reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
AsienkoM ale slodko razem sie bawia:-);-):tak:

Ewelcia golnij sobie lampeczke czerwonego winka :tak:

I teraz kombinuje do kogo by na chałupki pójść :rofl2:
pilam cos innego niz winko...PIWKO:-D:-D:-D;-)
a na chalupki to Aurelia zaprasza...moze wpadniesz jutro do niej...ja biore pyszne ciasto...zaraz Anineczka pewnie wpadnie to potwierdzi...no i AsienkaM moze bedzie...
Aurelia gdzie Ty jestes bo ja Ci tu gosci na jutro zapraszam:-p:zawstydzona/y::-D:-D:-D...
AsienkoM bedziecie jutro u Aurelii?

Ewelcia-bym Ci coś na poprawę nastroju poleciła,ale skoro @jest,to przemilcze;))))
...
dobry kon to i po blocie pojdzie...:-p

Anineczko dzieki za odwiedzinki:)

AsienkoM ale slodko razem sie bawia:-);-):tak:

pilam cos innego niz winko...PIWKO:-D:-D:-D;-)
a na chalupki to Aurelia zaprasza...moze wpadniesz jutro do niej...ja biore pyszne ciasto...zaraz Anineczka pewnie wpadnie to potwierdzi...no i AsienkaM moze bedzie...
Aurelia gdzie Ty jestes bo ja Ci tu gosci na jutro zapraszam:-p:zawstydzona/y::-D:-D:-D...
AsienkoM bedziecie jutro u Aurelii?

dobry kon to i po blocie pojdzie...:-p

Anineczko dzieki za odwiedzinki:)

Jak to mowia "Dobry marynarz i po czerwonym morzu poplynie"

A wracajac do wizyty u Aureli to chyba nas nie bedzie bo nie jedziemy do Athy bo bratanek chory. Tak na wszelki wypadek napiszcie na ktora sie zbieracie i Aurelia wyslij mi wiadomosc z adresem

hejka:-)
AsienkaM-jakie dwa slodziaczki:-) widac, ze lubia sie razem bawic:tak:
AsienkaR-jak minal dzionek w szkole??dzieci grzeczne czy juz probuja na glowe wejsc:rofl2:
udanego spotkanka;-) Szkoda, ze tak daleko mieszkacie bo tez bym sie przylaczyla z moimi urwisami:laugh2:a tak to czeka nas nudny dzien a raczej leniwy.
Dzis wybylismy rodzinnie na basen,mlodzi poszaleli i dopiero jak glod poczuli tj po ok 2 godz to chcieli juz wracac. Wieczorek tez minal fajnie bo siorka wpadla na kawke,wiec bylo milutko:happy:
Kamcia- pliska zarzuc jakas fotka tych syropow, moze w jakims innym sklepie znajde:eek:
lece do wyrka,moze jeszcze troche poczytam :) Spokojnej nocki :)

helloŁ:-D
jestem jestem :-D
Ewelcia zapraszaj :-D nie ma problemu :-D
barmanka zapraszam :tak:
Asienka wpadaj tez :tak:
moze jeszcze ktos wpadnie ;-)Anineczka Ty blisko mieszkasz :-D

jak kto chce adres pisac ;-)

od nas dopiero znajomi wyszli, milo bylo :tak:
tylko dzieciaki mi kompa przestawili ze mam teraz wszystko duze :eek:
i dziwnie sie pisze :eek:

dobranoc :-)

Witam:-)Ja już od 8 nie śpie,ale ogolnie wyspana jestem.Igorek wypił mleczki i teraz sobie leży z tata.:tak: Wczoraj wieczorek fajnie spedzilismy u Aniaa83,wypilismy drineczki sobie.Miło było.
A dzis sie wybieramy wspolnie do Centrum Handlowego tu u Nas.Zobaczymy co tam maja ciekawego.
Aurelia to bedziesz miała dziś wesoło-fajnie.
AsienkoM dziewczynki wyglądaja jak siostrzyczki:-)widać ze sie bardzo lubia bawić ze soba.
Miłej niedzieli Kobietki.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam niedzielnie

Aniaa, no właśnie chyba nie pojedziemy, miał być taki "rodzinny wypad", no i córka koleżanki się rozchorowała i doopa zbita. No nic, może w następną niedziele. Tyle tylko że teraz nie mamy planów na niedziele :eek: I teraz kombinuje do kogo by na chałupki pójść :rofl2:
Szkoda ze wypad Wam sie nie udal,bym Cie zaprosila do nas ale my dzis wybawamy jak J wroci z pracy,ale jak Ci pasuje w tyg np sroda czwartek akurat moj J ma wolne to zapraszam

Glowa jakas ciezka ehhhh

Milego dnia zycze

Do góry