reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Dziewczyny dzieci sa rozne.Czasem potrzebuja bardzo bliskosci rodzicow.Ja sie tam na przyklad strasznie nie upieram przy spaniu w swoim pokOju.
Moj Max od urodzenia spal sam, a od kiedy skonczyl 3,5 roku zaczely sie wycieczki, placze , leki nocne.Pozwolilismy by spal z tatusiem kiedy chce i mamy spokoj.Ja wole zeby spal spokojnie w nocy niz walczyc i upierac ze musi spac w swoim pokoju.on jest szczesliwy i my cala noc spimy.U mnie jest o tyle latwiej ze ja nie spie ze swoim J bo on strasznie chrapie, a Maxiowi to nue przeszkadza wiec spi z tata.Dodam jeszcze ze my wogole szajbnieci jestesmy bo ja spie z Hania, a moj J z Maxem i Zosia.A intymnosc dla siebie tez mamy bo jak dzieci zasypiaja, udajemy sie do 3 sypialni, ogladamy filmiki i spedzamy milo czas.Przyjdze czas ze dzieci bexa w lozkach i nie bedziemy musieli juz byc przy nich gdy zasypiaja.Jak narazie poswiecamy sie dzieciakom hehe Kurcze zreszta w sumie nie przeszkadza nam to specjalnie:-)
Biola wiec sproboj moze na pare dni wziasc do siebie malego na cala noc.Wiem ze to nie latwe ale moze przespi cala noc, chociaz odpocznie.

Ostatnia edycja:
reklama
Biola - Gratulacje!!!!! ja z byłym mężem tylko 14 lat.... i koniec, ale znaliśmy sie od szkoły średniej, może jakby od podstawówki... hihihi
(tyle lat z jednym facetem, toż to juz prawie kazirodztwo jak by to powiedział mój były sąsiad)

Tichonek - cala przyjemnosc po mojej stronie:-D ciesze sie ze nam sie udalo ubic biznes, a Mati taki slodziak i jaki duzyyyyy, Radek tez urosl strasznie:szok:
Margaritta- KOBIETKO DZIEKUJE ZA NAMIARY NA TE SPODNIE I KURTKE:tak:;-):-), wzielam bez zastanawiania:blink:
Katrina115- gratulacje , spokojnej ciazy zycze:tak:
Ja w trakcie pakowania do Pl, lecimy w czwartek, potem w piatek w nocy do Elablaga na wesele i wracamy w niedziele. Asia zostanie u mojej siostry, a my sami. Troche mi szkoda ze nie bedzie z nami ale z drugiej strony umeczenie i nie mamy nikogo w tamtych stronach, wiec jedno z nas skonczylo by wesele przed polnoca pewnie

witam wieczornie :tak:
Kasiuleczka milego pobytu w pl :tak:
Didi zdrowka dla Ewuni :tak:
Gosia B duzo miłosci z okazji rocznicy :tak:
Lubiczanka no co za uparciuch ten Gp :wściekła/y:sie doczepil :wściekła/y: Kochana Ty sie nie przejmuj gadaniem,no i mi sie wydaje ze dobrze przybiera :tak:
no i zycze Wam aby Mikusia szybciutko przybrała, coby ten Gp juz nie marudził ;-) u mnie zmywarka tez mebel, no i wole zmyc pod kranem bo zanim sie zapelni ten mebel to caly dzien przy naszej 2 :-p
ViKamcia sliczne dziewczynki ;-)
Biola no niestety nie pomoge :zawstydzona/y: duzo sily zycze :tak: ulala ale macie staz z mezem :blink: duzo milosci i kolejnych szczesliwych latek :-D
AsienkaM no dobrze ze przeszło Zuzi :tak: moze galaretka tak na nia zadzialala, mowilas wczoraj ze jadla pierwszy raz :sorry2:
Wilwia zdrowka zycze :tak:

jeszcze raz dziekuje w imieniu Marcelka :tak:
ja z moim w hallowen mam 8 lat :tak: ciekawe ile lat mnie jeszcze straszyc bedzie :-D:-D mam nadzieje ze jak najdluzej ;-)
milego wieczorku :tak:
AsienkaM wyslalam pw

Ostatnia edycja:
dzieki dziewczyny za mile slowa zaczne cos probowac robic z moim kacprem moze cosik pomoze;)
tak tak z R juz tyle lat i nadal motylki w brzuchach achhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh szkoda ze on w pracy ale chociaz pomaze:)))))
dobranoc :)

Aurelia a nam w hallowen stuknie 3 rocznica slubu;-):-D:-D:-Da w styczniu 10 lat jak jestesmy razem:szok:
AsienkoM jak napisalas o tym gimnazjum to spojrzalam dokladnie na Twoj nick i sie kapnelma ze my ten sam rocznik bedziemy....
Gastone fajnie brzmi...3 sypialnia;-):-Dtaki pokoj zwierzen...jak w Big braterze:-D;-)
Tichonku,Ania83 i reszat wy sie cxieszcie ze wasze dzieci jedza!!!!jakby nie jadly to dopiero bylby problem...ja mialam wlasnie taki problem z mlodym:baffled:
Nie jest to proste nakarmic 2miesieczne dziecko,jak mleka nie lubi...co mu wtedy dac?

zagladalam w ciagu dnia,ale jakos weny brak;-)

Dzien dobry ja dzis pierwsza i jesetm happy moj syn przespal noc:)))))))))))))))
ide szykowac synla do szkoly i jak myslicie jakas nagroda ze spal sam i sie nie budzil to bedzie dobrze,czy takie nagradzanie wplynie na niego dobrze????

reklama
Witam

Biola to co zrobilas, ze nocke przespal, a co do nagradzania za to, to nie pomoge bo nie wiem
Ewelcia a no tak;-), i nam w styczniu tez strzeli 10 lat jak jestesmy razem,
Aurelia moze i byc ta galaretka, wczoraj sie odgazowala i noc byla spokojna.

Sloneczko pieknie swieci, wiec po drzemce wybierzemy sie na spacerek:-). A noc chyba dosyc zimna byla bo w sypialni to cale okna mi zaparowaly:szok::wściekła/y:

Chorujacym zdrowia zycze.
Potem sie odezwe jeszcze, milego dnia

Do góry