reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Ja tez sie ciesze, że impreza sie podobała, ja byłabym bardziej zadowolona, gdyby mój mąż nie zaliczył tak szybko "zjazdu do boksu".
Ale tak poza tym to OK. Zmykam do łóżeczka, muszę odespać te 2 dni. Dobrej nocki.

Witam wieczornie

Widze ze dzis dzien spotkan :-)

Barmanko to w takim raziemozemy sie umowic na ktorys weekend :tak:moj J w przyszly pracuje na druga zmiane ale kolejny ma wolny takze zapraszam jesli Wam pasuje
Marcysiatak tak drineczki :tak:daly o sobie znac na szczescie bol glowy przeszedl

Gastone dobrze ze zakupy sie udaly :tak:Najlepszego z okazji rocznicy

AsienkaAurelia fajnie ze spotaknie Wam sie udalo :tak:
Gosia buziak dla smyka

Wilwia Moniadanzdrowka

Lubiczanko co dobrego kupilas ;-)ja tez dzis dziewczynki troszke obkupilam i sie ciesze jak dziecko:-D sobie nic bo nic sie nie rzucilo w oczy

Uciekam padnieta jestem
Spokojnej nocki

to ja pewnie bym musiała z 3 godzinki :-D bo z tego co zauważyłam to z moich okolic nikogo chyba nie ma.
ale zapraszam zapraszam. możecie pozwiedzać kerry i mnie odwiedzić :-D

Asienko ciesze sie ze ciacho Ci smakowalo...jutro wstawie przepis,bo dzis juz spiaca jestem...
Fajna z was rodzinka:)
Sluchajcie,nie moglam sie napatrzec na Zuzie,Asia ja posadzila,a ona siedziala jak zaczarowana,dawala jej zupke a ona tylko buzke otwierala i jadla....:szok:nie plula,nie uciekala...bylam pod wrazeniem.
Szymka to ja pasami zapinalam zeby mi nie zwial:sorry:
Aurelia dziekujemy za goscine,serniczek byl pyyyszny:tak:z woda czy bez,zapraszamy:)
GosiaB calusek dla Miki na te 9 miesiecy:)

hejka
My juz spakowane, jutro tylko drobiazgi dorzuce i lecimy do Polandii.
Odpoczne troszke od gotowania obiadków:-D a wnuczka niech dziadków troszke pomaltretuje:-D GADANIEM:-D bo mi juz glowa peka:-D
Fajno ze zakupki Wam sie udaly dla pociech ja moze cos w Pl upoluje szczegolnie jakies kozaczki dla mlodej.
Katrina gratuluje kreseczek.
Wilwia ,Moniadan zdrowka
Gastone wszystkiegoio najlepszego z okazji rocznicy i duzoooo milosci.
Asienki M i R ale wasze córcie fajnusie i jak super sie ze sobá bawiá.
"baj baj"

reklama
ja na momenta tylko

kasiuleczka
do Ciebie w sumie :cool2: dziś na obiad miałam kotleciki z Twojego przepisu- baardzo smaczne się okazały. Ale nic to- ja mam inny temat do Ciebie. Zacznij sprzedawać te swoje "wyroby " plissss:sorry: w butelkach sie "zakochałam" :zawstydzona/y: ta z tymi calującymi się aniołkami zwycięzyla- ja muszę ją mieć :sorry: nie wiem jak i kiedy ,ale nei dam Ci zyc :confused2::-D poki co baw się w polandii i korzystaj z wolnego czasu i poki co jeszcze słonka,ale jak tylko wrócisz.... nie podaruje :-p;-)

katrina
i ja gratuluję zaczątku nowego zycia w Tobie ;-)

a wam dziewczynki zazdraszczam spotkanka :-p i ciesze sie ze takowe bywają:tak:

gastone
dla Was mnóstwa miłości, szacunki i spełnienia na następne lata :*:*

nie wstanę rano no:eek:

cya

Do góry