reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witajcie sobotnio,

Dziś znów test zrobiłam, i kreska była dość słaba (jak poprzednio), ale juz nie znika, więc chyba sie udało...!!!!!
Miłego dnia Wam życze i zmykam do garów, bo dzis goscie urodzinowi przychodzą, to czasu brak.

Miłego dnia Wam zyczę.

reklama
katrina nio to gratuluje kreseczki :)

ania83 dziekuje Ci bardzo kochana napewno sie odezwe :) najprawdopodobniej w czwartek jedziemy sie rozejrzec i napewno do balgriggan zajedziemy zobaczyc czy lokalizacja by nam pasowala bo sami niewiem nic Nigdy w tamtych rejonach nie bylismy (poza lotniskiem hihi)

gliwa to dobrze ze spokojna okolica Zalezy nam na tym i patrzylam na dafcie to ceny tez calkiem calkiem:)

no nic spadam przed tv bo u mnie znow swieto bo polfinal ME wiec do pozniej :)

Katrina gratulacje!!!
Barmankojak glowa?kiedy wybieracie sie do auqaparku?
Ewelcia nie zlosc sie tak :tak:

Ja mieszkanko posprzatalam ,obiadek zjedzony teraz odpoczywam sobie, na spacerek nie pojdziemy bo pada ehhh z ta pogoda

Jednak wyprałam pościelówkę :sorry: zdążyłam zebrać z suszarki zanim się deszcze rozpadał :tak: I jeszcze sałateczke warzywną ukręciłam. Mężowy okna pomył:eek: dostał jebki że tylko tvn turbo ogląda to się wziął do roboty :-D
Jeszcze w planach mam umycie lodówki, bo jakiś "ćwok" nie domknął jej na noc i wszystko teraz pływa.. W sumie to powinnam focha walnąć i powiedzieć owemu ćwokowi żeby sam umył tą lodówką :wściekła/y:
Głowa mnie już nie boli, kurcze nie wiem czemu wczoraj prawie cały dzień mnie trzymało...

Anineczka, to właśnie chyba po tym paracetamolu taki sen miałam :-D:-D

Ewelcia golnij sobie lampeczke czerwonego winka :tak:

Katrina, gratuluje kreseczek na teście! :tak::tak:

Dzindusia, oj Ty to masz z tym sportem :-D mnie nudzi oglądanie w tv takich rzeczy :confused2: jedynie co lubię to jazde figurową na lodzi :tak:

Aniaa, no właśnie chyba nie pojedziemy, miał być taki "rodzinny wypad", no i córka koleżanki się rozchorowała i doopa zbita. No nic, może w następną niedziele. Tyle tylko że teraz nie mamy planów na niedziele :eek: I teraz kombinuje do kogo by na chałupki pójść :rofl2:

Asieńko-dziewczynki jak siostrzyczki:)))
Ewelcia-bym Ci coś na poprawę nastroju poleciła,ale skoro @jest,to przemilcze;))))
Barmanka-ja też jazdę na lodzie uwieeeelbiam:)Mogłabym się tak w nich wgapiać cały dzień:)))
Katrina+a czyje to urodzinki...Twoje...Jak tak to najlepsze zyczenia
A my po zakupkach,dAWID WNIEBOWZIETY,BO KUPILIŚMY MU POSCIEL W DINOZAURY(A TO TAKI GADZI MANIAK;)),teraz J z trójką Starszych do cyrku pojechal a ja z Mikusia siedzimy...

Heja
Ja po pracy wysprzątałam chate, obiadek zjedzony, Wieczorem moja best friend przylatuje na ponad tydzień:))) Także będzimy śmigać po Galway:))
Katrina gratuluje kreseczek.
Co do syropów to kupowałam w Musgrave na tuam rd. Są smaki wanilia, czekolada, orzech , irish cream, mieta do wyboru do koloru. Tylko tam trzeba mieć karte lub kogos znajomego zeby robić zakupy.
Miłego weekendu

reklama
sorry, że dopiero teraz odpowiadam, ale czasu nie miałam, wiecie pewnie jak to jest :), mieszkam na totalnym zadupiu, przy Kells, Kells jest niedaleko Navan :)

Do góry