Witam
GosiaB-Maluszkowi cmok na 9miesiączków,a w Waszą rocznicę slubu samych radosnych i przepełnionych miłoscią i szacunkiem dni
Aureliamarcel_marcelkowi na 11miesiączków również cmokaaas:*
Tichonek-ale Ci zazdroszczę
((Ja swoją fryzjerkę próbuje złapać od 3tygodni-i nie wiem gdzie ja wcieło
(
Ewelcia-wczoraj znów po sklepach się szlajałam-w heatonsie są te kombinezonki-tzn kombinezon na szelkach i kurteczka-za 10e
))
Aaniu-no też zakupki głównie dziecięce...Już nie pamiętam kiedy dla siebie coś wynalazłam-a muszę,bo ciuchy sprzed ciąży wciąż przyciasne,a z czasó ciąży za duże(całe szczęście).;..i w szafie pusto i biednie
Gastone-a cóż ja mogę o Twoich trzech Aniołkach napisać-tacy grzeczni...nie to co moje-marudzące,wiercące się...zgroza...a pisałam już,że jestes moim ulubionym sprzedającym
)))))Jak nie,to piszę-JESTEŚ THE BEST!!!Uwielbiam robić z Tobą interesy
Didi-biedna Ewunia...wyobrażam sobie jak się nacierpi-ale oby jej przeszło migiem
Kasiuleczko-spokojnej podróży i wspaniałego wypoczynku(albo nie wypoczywaj-tylko wazonik dla
Margaritty rób,coby Cie nie męczyła...a ja z Nią,bo ędę walczyć o to,co się jej spodobało
)))
MY też zapraszamy-w przyszłą niedzielę siedzimy w domku-kto chętny?????????????????????????????????
No byłam z Mikusią u GP na ważeniu i przybrała150g...Czyli ma 4kg
Ale mojemu GP to za mało i kazał ja częściej przystawiać-a niech się zbuja...Wkurzyłam się znowu,bo przecież to wychodzi ok 700g miesięcznie-to chyba nie tak mało?W dodatku naprawdę Domisia nie jest ani marudząca ani jecząca czy niezadowolona
((