reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

DZiewczyny ja z takim szybkim pytaniem,czy oprocz paracetamolu moge cos wziasc na te chorobsko.Juz nie wyrabiam,chyba nigdy tak sie nie czulam...
mi zawsze Lensip pomaga. Ale teraz przelukałam skład i każdy rodzaj Lensipa oprócz paracetamolu ma coś jeszcze i nie wiem czy ten dodatkowy składnik można zażywać jak się jest w ciąży.

reklama
Wilwia-ale Cie wzielo,moze lepiej do lekarza idz jutro jak tak zle sie czujesz. Chyba zostaja Ci tylko domowe metody jak herbatka z sokiem z malin:sorry:i witaminka C. Oj kuruj sie, kuruj, ze tez na sam koniec Ci sie przyplatalo przeziebienie.Zdrowka Kochana :tak: na kawke zapraszam jak najbardziej jak sie lepiej poczujesz:-)
Dopiero wrocilismy z plazy,jeszcze o plac zabaw zachaczylismy wiec chlopcy zadowoleni i daj zyc w domku :-D Wlasnie na szybko cos do jedzonka kombinuje, bo glodomorki sie domagaja;-)

Ufff ja padnieta jak szczur.Zakupy dzis wieksze ale udane.Nalazilam sie straasznie.Szukalam ladnych kurtek dla dziewczyn, a zwazywszy ze mam je dwie wiec cena podwojna.Zlazilam wszystko, nexty, HM i inne.I juz zrezygnowalam.Nic ladnego, wszystko wsiowe.W next byla kurteczka, sliczna ale nie dam prawie 50 euro x2 .. W dodatku jeszcze buciki pierwsze musialam kupic.No mysle wejde to tesco.A tam sliczne i tylko dwie kurteczki i to w rozmiarze na dziewczynki! Za cene 14 euro za sztuke juppi.Strasznie happy jestem bo zlazilam sie masakrycznie.No i do tego kolejna niespodzianka, w mothercare dwiecpary bucikow w rozmiarze 19 :-) suuuper.
Wyplukalam sie z kasy bo jeszcze Maxowi kurtke 3 pary spodni .. Itd nievliczac rajstop dla dziewczyn hehe chyba z20 par( ja mam *******ca na punkcie rajstop i czapek)

Aa no i zapomnielismy dzis o kolacji rocznicowej(7) hehe obydwoje:-)
Jutro trzeba cos zorganizowac:-)

Ostatnia edycja:
hey
u nas tez chorobowo :-(
kaszel, katar Eryk i Emma w sumie juz lepiej, dzis nawet byliśmy z Erykiem w kinie
na Smerfach, polecam, super bajka!!!!
najgorzej M sie czuje, a ja mam wrażenie ze mam w domu troje dzieci :baffled:

wilwia, zdrowka zycze, moze zadzwoń do gp i zapytaj co moglabys wziac

katrina, gratuluje!!! :-)

Witajcie, minął ten weekend w iście ekspresowym tempie. Jestem zmęczona, ale zadowolona (bo mąż zadowolony z imprezki), to mnie cieszy. Narobiłam sie, ale warto było. Jeszcze z godzinkę i mała pójdzie lulu, to ja może tez sie wślizgnę pod kołderkę.

Gastone-dobrze,że znalazłas wszystko czego szukałaś-a Wam na rocznicę wszystkiego najwspanialszego-i miłości przeogromnej:)
Katrina-fajnie,że mąż zadowolony,Dobrze,kiedy facet docenia wysiłki swej Pani;)
Kamcia-wybawcie się,a co:)
Ewelcia-aleś pospała:)))))
zdrówka wszystkim chorowitkom!!!!
My też dziś zakupki zaliczyliśmy-jestem mega zadowolona:)))
Spokojnej nocki Wam:)

Wilwia na przeziebienie dobrze wziąść polopiryne na noc.
Gastone dużo miłości Wam zycze w Rocznice Ślubu.
Katrina to super że mąż zadowolony z imprezki.
Moniadan zdróweczka Wam życze,
A my dziś po zakupkach,jestem happy kupiliśmy pare rzeczy dla swojego Skarba.Niedziela mineła fajnie wspólnie z Aniaa83 i jej familia.:-):tak:.
Do jutra.

Ostatnia edycja:
Hejka

Gastone super ze zakupy udane i wszystkiego naj z okazji rocznicy, milosci wiele
Wilwia, Moniadan Zdroweczka
Katrina swietnie, ze impreza udana

Aurelia milo bylo Was poznac, dziekujemy za goscine, sernik mniam mniam i zapraszamy do nas na kolejne spotkano:tak:. Marcel fajny chlopaczek i jaki pyzaciuszek:-).
Ewelcia ciacho bylo pyszne az zjadlam 2 kawalki:-), a musze dbac o linie i co, na zla droge mnie sprowadzasz:eek:. Szymon tez fajny chlopak, a jakie buziaki na odchodne przesylal:-D:tak:. Rowniez zapraszamy do nas na wizyte:tak:.

wilwia no więc najlepiej paracetamol i nic więcej nie kombinować. do tego możesz tylko się wzmacniać witaminą c. gorąca herbatka z cytryną, wcinać czosnek i przejdzie. ja jak w ciąży zachorowałam to tak się leczyłam i szybko przeszło. a pociłam się jak głupek - kilka razy w nocy się przebierałam, ale rano było lepiej

reklama
Do góry