reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

siemanko

Katrina ..Gratuluję kreseczek :)
Chorym dużym i małym życzę zdrowia

wpadłam się zameldować że żyje u mnie tak jak zawsze dzieci dzieci i dzieci codziennie jakieś dodatkowe jest i odpoczynku mało wiec tu czeto nie zaglądam d tego wszystkiego jeszcze Ewunia od wczoraj jakieś wielkie sr...nie po pachy ma a w nocy to już sama woda robiła ale za każdym razem musiała lądować pod prysznicem .. myszkę ma cala odparzona jakby wrzątkiem polana no masakra ..zal mi jej strasznie i jakby tego mało było pół nocy mi wymiotowała ehhh jak nie urok to...ale cóż trzeba być twardym
teraz śpi bidulka...zaniosłam ją do P niech teraz on czuwa... mam nadzieje że młoda pośpi

nic lecę szykować starsze dziecko do szkoły i ubrać się..

miłego dnia

sorki że tylko o sobie

reklama
Aloha.U nas dzisiaj strasznie ciemno, buro i szaro:-(
Dziewczynki sie bawia w chowanego w namiocie, piski i krzyki, ale to cudne jest ze one sie razem bawia:-) pominajac momenty i chwile grozy kiedy sie leja :-)

Lubiczanka ciagle mam przed oczami twoja Dominisie:-) Jest taka malusia myszka.Pomyslec ze moje byly mniejsze.. Ja nie moge patrzec na takie malusie dzieci bo zaraz mi sie chce kolejnego:-)

Hej

U nas tez dzisiaj szaro:-(. Zuzia siedzi i biszkopta szama;-). Noc mialysmy ciezsza, bo niunka co godzinke cos jekala i sie wiercila, a w tedy smoczek wsuwal sie pod plecy lub glowe i musialam wstawac i go wyciagac:dry:. No ale coz sie dziwic, zabek idzie a wczoraj troche nowych twarzy bylo wiec wrazen wiecej.
Gastone chwile kiedy dzieci ladnie sie bawia - bezcenne
Kasiuleczka Udanego pobytu w Polsce
Ewelcia nie przesadzaj, Zuzia tez potrafi rozki pokazac.:tak:

Milego dnia i wszystkim chorowitkom zdrowka zycze

Bry w szary i nudny poniedziałek
Aleście się przy niedzieli rozpisały:-D;-)
Kasiuleczko udanego pobytu, spokojnego lotu
AsienkoM mam plan odwiedzić Cię w tygodniu, ale jeszcze nie wiem kiedy. Anię Ci tylko przyprowadzam i już nie ma jak pogadać:-(, dziękuję, że tak super się nią zajmujesz, aż do domku nie chce wracać:rofl2:. W tę sobotę skończyłam dopiero o 15.20, mimo że lekcje kończę o 13.40,a le zawsze mamy staff meeting i dlatego M musi ją odbierać. Przyślesz mi zdjęcia naszych dziewczynek?. Oby Zuzi szybciutko ząbki wyszły

Witam

Didi oj to się macie,zdróweczka dla Ewci.
Mam nadzieję,ze szybko jej przejdzie. :tak::tak:

Ewelcia dzięki również za sobotkę,a to ciacho to po prostu wymiata :rofl2:

U nas za 2 dni otwierają Bootsa, o ludzie już się doczekac nie mogę :szok::-D
W końcu moja karta stałego klienta znowu będzie w użyciu :-D

Margaretta wstałaś?

Katrina to oficjalnie gratuluję,no już chyba można?
Super,no i zgodnie z życzeniem to życzę córeczki :rofl2:
Ja w czwartek mam wizytę w szpitalu,ciekawe ile waży ten mój łobuz,mam nadzieję,ze mi powiedzą na usg :tak:

Oho właśnie mnie kopie młodzieży,chyba mu śniadanie smakowało :tak:

Witam się:-)
Bez natchnienia dziś zupełnie:dry:
Katrina jak mąż na prezent zareagował?...Być może przeoczyłam:zawstydzona/y:
Ktoś pytał na co się będę szczepić...Na rózyczkę:tak:
I ja w sobotę miałam gości:-)Wiesienko dziękujemy za wizytę i delivery:-DAsia jest śliczna i nie mogę jak jej włoski wyjaśniały:szok:
W końcu się do fryzjera zapisałam,niedzielne popołudnie dla mnie:-)Już się doczekać nie mogę:-)
Aniaa może i my Was w końcu nawiedzimy?;-)

Witam
Ja dziś od 7 na nogach,zjadłam z mężulkiem śniadanko.Igorek wypił mleczko i zasnął.Teraz siedze i kawke pije.Pranie sie drugie kręci w pralce.Szkoda tylko że dziś na dworzu tak szaro.
Didi zdróweczka dla Ewci.
Kasiuleczko szczęśliwej podrózy i udanego pobytu w Polsce.
Asienko super że spotkanie Wam sie udało.
Tichonku a gdzie sie do fryzjera wybierasz,masz swojego.Jeśli można wiedzieć.
Miłego Dzionka.

Ostatnia edycja:
reklama
witam sie jeszcze z wyrka :-) mały śpi więc i ja nie wstaje :-D
asienka jak już ogarniesz u siebie to zapraszam do mnie bo też mam wrażenie, że jakiś huragan tu przeszedł, a ja mam lenia i sprzatać nie znoszę :-D
kasiuleczka baw się dobrze w Polandii. no i odpocznij :-D niech dziadkowie się dzieckiem nacieszą :-)

Do góry