reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

hejka niedzielnie:-) lo matko ale mnie dzis wszystko boli, masakra jaka zastana jestem wszystkie miesnie czuje. Szkoda, ze na basen tak daleko mam bo bym czesciej jezdzila:no:

Glowa jakas ciezka ehhhh

czyzby drineczki daly rade??:huh: zapodaj aspirynke;-)
barmanko-my dzis tez bez planow :frown: a chetnie bym gdzies doopsko ruszyla:tak:

reklama
Hejoo, witam się niedzielnie

Asienka M, fajnie te Wasze bąble wyglądają :tak:

Ewelcia, a jakie ciacho robisz na spotkanie u Aurelii?

Aniaa, my w tyg niestety odpadamy z wizytami u kogoś :-( Mężowy pracuje zawsze na popołudnia. Mamy tylko niedziele, i czasem jakiś dzień w tyg (ale z tym to różnie i tez nie zawsze). Dzięki za zaproszenie :tak:

Lubiczanka, pamiętam że pytałaś jak pracuje. Pracuje pn, wt, śr. Mi w sumie bez różnicy w jakich dniach pracuje.. Ale muszę wziąść "poprawkę" na mojego mężowego, i ze względu na niego właśnie te dni są dla nas najlepsze.

Witam:-)
Widze,ze dzis spotkanka sie szykuja,tez bym wybyla z domu,ale chorobsko mnie rozlozylo calkowicie.W ciagu 2 dni zaatakowalo mnie masakryczne przeziebienie,ledwo dycham.I nie wiem skad.JA praktycznie wogole nie choruje a tu jeszcze na sama koncowke ciazy takie cos:-(Mielismy isc na urodzinki,chcialam zeby Tobi pobawil sie z dziecmi ale jestem uwieziona:-(
Marcysia dziekuje za zaproszenie.Chetnie napilabym sie tej kawki z ekspresu.Jak tylko sie wykuruje i jeszcze nie rozpakuje to wpadne:-D
AsienkoM sliczne dwie ksiezniczki i faktycznie wygladaja jak siostrzyczki
Uciekam narazie bo czuje sie fatalnie,dobrze ze K dzis tylko 3 godziny w pracy.

Witam
Wczoraj z koleżanką sie wytańczyłyśmy, teraz po śniadanku idziemy na spacer do miasta:)
Miłego dnia
Jak zrobie zdjęcie syropów do wkleje

witam się i zmykam. młody padł a ja mam sporo rzeczy do zrobienia. strasznie wkurzył mnie wczoraj mój kuzyn bo on nie ma zielonego pojęcia jak to jest mieć dziecko i jak mlody ryczy i musimy się nim zająć, zmieniając nawet plan na obecną chwilą to on uważa, że dziecko nami rządzi. uklada do tego swoją historię i pewnie wszystkim opowiada, że tak się małemu dajemy i robi z nas nie wiadomo kogo. z jednej strony mam to gdzieś, ale nie mam ochoty słuchać glupich komentarzy.
a ja dziecka płaczącego nie zostawię. zwłaszcza, że on do płaczliwych nie należy i jak już ryczy to nie bez powodu... ach jak będę miała więcej czasu to wam streszczę wczorajszą sytuacje, ale chodzę dzisiaj wkurzona na maksa. dobrze, że mieszka dosyć daleko i rzadko się widujemy bo docinek mam dosyć.
no to się pożaliłam :-D

reklama
Do góry