reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Katrina i jak?
Didi zdrowka dla Ewy zycze!

wezcie mi nic nie mowcie o pogodzie:baffled:....
ja pozciel pralam tydzien temu,wczoraj dwa prania i na szczescie wyschly w tym reczniki,tylko jeden taki grubszy nie wysechl i zapomnialam go sprzatnac wczoraj z dworu:baffled:

reklama
Pogoda do doooopy, ale pranie sie kreci. Ide sie ogarnac bo jeszcze w szlafroku siedze, kawke sobie zrobie. Zuzia troche marudzi, w nocy cosik pojekiwala. Slini sie dalej, nie wazne czy zaloze sliniak czy nie to i tak cala mokra i wszystko naokolo niej.
Asienka jutro przyjedziesz pociagiem??

witam
Dziewczyny potrzebuje WASZEJ pomocy

wrocil u nas temat przeprowadzki do dublina stad moja prosba i pytanie Gdzie najlepiej sie przeprowadzic tzn napewno na polnoc od dublina ale totalnie sie nie orientuje gdzie co i jak :sorry::sorry: slyszalam ze w niektorych czesciach dublina odcinaja wode na pare godzin Niewiem czego jeszcze moge si etam spodziewac wiec bede baaardzo wdzieczna za wszelka wasza pomoc To naprawde dla mnie wazne bo przeprowadzka najprawdopodobniej jeszcze w tym roku Wiec musze pomalu zaczac sie rozgladac a przeprowadzka z limerick to bedzie niezla zadyma

a tak wogule to dziendobry

Ja pierdziu, ciemno jak w dupie u murzyna :eek::eek: no to se pomyłam dziś okna :baffled:
A kit z tym! Ide Izaure zrobić na pocieszke :tak::-)

Marcel dziś spał z nami..nawet nie wiem o której przyszedł...wsunął się bezszelestnie.. normalnie kiedyś to mu dzwonek u nogi uwiążę. Śniły mu się jakieś pierdoły, bo krzyczał przez sen :-(

Dzindusia, ja mieszkam w południowej części Dublin, dzielnica Crumlin. Wcześniej mieszkałam w 2 innych dzielnicach, ale też w pd części. Ale z tego co Ty piszesz to rozumiem że Wy nie chcecie w samym Dublinie mieszkać tylko poza, tak? W takim razie ja nie pomogę.. bo ja miastowa jestem :))))

Ostatnia edycja:
Witam się i ja:-)
U mnie lampki pozaświecane,ciemno jakby to około 18-tej było:confused2:A jak leje:szok::szok:
My dziś popołudniu familijnie do lekarza:sorry:Radek nadal ma biegunkę (już 2 tygodnie) a ja mam nadal pokrzywkę (5 tygodni):wściekła/y:Poza tym leki mi sie pokończyły i muszę zapytać czy moje szczepienie aktualne,mam mieć razem z Mattem 4 października:sorry:Nie dość,że jego szczepieniem będę się stresować to jeszcze swoim:sorry:
Katrina GRATULACJE!!!Czy to słaba czy mocna,najważniejsze,że kreska jest:tak:Wspaniały mąż będzie miał prezent:-)
Się rozamarzyłam,bo dokładnie rok temu,w piątek ja testowałam:-)Pamiętacie tę akcję?:-D:-D:-DI zobaczyłąm upragnione dwie kreseczki:-DAż mi się teraz łezki kręcą w oczach bo już taki bobas koło mnie siedzi:-)Czyli rok temu o tej porze byłam w 4tc:-)
Najlepszego dla Kamilek:-)

Ja pierdziu, ciemno jak w dupie u murzyna :eek::eek: no to se pomyłam dziś okna :baffled:
A kit z tym! Ide Izaure zrobić na pocieszke :tak::-)

Marcel dziś spał z nami..nawet nie wiem o której przyszedł...wsunął się bezszelestnie.. normalnie kiedyś to mu dzwonek u nogi uwiążę. Śniły mu się jakieś pierdoły, bo krzyczał przez sen :-(

Dzindusia, ja mieszkam w południowej części Dublin, dzielnica Crumlin. Wcześniej mieszkałam w 2 innych dzielnicach, ale też w pd części. Ale z tego co Ty piszesz to rozumiem że Wy nie chcecie w samym Dublinie mieszkać tylko poza, tak? W takim razie ja nie pomogę.. bo ja miastowa jestem :))))

heh a bo ja to wiem gdzie:sorry::sorry: nic niewiem :confused2::laugh2: tzn jesli wsio sie uda to praca bedzie kawaleczek za dublinem ale na polnocy Nie orientuje sie totalnie jak wygladalby dojazd z centrum czasowo zwlaszcza :sorry: Mowie ci masakra jakas
nio i niewiem gdzie szukac tak zeby niespodzianek nie bylo jakis ze wode na pol dnia zakrecaja albo cos tam innego..... bo slyszalam ze tak robia :baffled:

tichonek kochana bo nad swords tez myslalam jak tam sie mieszka?? bo moze tam bysmy szukali nowego naszego miejsca Bo ja sama niewiem gdzie ale chyba jednak poza dublinem Blagam pomozcie :-p:-p

Ostatnia edycja:
Witam

Lubiczanko niestety nie mam takiej mocy sprawczej by kombinowac w ustawieniach forum ;-):sorry:

dzindusiu chyba raczej musisz się określic co do miejsca zamieszkania.Ja mieszkałam w Newcastle co.Dublin,ale to raczej nie te rejony co Cię interesują :sorry:
Powodzenia życzę :tak:
Zadziwiające,że niektórzy uciekają z Dublina a innych ciągnie do niego :tak:

Barmanko oby się wsio w robocie ułożyło i znalazła winowajce,który chciał Cię wysiudac z godzin :tak:

Kamilom wszystkiego naj.
Ja to nigdy nie wiem kto i kiedy ma imieniny :confused2: Nawet swoich dzieci dat imienin nie znam :rofl2::-D

reklama
anineczko nio wiem wiem W gre wchodza polnocne rejony wiec chyba sword i niewiem co tam jeszcze jest:sorry::zawstydzona/y: takze tichonku i dziewczyny z tamtych okolic PROSZE o pomoc i wskazowki
bo do centrum to raczej nas nie ciagnie pozatym chyba dojazdy by dlugo trwalu chyba

ciagnie , nie ciagnie jest szansa to czemu z niej nie skozystac jak ma byc lepiej:-):-)

Do góry