reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

z tego co wyczytałam to jest radiówka tak???

Tichonku,GosiuB,Asienko dziękuje bardzo:tak:.To teraz już wiem i sie nie bede martwić tą szczepionka.
Mamaya Witaj.A gdzie ty mieszkasz?Długo już jesteś w Irlandii?
Dzis mój mały markotny coś,nasmarowałam mu teraz główke oliwka bo ma ciemieniuche.Mam nadzieje ze szybko mu to zejdzie.
moje córki nie miały ciemieniuchy ale musisz smarować oliwką porządnie i wyczestywać szczotką dla dzieci z miekkim włosiem jadąc pod włos czyli od czoła w tył głowy
najlepiej po kąpieli kiedy ciemieniucha jest miękka.:tak: mocno jej w tej wodzie wymocz główke, polewaj wodą :tak: a później łatwo zejdzie rób tak kilka dni i będzie po sprawie

widziałam raz irlandzkie dziecko co miało ciemieniuchę (dokładnie na całej głowie!!! )
Aureliamarcel W niedziele moze bedziemy w Athy bo pojedziemy do brata mojego P. Zuzia nie nawidzi czapek i opasek. chcialam zeby nosila opaske bo jej uszu zaczynaja odstawac a to dlatego ze jak jej zeby dokuczaja to ciagnie sie za nie.

O zapomnialam sie przywitac wiec WITAJCIE
myslę że opaska nie pomoże w odstającyh uszkach..
no i tak przy okazji to nie zauważyłam żeby Zuzi odstawały..:tak:
zawsze troszkę muszą odstawać uszka

a my wczoraj wkońcu przebiliśmy Emci uszy .. nie wiem z Vi problemu nie było i przebiliśmy jak miała 3 msc
a Emmie .. musieliśmy poczekać do szczepienia na 4 msc i odczekać jeszcze 2 tyg po szczepieniu bo nie chcieli wcześńiej przebić..
bez sensu...:sorry:
mała nie płakała i aż się babki zdziwiły e dziecko się cieszy zamiast płakać hehe
dop[iero chwilę zapłakała jak przetarły jej uszy watką ze spirytusem (pewnie ją zazczypało) i po sekundzie znów się śmiała :-)

reklama
Witam

dziendobry
pol nocy nie spalam , caly czas mysle czy to wszystko wypali i bedziemy sie przenosic czy nie....... bardzo bysmy chcieli ale zobaczymy

gliwa, ania83 dzieki za opinie Wlasnie patrzylam tez i na ballbrigan A to nie jest daleko ?? tzn jak sie na mape patrzy to sie wydaje ze daleko do lotniska i wogule..... Ale to moze zludzenie tylko
i fakt ceny domkow sa bardziej przyjazne..... a powiedzcie ktore osiedla sa najprzyjazniejsze Nio wiecie cisza spokoj.... :)

w tygodniu jedziemy sie ''rozejrzec'' zobaczymy jak to wszystko tam wyglada i bedziemy czekac

trzymajcie kciuki za nasze powodzenie

a tak pozatym to pogoda do du.... wiec i humor nieciekawy

a powiedzcie mi pogoda w dublinie lepsza niz u nas chyba tak na przestrzeni roku??

milego dnia wszystkim

Do lotniska nie jest daleko moj J codziennie jezdzi do pracy na lotnisko.
Pogoda jak to w Ie rozna
Lepszego humoru zycze i jak masz jakies pytania to pisz:tak:

Narazie zmykam bo moj glodomorek sie obudzil

Milego dnia zycze

Dzindusia-trzymamy kciuki w takim razie:)))
Barmanka-a jak dzis głowa?noooo-KW się po nocy śni.....grrrrr
Vikamcia-nie wiem czy nie pomoże...Moja Mama najstarszemu bratu przyklejała(buahahahahaha) uszy do głowy(a był plastuś prawdziwy)i teraz piekne uszy ma:)

witam :-)
Lubiczanka napewno skorzystam ;-) dziekuje :tak:
AsienkaM no to jak bedziecie to zapraszam :tak: bedzie tez Ewelcia :tak:
barmanka ale masz sny :-D i jak było?? :-D mam nadzieje ze bol minał :tak:
dzindusia trzymam kciuki ;-)
ViKamcia buziak dla corci :tak: dzielna dziewczyna ;-)
Ewelcia nie ma za co ;-) ja kupilam sobie na razie jedna na probe, jak bedzie ok to pojade po wiecej :-D

dobra ide co porobic bo faceci na dworze a ja przed kompem siedze zamiast sprzatac :eek::-D
narazie dziewczynki, milego dnia :tak:

Aloha:-) Dziewczynki spia a ja leze i leniu****e:-)
J pojechal po zakupy , klienci dzis zdjecia odwolali wiec dzis robimy sobie leniwy dzien:-)
Milego weekendu:-)

hejooo!!!
Barmanko:szok::-D:-D:-Djakie Ty masz sny!jak tam glowka dzis???
Gastone to odpoczywaj!

znow szaro,buro i ponuro za oknem..:baffled:
mlody nie chce nic jesc:baffled:...dostalam @ i wszystko mnie zlosci...bez kija nie podchodz:rofl2:

Witam.
Dzis dosyć pospalismy:-)obudziliśmy sie po 9.Śniadanko właśnie koncze i zaraz trzeba sie ubrać bo jeszcze w pizamie chodze.Igorek własnie zasnął.
Dzindusia do lotniska blisko jest.:tak:Ogólnie Balbriggan to spokojna miejscowość.
Barmanko jakie ty masz sny:-D
Miłego Dzionka Dziewczyny.

Witam

A u nas słonecznie i cieplutko :-)

Właśnie posprzątałam chatkę i landlord miał przyjechac,no i nie przyjedzie...jutro :baffled:

Ewelcia aż strach do Ciebie jechac :szok::-D

Barmanko ale że Kuba? Nie no lubię jego humor,ale jakoś nie wyobrażam go sobie rozebranego...hmmm :-D:eek:
Jakie tablety brałaś,może to one powodują takie sny? :rofl2:

Ja też słyszałam,że opaski mogą przyklepac uszka :tak:

dobra,idę sobie kawkę zrobic :tak:

reklama
Do góry