reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

witam wieczornie :-)
kompletnie nie wiem co u Was wiec narazie sie nie odniose do postow :sorry:
zakupilam se dzis wode do prasowania i mam motywacje coby sie wziasc w koncu za jakas robote :-pale to jutro :-D:rofl2:
maly troszke daje popalic, zaczyna chodzic przy scianie wiec nawet nie mam mozliwosci aby do Was zajrzec :crazy:
bylismy dzis na zakupkach i maly nawet sie przekonal do nowego fotelika, juz tak nie marudzil wiec jest ok :tak:
a oto moje male szczescie w swoim foteliku:
2011-09-16 19.02.45.jpg

to ide poczytac co u was ;-)
milego wieczorku :tak:

reklama
Witam wieczornie

naskorbalyscie niezle :szok:

Dzindusia a ja Ci polece Balbriggan :tak: spokojne miasteczko,centrum handlowe jest,polska szkola jest,dwa polskie sklepy, place zabaw sa do loniska niedaleko,sporo Polakow mieszka a i ceny domkow nie sa takie kosmiczne my za 3 bed z ogrodem, duzym salonem placimy 825 euro.wczesnie mieszkalismy na Blanchu a jeszcze wczesniej na Clontarfie to sa dzielnice Dublina i powiem Ci ze tutaj mieszka nam sie najlepiej

Tichonku zdrowka dla Was
Didi zdrowka dla corci
Katrina gratuluje :-)

Aurelia jak dumnie siedzi :-)
Gliwa szczepionka sie nie przejmuj Lence tez sie babralo ale teraz juz ma strupek

I tyle wiecej nie pamietam
Padam na ryjek dzis swiniaka bralismy nog nie czuje ale cala zamrazka miecha jest,
Uciekam spac
Spokojnej nocki zycze

lubiczanka, AsienkaM mnie tez nikt nie odwiedza to byl jakos wyjatkowy dzien :zawstydzona/y: ale jak ktos zaprasza to ja z checia korzystam ;-)
Kamcia hiszpanski no no;-) powodzenia zycze, fajnie ze Oli zadowolony z niani :tak:
MartaF ale masz fajnego psiaka :tak: ja tez chce pieska!!!:tak:
barmanka no to ten "ktos" bedzie mial teraz...:-p ja to na sama mysl sie boje :-D mam nadzieje ze bol glowy przeszedl juz ;-)
Aga_Natalia szybkiego awansu zycze :tak:
ViKamcia udanej i szybkiej przeprowadzki zycze :tak:my mamy Vodafona internet i jest ok :tak:
Marcysia fajnie ze zakupy udane :tak:
Katrina ogromne gratulacje!!!!!
Didi zdrowkadlacorci:tak:
AsienkaM mojemu tez zeby ida ale sliniaka nie zakladam:zawstydzona/y: no nie nawidzi no :wściekła/y:wiec przebieram 3 razy dziennie :confused2: oby Wam szybko wyszly:tak:
Lubiczanka ale chata :szok: moj powiedzial ze jak w totka wygra to mi kupi taka taaa :confused2:
Gliwa no mojemu sie dlugo papralo, takze jest ok :tak: ja ciemieniuche smarowalam oliwka i czesalam szczoteczka :tak:no i mialam ten szampon na ciemieniuche co marcysia miala ;-)
maMaya witam :tak:

solenizantom wszystkiego naj ;-)
milego wieczora :tak:

PS jak cos zapraszam do mnie ;-)

Aurelia zapraszaj,zapraszaj...my juz na niedziele umowieni:-D:-D:-D;-);-);-)dzieki jeszcze raz za wode do zelazka;-):-)....w sumie dzis wsio poprasowalam,ale na przyszly tydzien bedzie jak znalazl:-D;-)....
A Marcelek wyglada jak krol..Szymko [przy foteliku tez ma te podlokietniki,na poczatku klad na nie rece,a teraz sie wkurza na to bo mu przeszkadza:(

Katrina ja mysle ze to jednak to,kciuki zacisniete&&&

Solenizantkom zycze wszystkiego naj!

Aureliamarcel W niedziele moze bedziemy w Athy bo pojedziemy do brata mojego P. Zuzia nie nawidzi czapek i opasek. chcialam zeby nosila opaske bo jej uszu zaczynaja odstawac a to dlatego ze jak jej zeby dokuczaja to ciagnie sie za nie.

O zapomnialam sie przywitac wiec WITAJCIE

dziendobry
pol nocy nie spalam , caly czas mysle czy to wszystko wypali i bedziemy sie przenosic czy nie....... bardzo bysmy chcieli ale zobaczymy

gliwa, ania83 dzieki za opinie Wlasnie patrzylam tez i na ballbrigan A to nie jest daleko ?? tzn jak sie na mape patrzy to sie wydaje ze daleko do lotniska i wogule..... Ale to moze zludzenie tylko
i fakt ceny domkow sa bardziej przyjazne..... a powiedzcie ktore osiedla sa najprzyjazniejsze Nio wiecie cisza spokoj.... :)

w tygodniu jedziemy sie ''rozejrzec'' zobaczymy jak to wszystko tam wyglada i bedziemy czekac

trzymajcie kciuki za nasze powodzenie

a tak pozatym to pogoda do du.... wiec i humor nieciekawy

a powiedzcie mi pogoda w dublinie lepsza niz u nas chyba tak na przestrzeni roku??

milego dnia wszystkim

Ostatnia edycja:
Dzin dybry!
Boszz co za sen dziś miałam:szok::szok: Kuba Wojewódzki mi się śnił:-D:-D i to w takiej eghm...sytuacji...:zawstydzona/y::-D:-D
Nie ma to to jak położyć się do łóżka z bólem głowy którego nawet pilsy nie pokonały :confused2:

Pościelówkę bym poprała ale pogoda jakaś taka nieciekawa.... za okna się nawet nie biorę :sorry:

reklama
barmanko ty to masz sny naprawde :szok::laugh2:

u mnie tez pogoda kiepska Ale tutaj w tym roku moze dwa dni byly ''cieple'' ale wietrzne wiec ja ich nie licze A tak to caly czas chlodno i szaro-buro....
a jeszcze 4 lata temu to cale lato mozna bylo lezec plackiem i sie opalac Co sie podzialo z ta pogoda.....

Do góry