reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

GLIWA no właśnie jakiś czas temu otwarto u nas polski salon kosmetyczny,solarium i fryzjera.Jeszcze tam nie byłam ale o fryzjerze same świetne opinie słyszałam,moje koleżanki zachwycone,w necie laski w samych superlatywach o nim się wypowiadają więc ryzykuję,idę i ja:-DMam nadzieję,że też będę zachwycona jego rączkami;-):-D:-D
Aniaa bo u nas nie tak łatwo się gdzieś wybrać:no:P całe tygodnie pracuje,często tylko niedziele ma wolne i niestety wtedy musimy zrobić zakupy na cały tydzień i się po prostu nie wyrabiamy:zawstydzona/y:

reklama
witam :-)
u nas szaro :confused2:
ja nietomna dzisiaj jakos, chyba przez ta pogode :crazy:
a moje dziecie dzis jeczaco-marudzace i wszystko na nie :angry: bawic sie nie chce, jesc nie chce :crazy: ehhh dluuuugi dzien bedzie :-D

za to Wam zycze milego dnia :tak:
pozniej poczytam co u Was :tak:

dziendobry
weekend szybko zlecial na sportowo

barmanko a nio bo moja niespelniona dusza sportowca sie domaga :tak: a lyzwiarstwo figurowe tez uwielbiam ;-);-)

didi zdroweczka dla ewuni

kasiuleczka spokojnego lotu i udanego pobytu

tichonek to zycze zebys byla zadowolona z efektu

u mnie kolejny dzien szukania i wirtualnego rozgladania sie .....

do pozniej

Witam
GosiaB-Maluszkowi cmok na 9miesiączków,a w Waszą rocznicę slubu samych radosnych i przepełnionych miłoscią i szacunkiem dni:)
Aureliamarcel_marcelkowi na 11miesiączków również cmokaaas:*
Tichonek-ale Ci zazdroszczę:(((Ja swoją fryzjerkę próbuje złapać od 3tygodni-i nie wiem gdzie ja wcieło:((
Ewelcia-wczoraj znów po sklepach się szlajałam-w heatonsie są te kombinezonki-tzn kombinezon na szelkach i kurteczka-za 10e:)))
Aaniu-no też zakupki głównie dziecięce...Już nie pamiętam kiedy dla siebie coś wynalazłam-a muszę,bo ciuchy sprzed ciąży wciąż przyciasne,a z czasó ciąży za duże(całe szczęście).;..i w szafie pusto i biednie;)
Gastone-a cóż ja mogę o Twoich trzech Aniołkach napisać-tacy grzeczni...nie to co moje-marudzące,wiercące się...zgroza...a pisałam już,że jestes moim ulubionym sprzedającym:))))))Jak nie,to piszę-JESTEŚ THE BEST!!!Uwielbiam robić z Tobą interesy;)
Didi-biedna Ewunia...wyobrażam sobie jak się nacierpi-ale oby jej przeszło migiem:)
Kasiuleczko-spokojnej podróży i wspaniałego wypoczynku(albo nie wypoczywaj-tylko wazonik dla Margaritty rób,coby Cie nie męczyła...a ja z Nią,bo ędę walczyć o to,co się jej spodobało;))))
MY też zapraszamy-w przyszłą niedzielę siedzimy w domku-kto chętny?????????????????????????????????
No byłam z Mikusią u GP na ważeniu i przybrała150g...Czyli ma 4kg:)Ale mojemu GP to za mało i kazał ja częściej przystawiać-a niech się zbuja...Wkurzyłam się znowu,bo przecież to wychodzi ok 700g miesięcznie-to chyba nie tak mało?W dodatku naprawdę Domisia nie jest ani marudząca ani jecząca czy niezadowolona:(((

Tichonek wwiem wiem jak to jest u nas na tyle jest dobrze ze J ma na zmiany i ma wolne w tyg a weekend wolny ma co trzeci,
Daj znac z nowym image :-D

Lubiczanko dobrze ze corcia przybiera a gadaniem GP sie nie przejmuj

AureliaAsienka u mnie to samo Nacia od rana dokazuje ale to chyab tez przez pogode bo ja tez jakos rozdrazniona jestem

Uciekam w koncu tzreba wziasc sie za obiad,J za 2 godziny bedzie a ja w proszku

reklama
asienka M asienka r
śliczne dziewczyny a Ania to czyta mamusia :-)
maMaya czy tam w Navan macie dobrą polską fryzjerkę;-)bo tak słyszałam :-p
wilwia zdrówka dla was
wilwia mi lekarz nie kazał lemsip brać :no: powiedział ze paracetamol tylko i do ssania strepsils na czerwone migdały
ale możesz się leczyć domowymi sposobami.. mleko , czosnek , miód, cytrynka... amol... itp ;-)
ewelcia to faktycznie pospałaś
gastone włańśie miałam Ci pisać że w next jest śliczna kurteczka..chcę ją dla Vi kupić nie wiem czy na to samo patrzyłaś za chyba 48 e taka kawowa ze złotą niteczką w sumie to jakby płaszczyk;-) jak nie znajdę nic innego to ją kupię :-)
wszystkiego naj na rocznicę :-)
moniadan zdrówka dla dzieci

a ja ważyłam ostatnio Emmę i ma już 8.5kg :-) klocus mały hehe
tu dziewczynki :-)
Zobacz załącznik 391860

od jutra nie mam neta więc pewnie nie będę zaglądać chyba ze pójdę do kogoś :-p

mam tez pytanko czy któraś z okolić Ennis , Limerick będzie na dniach w Tuam??
mam do odebrania ksiązki u chocolate a nie mam jak bo przeprowadzka.. jakby ktoś za mnie odebrał a ja bym później odebrała... są chętni??:zawstydzona/y:

Do góry