)

Lubiczanko Twój GP to jakiś nienormalny, moja Ania przybierała też tak ok. 600 gr i mówili, że to w normie, a teraz zdrowa i silna dziewczynka. No chuda jest, bo pól roku temu aż 10 kg waży, ale jak ona ciągle w ruchu:-D i w siatkach jest między 10 a 25 centylem, a tak od małego na 3 i bez tragedii
Aniu ja też mam wrażenie, że ta pogoda tak na nią działa

Lubiczanko dzieki za info w sprawie kombinezonow;-)
wedlug mnie Dominisia dobrze przybiera,nie wiem co ten gp sie tak czepia?
vikamcia sliczne masz pannice
Aurelia calus dla Marcelka na11miesiecy!
didi zdrowka zycze dla ewy!
tichonek czekamy na foty w nowej fryzurze:-)
Anineczko ciesze sie ze wam ciasto smakowalo:tak:
kasiuleczka udanego pobytu w pl zycze
wiecej nie pamietam:zawstydzona/y:

Witam mamunie.
Dziekuje za zyczenia zdrowka.Dzis po wstaniu myslalam,ze jest troche lepiej,ale po kilku chwilach okazalo sie,ze jednak nie:-(Do tego ta pogoda bardzo niekorzystnie wplywa na moje dziecko,przechodzi dzis samego siebie,marudzi niemilosiernie a mnie brakuje cierpliwosci.Na szczescie teraz poszedl spac i miejmy nadzieje,ze obudzi sie z lepszym humorem.
Didi-zdrowka dla Ewuni.
Kasiuleczka udanych wakacji w Pl,myslalam ze dam rade wpasc przed Twoim wylotem,ale chorobsko pokrzyzowalo mi plany,wiec wpadne zobaczyc Twoje skarby po Twoim przylocie.
Tichonku pokaz co tam stworzyli Ci z wloskami,bo wszystkie ciekawe:-)Sama tez musze poszukac dobrego fryzjera,tylko teraz nie wiem kiedy

witam!

Ta pogoda :dry: No cóż, jesień..:baffled:
Wpadłam się przywitać i dać znać ze żyje ;-) choć lekko nie jest. Zawsze coś :baffled:, co zrobić :dry:
Moje dziecko właśnie zasypia.Na szczęście ostatnio w miarę normalnie - z reguły po 17tej już nie śpi. Choć nawet jak wstanie później,za 2h idzie spać na noc,wiec nie jest tak źle.

I ja zakupiłam te wodę do żelazka w SV.Rzeczywiście pachnie ładnie, choć jeszcze nie używałam.

gastone- spóźnione, ale najlepsze życzenia z okazji rocznicy!Gratuluje udanych zakupów :tak: Tobie lubiczanko również! Ktoś tam jeszcze zakupował,ale nie pamiętam kto :zawstydzona/y: aania z gliwa chyba ;-)
Ja tez bym chciała,ale u nas rachunki gonią rachunki a jeszcze auto się zrypało :angry:Standard. Zawsze jak odłożę jakieś siano,to się znajdzie niespodziewany wydatek. Szlag!:wściekła/y:
kasiuleczka25-milego pobytu w PL!
katrina - gratuluje ciąży!
wilwia,moniadan,didi i wszyscy potrzebujący - zdrówka :tak:
Aurelia
buziak Marcelkowi na 11cie miesięcy!
tichonek- dawaj foty :blink:
Vikamcia- sprawnej przeprowadzki :tak:

nadrabiałam ponad 10 stron i nie pamiętam co jeszcze chcialam :sorry2:

miłego dnia!

Ostatnia edycja:
Wilwia zdrówka :tak::tak:

mam pytanie do mam starszych dzieci.
Czy dajecie swoim pociechom kieszonkowe?
Na jakiej zasadzie?
Bo dziś się Antek mnie zapytał o kieszonkowe i szukam sposobu jak to zrobic,nie chcę dac i hulaj duszo piekła nie ma,jeden dzień i po kieszonkowym,a przez resztę miesiąca stękanie o każdą pierdołę.
Znalazłam ciekawe wpisy kilku mam,ale pytam jak to jest u was?
duża rodzina • Zobacz temat - Kieszonkowe dla dzieci, od kiedy, jak często i ile ???

Co prawda Antek ma skarbonkę,ale nie mam systemu na nią.

Ostatnia edycja:
Wilwia-oby Tobi dał Mamie na luz;)a o ile pamiętam Tichonek w niedzielę do fryzjera udarza....
AsieńkoM-no i tego się trzymam...nie wiem czy ten mój doktorek wogóle bierze pod uwagę,że Mika urodziła się malusia:/
Aureliamarcel-poprawy nastroju życzę:)
Anineczko-my dajemy dzieciom po 5,10e tygodniowo-zależnie od zachowania itp:)I choć na początku za każdym razem chcieli lecieć do sklepu my każemy im do skarbonki wrzucać,a potem radocha jak się coś więcej uzbiera(wczoraj dadzia sobie hulajnogę zakupiła:)))
Madbebe-no miałam o Cię się pytać;)))Ja tez zawsze jak grosz odłożę to ciach-wydatek,ale jak na razie(odpukać)żyjemy od wypłaty do wypłaty;)Ja dziś tę wodę wypróbuję-nie mam deski ,ale na ręczniku wyprasuję cuś;)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny kocmołucha chcecie zobaczyć?:-D:-D:-D
W następną niedzielę mam wizytę:tak:
Lubiczanko moim zdaniem 600 g miesięcznie to bardzo łądnie Dominisi idzie:tak:
Anineczko my tez mamy skarbonką Radkową ale bez systemu ale za to w szkole ma książeczkę oszczędnościową założoną i tam co wtorek sobie wpłaca siano-5,10E a jak byli dziadkowie to i 15E:-DAle Radek z tych dzieci co nic nie potrzebują:sorry2:On pieniędzy nie potrzebuje,w sklepach o nic nie prosi (zabawki,słodycze) a ubrania to go wcale już nie obchodzą:-D
Fajne "Rozmowy w toku się zaczynają",lecę oglądać:-)

Ostatnia edycja:
Do góry